Merhaba kızlar, uyku sorunu yaşayanlara kolaylıklar diliyorum. Diș çıkarma dönemlerinde rutine donmemekle beraber bizim de uykularımiz harap oluyor. Neyse ki diş patladiktan sonra normale donuyor. Bizim gece uykularımiz düzenli çok şükür. Özellikle bu hafta akşam 8.30 sabah 6.30 8 arası uyandık. Gece de uyanmadı. Hala emiyor. Gündüz aklına estikçe yakamı çekiştirip açıyor
memeye yapışıyor. Düzenli uyumasını bu hafta çok aktif oyun oynamasina bağlıyorum. Emeklemeye başladığından beri bir dakika oturmadı. Yurudukten sonra da sadece mama sandalyesinde yemek yerken oturuyor. İki dakika yerinde durmuyor çok hareketli. Ayrıca akşam yemeği 6.30 gibi yiyor. Üzerine gece maması, muhallebi falan da vermiyorum ben. Hiç de vermedim. Emzirip uyutuyorum. Sabahları çok aç uyanıyor. Hemen kahvaltı hazırlıyorum emzirdikten sonra. Açlığa tahammülü yok gündüzleri. Çatalı kısmen kullaniyoruz. Kaşıga geçmedik. Henüz erken diye düşünüyorum. Bardaktan su icebiliyor ama her yer göl gibi oluyor. Kışın hasta etmemek için yazın kısmetse kesin bardağa geçiş yaparız diye düşünüyorum. Bizde gelişmeler böyle.