- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Teşekkür ederim canım.Sağdım ama elle sağınca sarı süt daha rahat çıkıyor. Doktor emzirebilirsin dedi de bizimki o memeyi emmek istemedi ilginçGecmis olsun. Fikrim yok ama bol bol sag en azindan. Sicak su kompresi de dene istersen.
Arkadaşım da sıcak duşta elinle sağ dedi denicem sağol canımBende birkaç kez tıkanma oldu sarı süt akmadi ama sertlik elime gelip ağrı vardı.Dusun altına girdim lifledim masaj yaparak arkasına hemen emzirdim bebek emerek açmıştı.Sicak su torbası da iyi geliyor.Cok geçmiş olsun
14. Ayda yürümeye başladı. Sizin ki ?Yürümesi nasıl
13lerde yürüdü ama eğilip kalkamıyırdu. 15.5 ayda eğildi kalktı14. Ayda yürümeye başladı. Sizin ki ?
Gecmis olsun ya nasilsin simdi.hic basima gelmediginden bilmiyorumKızlar mastit olup sütü sarı akan var mı daha önce? Nasıl geçer ne yapmalı? Gece sıtma gibi üşüme geldi ısınamadım bir türlü, kat kat örttüm üstümü sürekli terledim ama yok ben böyle üşüme görmedim. Sabah da ateşim vardı bir de tansiyonum düştü bayılmışım. Artık kaç gecenin yorgunluğu mu yok sıtma tansiyon düşürür mü bilmiyorum. Tek göğsüm ağrıyor ve sıktığım zaman kanallardan birinde süt sarı akıyor. İltihap mı oldu bilmiyorum sağdım ama sarı aktığı için emzirmekten çekindim. İnternette de emzirin yazıyor. İnanılmaz halsizim
Ayy hiç girisme canım ya. Sallamayı bırakmak zor olur sonra.Gece emzirmek yerine ayakta sallayıp uyutan var mı gece beslenmesini kesmek için?
Sağol canın geceleri çok terleyip bir kaç kez çamaşır değiştirme dışında iyiyim, halsizlik de var ama sanırım soğuk algınlığıyla mastir birleşti. Daha iyiyim bugün, yarına geçer inşallahGecmis olsun ya nasilsin simdi.hic basima gelmediginden bilmiyorum
Sağol canım, yok farklı bir şey yemedim. Zaten tek memeden tamamen sarı süt gelmiyor, atıyorum 4 kanaldan beyaz geliyorsa bir taneden sarı geliyor, belli tıkanmış. Emzirmeye çalışıyorum ama tadı farklı geldiği için pek emmek istemiyor. Bir ara gündüz emzirmeyi unutmuştum 5 saat falan ya da belki hep aynı taraftan emzirmiş olabilirim o ara olmuş olabilir. Aman siz dikkat edin valla annem yakınımda olmasa yanmıştım bu halsizlikle. Bir de bizimkş tek uyku yapıyor 1,5 saat. Sabah da 5:30 dan akşam 8 e kadar ayaktB Brcbrcbrc84 canim çok geçmiş olsun. Son 2 günde ne yedin acaba? Bazi besinler sütun rengini değiştirebilir. Zerdecal falan tükettin mi?
Maşallah ya ne güzel uyku düzeniMerhaba kızlar, uyku sorunu yaşayanlara kolaylıklar diliyorum. Diș çıkarma dönemlerinde rutine donmemekle beraber bizim de uykularımiz harap oluyor. Neyse ki diş patladiktan sonra normale donuyor. Bizim gece uykularımiz düzenli çok şükür. Özellikle bu hafta akşam 8.30 sabah 6.30 8 arası uyandık. Gece de uyanmadı. Hala emiyor. Gündüz aklına estikçe yakamı çekiştirip açıyormemeye yapışıyor. Düzenli uyumasını bu hafta çok aktif oyun oynamasina bağlıyorum. Emeklemeye başladığından beri bir dakika oturmadı. Yurudukten sonra da sadece mama sandalyesinde yemek yerken oturuyor. İki dakika yerinde durmuyor çok hareketli. Ayrıca akşam yemeği 6.30 gibi yiyor. Üzerine gece maması, muhallebi falan da vermiyorum ben. Hiç de vermedim. Emzirip uyutuyorum. Sabahları çok aç uyanıyor. Hemen kahvaltı hazırlıyorum emzirdikten sonra. Açlığa tahammülü yok gündüzleri. Çatalı kısmen kullaniyoruz. Kaşıga geçmedik. Henüz erken diye düşünüyorum. Bardaktan su icebiliyor ama her yer göl gibi oluyor. Kışın hasta etmemek için yazın kısmetse kesin bardağa geçiş yaparız diye düşünüyorum. Bizde gelişmeler böyle.
