Arkadaşım da sıcak duşta elinle sağ dedi denicem sağol canım

Merhaba kızlar, uyku sorunu yaşayanlara kolaylıklar diliyorum. Diș çıkarma dönemlerinde rutine donmemekle beraber bizim de uykularımiz harap oluyor. Neyse ki diş patladiktan sonra normale donuyor. Bizim gece uykularımiz düzenli çok şükür. Özellikle bu hafta akşam 8.30 sabah 6.30 8 arası uyandık. Gece de uyanmadı. Hala emiyor. Gündüz aklına estikçe yakamı çekiştirip açıyor memeye yapışıyor. Düzenli uyumasını bu hafta çok aktif oyun oynamasina bağlıyorum. Emeklemeye başladığından beri bir dakika oturmadı. Yurudukten sonra da sadece mama sandalyesinde yemek yerken oturuyor. İki dakika yerinde durmuyor çok hareketli. Ayrıca akşam yemeği 6.30 gibi yiyor. Üzerine gece maması, muhallebi falan da vermiyorum ben. Hiç de vermedim. Emzirip uyutuyorum. Sabahları çok aç uyanıyor. Hemen kahvaltı hazırlıyorum emzirdikten sonra. Açlığa tahammülü yok gündüzleri. Çatalı kısmen kullaniyoruz. Kaşıga geçmedik. Henüz erken diye düşünüyorum. Bardaktan su icebiliyor ama her yer göl gibi oluyor. Kışın hasta etmemek için yazın kısmetse kesin bardağa geçiş yaparız diye düşünüyorum. Bizde gelişmeler böyle.

Gecmis olsun ya nasilsin simdi.hic basima gelmediginden bilmiyorum

Gece emzirmek yerine ayakta sallayıp uyutan var mı gece beslenmesini kesmek için?

Gecmis olsun ya nasilsin simdi.hic basima gelmediginden bilmiyorum
Sağol canın geceleri çok terleyip bir kaç kez çamaşır değiştirme dışında iyiyim, halsizlik de var ama sanırım soğuk algınlığıyla mastir birleşti. Daha iyiyim bugün, yarına geçer inşallah

B Brcbrcbrc84 canim çok geçmiş olsun. Son 2 günde ne yedin acaba? Bazi besinler sütun rengini değiştirebilir. Zerdecal falan tükettin mi?
Sağol canım, yok farklı bir şey yemedim. Zaten tek memeden tamamen sarı süt gelmiyor, atıyorum 4 kanaldan beyaz geliyorsa bir taneden sarı geliyor, belli tıkanmış. Emzirmeye çalışıyorum ama tadı farklı geldiği için pek emmek istemiyor. Bir ara gündüz emzirmeyi unutmuştum 5 saat falan ya da belki hep aynı taraftan emzirmiş olabilirim o ara olmuş olabilir. Aman siz dikkat edin valla annem yakınımda olmasa yanmıştım bu halsizlikle. Bir de bizimkş tek uyku yapıyor 1,5 saat. Sabah da 5:30 dan akşam 8 e kadar ayakt

Maşallah ya ne güzel uyku düzeni Akşam kaçta yatıp sabah kaçta kalkıyor? Bizimki de hiç yerinde durmuyor, çok hareketli sürekli geziyor. Annem dün bizdeydi bu hiç durmuyor diyor Aktif şekilde oyun da oynuyor ama gece uykuları düzensiz.Ben artık gece uykularının düzenli olmasını çocuğun mizacına bağlıyorum. Ne yaptıysam yok, gece sık uyanıyor ve sabah 5:30-6 da ayakta. Üstelik akşam 10 da da uyusa sabah 6 da ayakta.
Su içmeye başladığı 6. ay hariç diğer zamanlar hep bardaktan içirdim ben. Ihlamuru falan da hep bardaktan içiyor hatta ıhlamuru çay bardağında içiyor Tabi dikkatli oluyorum.
Bu uykuları nasıl düzene sokarız bilmem. Uyku eğitimi de düşünmüştüm ama sanırım yapamam

Insallah cok dikkat et sen evdeydin sanirim? Ise dondun mu.esin calisiyor mu bu donem ?

Maşallah diyim size ne güzel bir düzen oturtmuşunuz. Uyku sorunu bizde malesef hat safhada. 1 dk geçtimm 1 sn yerinde durmuyor mama sandalyesinde bile oturmuyor. Aktif olmasına bağladım demişiniz ama yok valla uyumayan uyumuyor. Her çocuğun gerçekten mizacı farklı. Bizde hiç gece maması muhallebi tarzı şeyler yemiyoruz uyumadan önce 3 saat önce yemek ve emme şeklinde gidiyoruz ama uyusak bile yarım saat te geri uyanmalar veya hiç uyumamamalr

Ahhh çok hasretim kesintisiz 3 saat bile uyumaya . Sağlıkla büyütün bebişi ❤

Geçmiş olsun en kısa sürede atlatırsınız umarım

Kızlar diş çıkarma döneminde dişin olduğu yerde kararma morarma gibi olan oldumu azı dişimiz resmen mosmor eti. Normalmi yarın doktor kontrolünde soracağım size de danışayım dedim

Selam kızlar

Bizim 4 azı birden geliyor, 8 dişimiz 12 olacak inşallah

Kaydırak, Lego yapmak ve saklambaç favori oyunlarımız
Kutu kutu penseyi de seviyor

Akşam uykumuz 7/8 gibi başlıyor
Sabah ezanıyla ayaktayız

Gece emzik niyetine emiyor dişi ağrıdıkça
Bir de süt içmiyor henüz

Kızlar diş çıkarma döneminde dişin olduğu yerde kararma morarma gibi olan oldumu azı dişimiz resmen mosmor eti. Normalmi yarın doktor kontrolünde soracağım size de danışayım dedim
Merhaba bizde çıkıyoruz şuan ama öyle bi morarma olmadı, hafif eti delip yavaş yavaş büyümesini bekliyoruz. Geçmiş olsun miniğine

Insallah cok dikkat et sen evdeydin sanirim? Ise dondun mu.esin calisiyor mu bu donem ?
Evet canım evdeyim seneye döneceğim işe inşallah. Eşim çalışıyor, evdeyken çok rahat oluyordu iki kişi ama şimdi de yarım annem geliyor şükür. Gece uykuları düzenli olsa gündüz hareketli olması beni çok yormaz ama gece sık uyanınca sersem gibi oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…