İyiyim canım çok şükür uykular birlikte uyuyalı daha iyi. Bugün aşıdan çok sağlık ocağına girmez doktora gelmiş olma korkusuyla ağladı ama nasıl ağlama zor zapt ettik. 3 kişi tuttuk da öyle aşı yaptı hemşire.
1. yaşından itibaren doktor fobisi oluştu. Hastaneye ya da sağlık ocağına geldiğini anladığı an yaygarayı koparıyor. Bir dahaki ay menenjit aşısının ilk dozu var nasıl olacak bilmem.
Doktora msj attım kontrol ol dedi. Endişe edilecek durum mudur dedim yok dedi. Ben de anlamadım bu dikişi.

ben de de var canjm 1.de de vardı bi sıkıntı olmadi ağrı olmadığı surece bana endişe vermedi...

Diş fırçalamayı sevmiyor nasıl bir yola izlesem acaba sizinkiler fırçalıyormu ağzına bile sokamıyorum fırçayı
bi tane şarkı var ya
fırçala fırçala fırçala
çıkı çıkı çıkı çıkı...
çalkala çalkala çalkala
bu arada bizim kız bizimki de anca tirmansin
bi numara yok...
bakiyom o insta dakilere v.s.
yav kızımdan uzaklasacam
bu çocuk niye beceremiyor diyorum....

Ya bu instadaki kişiler kim hiç takip ettiğim yok, bir çok anneden “moralim bozuluyor izleyince” lafını duyunca merak ettim, bir bakıp çıkıcam kim bunlar

Ya bu instadaki kişiler kim hiç takip ettiğim yok, bir çok anneden “moralim bozuluyor izleyince” lafını duyunca merak ettim, bir bakıp çıkıcam kim bunlar
ben kimseyi takip etmiyorum ama
söyle yapiyorum arada
o da sinirimi bozuyor
instagramda ara ya

#18aylikbebek
#18monthsbaby
v.s.
yazmak yeterli

Bizde de aynı durum var. Dr korkusundan aşıyı farketmiyor bile. Sünnet olduğundan beri dr korkusu var

Ayyyy 7-24 makyajlı, tırnaklar ojeli, evleri hep derli toplu, bebeler hep grand tuvalet. Cidden insanın morali bozuluyor
Bir de zaman bulup ürün tanıtıyorlar. Ben duş alıcam diye akla karayı seçiyorum hala.

Az önce aşı olduk, 1 yaş aşısı kadar çok ağlamadı şükür. Ateş olabilir dedi ebe, bakacağız.

Öyle canım 5,5 aylıkken işe başladım ben de, öyle koşturmaca devam.

iyi çok güzel 5,5 aylık başladıysan benim yaşasaydı ben 4 ay olmadan başlamam gerekiyordu toplam 4 aydı iznim. kim bakıyor peki bebişe.

Ayyyy 7-24 makyajlı, tırnaklar ojeli, evleri hep derli toplu, bebeler hep grand tuvalet. Cidden insanın morali bozuluyor
Bir de zaman bulup ürün tanıtıyorlar. Ben duş alıcam diye akla karayı seçiyorum hala.
Vardır yanında bakıcıları. İnstagramdan para kazanıyorlar sonuçta. Bir nevi evden çalışıyorlar Gerçi çocukları üzerinden para kazanıyorlar ki bu çok sinir bozucu.
Takip edip pirim vermemek en iyisi.

18. ay uyku gerilemesi oluyormuş. 1 aydır uykuları düzene girdi herhalde derken 2 gündür yine uykuları bozuldu. Sizde de var mı bu durumlar? Bu arada diş yok.

düzenden kastın ne bilmiyorum
18. ay uyku gerilemesi oluyormuş. 1 aydır uykuları düzene girdi herhalde derken 2 gündür yine uykuları bozuldu. Sizde de var mı bu durumlar? Bu arada diş yok.
ama bizimki de defalarca kalkıp emiyor
gece uykusu ortalama 9 saat ama kaçta uyur kaçta uyanir düzensiz hala
ben de bıraktım peşini yoksa çok geriliyorum çünkü
öğle uykusu da 1.5 saat civarı
total 11 saat civarı oluyor öğle uykusu saati de değişken...
çok hareketli bir çocuk hava güzelse parka çıkarıyorum
geçen kıyafetleri katlarken babasının tshirt unu baba baba dedi sevindim
oyuncaklardan ziyade koltuga tirmanmak
sandalyeden konsol ya da masanın üstüne geçmek koltuklar arasında zıplamak gibi deneyimler daha çok sevdiği şeyler diş olayı bitti gibi ama meme olayı daha devam edecek sanırım bişey yemek istemiyor...
bugün koca bir kahve kavanozu devirdi tototusundan bile kahve çıktı

çilek almaya başladık muzdan uzaklaştı çileği görünce sevinç ten aaaaa diye bağırıyor
geçen taxiyle bi yere gitmek zorunda kaldık normalde arabada zabtetmek mümkün değil
kucağıma yapıştı adetaiyi oldu bu yabancilama son hız devam ...

bizim yataktan kendi yatağına atlayim mi dedi 2 kelime olarak
kelime gelişimini bilmiyorum ama anlama baya gelişti son ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…