• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar selamlar,
Bebisleri emzirerek ve biberonla süt, mama vererek uyutanlar malum bizi bir tehlike bekliyor, dış çürükleri. Ne yapacagiz, nasıl yapacağız?fikri olan var mı?
Arada fircaliyoruz biz hatta kendisi eline veriyorum cok hosuna gidiyor

Günaydın ne sıklıkta yumurta veriyorsunuz bizimki çorbalarda yumurta yemiyor kahvaltıda yiyor çok şükür.

Sabahları sadece bYaz yiyordu birkti istemiyor bu sabah tereyağlı muhlama yaptım yedi

Bu arada haşlanmış yumurta yemiyor. Melemen, kıymalı yumurta, yumurtalı kaşarlı ekmek yaparak yediriyorum. Hiç yemezse muzlu pankek yapıyorum onda da yumurta var ona hayır demiyor

yemek ve uyku düzenimiz asla yok
ben çok düzenli bir insanim cocuklarim bana isyan için dağınık ve düzensizler
vera bugün ilk kez babasını parmakla gosterdiiii
ba baaa dedi 🥰
tarihe not 🌸
bir kac gündür de şunu masa ya koy falan diyince koyuyor 😄

bugün 11 de yatiyor
yarın 1 de
ertesi gün 12
ya da nadiren de 10
ama öğlen uykusu düzensizlik içinde bir düzene sahip 🤣
uyandiktan 4 saat sonra 1.5 saat öğlen uykusu sonrası sapitabilir gece 1e kadar evde koşabilir 😄
koşma hastası

bu arada ben inek sütü sunuyorum her zaman olmasa da içiyor...
suyu seviyor...
sarılıyor 🥰
öpüyor 🥰
şarkıları dinleyip onlar gibi dans etmeye çalışıyor
terlik delisi
ben de ona terlik aldim onla geziyor😎😄
bazen bahçeye iniyoruz baya koşuyor 😄
bahçede arkadaş buldu...
ona sarılıyor kız bundan kaçıyor 🤣

Bu arada haşlanmış yumurta yemiyor. Melemen, kıymalı yumurta, yumurtalı kaşarlı ekmek yaparak yediriyorum. Hiç yemezse muzlu pankek yapıyorum onda da yumurta var ona hayır demiyor
Haşlanmış yumurtayı bizimkide sevmiyor sürekli omlet,krep pankek tarzı şeyler yapıyordum öyle yiyordu. Bende sıkıldım bu durumdan. Haftasonu rafadan denedim yedi çok şaşırdım. Peynir veya zeytin asla yemiyor. Sizinkiler yiyormu? Özellikle peyniri ne çeşit sunduysam hep tükürdü ne yapsamda yemedi. Sevmeyecek sanırım. Oysa ben çok severim peynirsiz kahvaltımı olur. Kv dede sevmiyor sanırım ona çekti 😊 Kahvaltıda neler yiyor sizinkiler ?

Haşlanmış yumurtayı bizimkide sevmiyor sürekli omlet,krep pankek tarzı şeyler yapıyordum öyle yiyordu. Bende sıkıldım bu durumdan. Haftasonu rafadan denedim yedi çok şaşırdım. Peynir veya zeytin asla yemiyor. Sizinkiler yiyormu? Özellikle peyniri ne çeşit sunduysam hep tükürdü ne yapsamda yemedi. Sevmeyecek sanırım. Oysa ben çok severim peynirsiz kahvaltımı olur. Kv dede sevmiyor sanırım ona çekti 😊 Kahvaltıda neler yiyor sizinkiler ?
Bizimki de peynir yemiyor, eskiden severdi. Ama kaşar yiyor. Zeytine bayılıyor ama yeşil zeytin veriyorum daha az tuzlu diye, onu da suda bekletiyorum. Bir de geçen gün kahvaltı sonrası tahin pekmez verdin onu sevdi.Bugün kahvaltıda ne yapıcam bilmiyorum yine tıkandım

Dilimlenmiş yeşil zeytin veriyorum eli ile alıp yiyor. Birgun zeytinli kaşarlı yumurtalı kahvaltı ertesi gün muhallebi yapıyorum genelde.Bu ara tikandim domates de veriyorum mevsiminde olmasada

Genelde omlet ama cogu zaman bitirmiyor. Haftanin bir gunu pankek bir gunu patates tostu tarzi bir seyler. Peynir sevmiyor benimki de, yine de her gun teklif ediyorum. Bikac kez ufak da olsa isirik aldi kasardan, zamanla alisir belki. Yesil zeytini cok seviyor ama her zaman yemiyor. Bir gunu bi gununu tutmuyor zaten. En son belki minik bir parca tahilli ekmek veriyorum. Kahvalti zorluyor gercekten. Onun kahvaltisi bizden erken. Sonra biz kahvalti yaparken bazen babasi mandalina suyu sıkıyor ona, onceleri icmiyordu simdi seviyor. Biz kahvalti yaparken de onune peynir koyuyorum ama yine istemiyor, ekmek istiyor sadece.