Insallah cok dikkat et sen evdeydin sanirim? Ise dondun mu.esin calisiyor mu bu donem ?Sağol canın geceleri çok terleyip bir kaç kez çamaşır değiştirme dışında iyiyim, halsizlik de var ama sanırım soğuk algınlığıyla mastir birleşti. Daha iyiyim bugün, yarına geçer inşallah
Maşallah diyim sizeMerhaba kızlar, uyku sorunu yaşayanlara kolaylıklar diliyorum. Diș çıkarma dönemlerinde rutine donmemekle beraber bizim de uykularımiz harap oluyor. Neyse ki diş patladiktan sonra normale donuyor. Bizim gece uykularımiz düzenli çok şükür. Özellikle bu hafta akşam 8.30 sabah 6.30 8 arası uyandık. Gece de uyanmadı. Hala emiyor. Gündüz aklına estikçe yakamı çekiştirip açıyormemeye yapışıyor. Düzenli uyumasını bu hafta çok aktif oyun oynamasina bağlıyorum. Emeklemeye başladığından beri bir dakika oturmadı. Yurudukten sonra da sadece mama sandalyesinde yemek yerken oturuyor. İki dakika yerinde durmuyor çok hareketli. Ayrıca akşam yemeği 6.30 gibi yiyor. Üzerine gece maması, muhallebi falan da vermiyorum ben. Hiç de vermedim. Emzirip uyutuyorum. Sabahları çok aç uyanıyor. Hemen kahvaltı hazırlıyorum emzirdikten sonra. Açlığa tahammülü yok gündüzleri. Çatalı kısmen kullaniyoruz. Kaşıga geçmedik. Henüz erken diye düşünüyorum. Bardaktan su icebiliyor ama her yer göl gibi oluyor. Kışın hasta etmemek için yazın kısmetse kesin bardağa geçiş yaparız diye düşünüyorum. Bizde gelişmeler böyle.
Geçmiş olsun en kısa sürede atlatırsınız umarımKızlar mastit olup sütü sarı akan var mı daha önce? Nasıl geçer ne yapmalı? Gece sıtma gibi üşüme geldi ısınamadım bir türlü, kat kat örttüm üstümü sürekli terledim ama yok ben böyle üşüme görmedim. Sabah da ateşim vardı bir de tansiyonum düştü bayılmışım. Artık kaç gecenin yorgunluğu mu yok sıtma tansiyon düşürür mü bilmiyorum. Tek göğsüm ağrıyor ve sıktığım zaman kanallardan birinde süt sarı akıyor. İltihap mı oldu bilmiyorum sağdım ama sarı aktığı için emzirmekten çekindim. İnternette de emzirin yazıyor. İnanılmaz halsizim
Eğer ayakta sallamayla normalde de uyumuyor memede uyuyorsa hiç bulaşmayın sallamaya kurtulamazsınız.Gece emzirmek yerine ayakta sallayıp uyutan var mı gece beslenmesini kesmek için?
Merhaba bizde çıkıyoruz şuan ama öyle bi morarma olmadı, hafif eti delip yavaş yavaş büyümesini bekliyoruz. Geçmiş olsun miniğineKızlar diş çıkarma döneminde dişin olduğu yerde kararma morarma gibi olan oldumu azı dişimiz resmen mosmor eti. Normalmi yarın doktor kontrolünde soracağım size de danışayım dedim
Evet canım evdeyim seneye döneceğim işe inşallah. Eşim çalışıyor, evdeyken çok rahat oluyordu iki kişi ama şimdi de yarım annem geliyor şükür. Gece uykuları düzenli olsa gündüz hareketli olması beni çok yormaz ama gece sık uyanınca sersem gibi oluyor insanInsallah cok dikkat et sen evdeydin sanirim? Ise dondun mu.esin calisiyor mu bu donem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?