- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
İyiyim canım çok şükür uykular birlikte uyuyalı daha iyi. Bugün aşıdan çok sağlık ocağına girmez doktora gelmiş olma korkusuyla ağladı ama nasıl ağlama zor zapt ettik. 3 kişi tuttuk da öyle aşı yaptı hemşire.Merhaba canim, cok sukur iyiyiz. Sen nasilsin, uykularda duzelme var mi?
Biz asimizi gecen hafta olduk. Anlik agladi, cok sukur ates falan da yapmadi. Kolay atlatti bunu. Biz bu ara habire dis cikarttik. Cok huysuz, istahsiz ve uykusuz bir donem gecirdik. 14 disimiz oldu, altta bir kopek ve azi kaldi, onlar da cikarsa yaza kadar rahatiz insallah. Son 4 aziyi saymiyorum
Benim sezaryen dikisimde sertlik ya da sislik yok, sadece izi var hafif. Doktora sordun mu?
İyiyim canım çok şükür uykular birlikte uyuyalı daha iyi. Bugün aşıdan çok sağlık ocağına girmez doktora gelmiş olma korkusuyla ağladı ama nasıl ağlama zor zapt ettik. 3 kişi tuttuk da öyle aşı yaptı hemşire.
1. yaşından itibaren doktor fobisi oluştu. Hastaneye ya da sağlık ocağına geldiğini anladığı an yaygarayı koparıyor. Bir dahaki ay menenjit aşısının ilk dozu var nasıl olacak bilmem.
Doktora msj attım kontrol ol dedi. Endişe edilecek durum mudur dedim yok dedi. Ben de anlamadım bu dikişi.
İçim rahatladı sağolben de de var canjm 1.de de vardı bi sıkıntı olmadi ağrı olmadığı surece bana endişe vermedi...
bi tane şarkı var yaDiş fırçalamayı sevmiyor nasıl bir yola izlesem acaba sizinkiler fırçalıyormu ağzına bile sokamıyorum fırçayı
Ya bu instadaki kişiler kim hiç takip ettiğim yok, bir çok anneden “moralim bozuluyor izleyince” lafını duyunca merak ettim, bir bakıp çıkıcam kim bunlarbi tane şarkı var ya
fırçala fırçala fırçala
çıkı çıkı çıkı çıkı...
çalkala çalkala çalkala
bu arada bizim kız bizimki de anca tirmansin
bi numara yok...
bakiyom o insta dakilere v.s.
yav kızımdan uzaklasacam
bu çocuk niye beceremiyor diyorum....
ben kimseyi takip etmiyorum amaYa bu instadaki kişiler kim hiç takip ettiğim yok, bir çok anneden “moralim bozuluyor izleyince” lafını duyunca merak ettim, bir bakıp çıkıcam kim bunlar
Bizde de aynı durum var. Dr korkusundan aşıyı farketmiyor bile. Sünnet olduğundan beri dr korkusu varİyiyim canım çok şükür uykular birlikte uyuyalı daha iyi. Bugün aşıdan çok sağlık ocağına girmez doktora gelmiş olma korkusuyla ağladı ama nasıl ağlama zor zapt ettik. 3 kişi tuttuk da öyle aşı yaptı hemşire.
1. yaşından itibaren doktor fobisi oluştu. Hastaneye ya da sağlık ocağına geldiğini anladığı an yaygarayı koparıyor. Bir dahaki ay menenjit aşısının ilk dozu var nasıl olacak bilmem.
Doktora msj attım kontrol ol dedi. Endişe edilecek durum mudur dedim yok dedi. Ben de anlamadım bu dikişi.
Bizim sünnet olmadığı halde böyle bir de sünnet olsa sen düşünBizde de aynı durum var. Dr korkusundan aşıyı farketmiyor bile. Sünnet olduğundan beri dr korkusu var
Bizimki “anne memi” diyor bayaadırEvet, o sekilde soyluyor. Mesela anne kus diyor gorunce. Ama.daha cok tek sozcukle anlatiyor derdini.kelime dagarcigi bayagi artti bu donem.
Ayyyy 7-24 makyajlı, tırnaklar ojeli, evleri hep derli toplu, bebeler hep grand tuvalet. Cidden insanın morali bozuluyorYa bu instadaki kişiler kim hiç takip ettiğim yok, bir çok anneden “moralim bozuluyor izleyince” lafını duyunca merak ettim, bir bakıp çıkıcam kim bunlar
Bizim de sünnet olmadı ama özel aşılarını doktoru yaptı, ondan beri adama düşman, kıyameti koparıyor, doğru düzgün muayene ettirmiyor.Bizim sünnet olmadığı halde böyle bir de sünnet olsa sen düşün
Az önce aşı olduk, 1 yaş aşısı kadar çok ağlamadı şükür. Ateş olabilir dedi ebe, bakacağız.Merhaba kızlar nasılsınız? Yarın aşı günümüz, inşallah ağlamadan, kolay bir şekilde yaptırırız aşıyı ama artık aklı sarıyor yani kesin ağlar gibi geliyor bana.
Sezaryen dikiş yerlerinizde sertlik var mı ya da kısmi kabarıklık? Bu kabarıklık ve sertlik hiç geçmedi anlamadım.
İyiyim canım uğraşıyorum işte sizde ne var ne yok bebişleri büyüttünüz maşallah...Hatırladım canım hoşgeldin. Nasılsın?
Öyle canım 5,5 aylıkken işe başladım ben de, öyle koşturmaca devam.İyiyim canım uğraşıyorum işte sizde ne var ne yok bebişleri büyüttünüz maşallah...
Öyle canım 5,5 aylıkken işe başladım ben de, öyle koşturmaca devam.
Vardır yanında bakıcıları. İnstagramdan para kazanıyorlar sonuçta. Bir nevi evden çalışıyorlarAyyyy 7-24 makyajlı, tırnaklar ojeli, evleri hep derli toplu, bebeler hep grand tuvalet. Cidden insanın morali bozuluyor
Bir de zaman bulup ürün tanıtıyorlar. Ben duş alıcam diye akla karayı seçiyorum hala.
Dediğin gibi arattım bizimkilerin japon versiyonu çıktı akülü araba sürüyorlarben kimseyi takip etmiyorum ama
söyle yapiyorum arada
o da sinirimi bozuyor
instagramda ara ya
#18aylikbebek
#18monthsbaby
v.s.
yazmak yeterli
ama bizimki de defalarca kalkıp emiyor18. ay uyku gerilemesi oluyormuş. 1 aydır uykuları düzene girdi herhalde derken 2 gündür yine uykuları bozuldu. Sizde de var mı bu durumlar? Bu arada diş yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?