Genelde omlet ama cogu zaman bitirmiyor. Haftanin bir gunu pankek bir gunu patates tostu tarzi bir seyler. Peynir sevmiyor benimki de, yine de her gun teklif ediyorum. Bikac kez ufak da olsa isirik aldi kasardan, zamanla alisir belki. Yesil zeytini cok seviyor ama her zaman yemiyor. Bir gunu bi gununu tutmuyor zaten. En son belki minik bir parca tahilli ekmek veriyorum. Kahvalti zorluyor gercekten. Onun kahvaltisi bizden erken. Sonra biz kahvalti yaparken bazen babasi mandalina suyu sıkıyor ona, onceleri icmiyordu simdi seviyor. Biz kahvalti yaparken de onune peynir koyuyorum ama yine istemiyor, ekmek istiyor sadece.
Bu çocukların hepsi ekmek canavarı sanırım bizimki de ekmeğe hayır demez😂 Önüne minik parçalar halinde koyunca daha ağzındaki bitmeden diğerini alıyor😂 Dolduruyor ağzını yani bilmiyor henüz. Ne zaman öğrenecek bilmem

Ay o ekmek yeme sevdası bizde de var. Sofraya ekmek koyamaz olduk gördümü tamam biraz veriyorum ama doymuyor çok istiyor 😊

Bu çocukların hepsi ekmek canavarı sanırım bizimki de ekmeğe hayır demez😂 Önüne minik parçalar halinde koyunca daha ağzındaki bitmeden diğerini alıyor😂 Dolduruyor ağzını yani bilmiyor henüz. Ne zaman öğrenecek bilmem
Ya bi yerde okumustum, cocuklarin enerji icin karbonhidrata ihtiyaclari oldugu icin aslinda farkinda olmadan istiyorlarmis. Bizimki artik corbasina ekmek banmayi da ogrendi 😅 bi de dun koftesini ekmekle aldi yedi 🤣

Kizlar selamlar,
Bebisleri emzirerek ve biberonla süt, mama vererek uyutanlar malum bizi bir tehlike bekliyor, dış çürükleri. Ne yapacagiz, nasıl yapacağız?fikri olan var mı?
Yutulabilir diş macunu aldım onla hergun fircalamaya dikkat ediyorum.. Şu aşamada tüküremezler zaten
Macunun tadı da çok güzel çilekli severek fırçalayoruz😊

Yutulabilir diş macunu aldım onla hergun fircalamaya dikkat ediyorum.. Şu aşamada tüküremezler zaten
Macunun tadı da çok güzel çilekli severek fırçalayoruz😊
Ben de yeni aldım 🙃 ama şu gece emme meselesini nasıl çözeceğim bilemiyorum. Hani dişlerini fircalayip, sabaha kadar uyumuyor ki... Gece bazen 4-5 kere emmek için uyanıyor bizimki... Bu da çürüklerin en büyük nedeniymis 😕

Ben de yeni aldım 🙃 ama şu gece emme meselesini nasıl çözeceğim bilemiyorum. Hani dişlerini fircalayip, sabaha kadar uyumuyor ki... Gece bazen 4-5 kere emmek için uyanıyor bizimki... Bu da çürüklerin en büyük nedeniymis 😕
Aynı valla 5 6 kere uyanıyoruz.. Ve mamada veriyorum ben doysun diye ilk biz yatarken gece 11 12 gibi 180 veriyorum tabi peşine fırçalama yok direk uyku gecede emmeye sürekli uyaniyor ve sabah 5 6 gibi yine çok acıkmis oliyor çünkü uykuya gidemiyor çocuk sürekli emmek için uyaniiyor belli karnı aç bide o ara 160 felan hazırlıyorum mama..
Artık gece beslemesini kesmeyi düşünüyorum ama nasıl yapacam bilmiyorum bu kadar mama içerken doymazken.. Yani yatmadan önce ne yedirebilirim ki karnı tıka basa doysun🤦‍♀️

Gece beslemesini kesen var mı aranızda hiç arkadaşlar? Hem bu sayede güzelce uyur sabaha kadar da utanmaz ama doyma durumu çok sıkıntıli bizimkinin sadece meme için kalkmıyor gerçekten acıkıyor mama iciyor

Back