- 17 Ekim 2020
- 47
- 45
- 8
Selamm..biz kendi kendimize uyuyoruz artik ama gece beslenmesini kesemedik maalesef.bizim avantajimiz bastan biberonu alistirmak oldu sanirim.sutumu bile sagip biberondam veriyorudm baslarda doydugunu gorebilmek adina sukur emmeyide birakmadi bir de mama destekli gittik sutum yetmediigi icin..dogmadan bilr arastirdgim konuydu uyku traccy hougla baslayip baya baya arastirma yaptim en son bebeginiz uykuyu cok sevecegi okudum..zamam zaman denemelerim oldu basarisiz oldum evimizde kalamadigimiz icin 12.ayda tam duzen oturttuk pandemiyle birlikte...egitimi kendi kendimi verdimsuan 8de biberonunu veriyorum ne aglama ne sizlanma direk uyuyor..bir de biberonun emzigini kuculltum zor ceksin diye bitirene kadar uyumus oluyor..tek sorun gece beslenmesini kesemedik.12de kalkiyordu simdi bir de 6 gibi sabaha karsi kalkiyor bazen yapiyorum bazdn yapmiyorum..yaniii kesmeyide dusunmedim bu zamanaa kadar cunku acikiyor diye dusundum 1 oturusta derin bir kaseyi yiyor..ihtiyaci varsa neden vermeyeyim biberon veriyorm sonucta..mama hazirlanana kadar.emziriyorum babasi mama yapiyor besige koyuyoruz uykuya devammm biz de surec boyle.gunduz evde kalabalik oldugumuzdan uykuya direniyor bazen..kisa sureli 10 saniye kadr aglamasi oluyor ama sonra uyuyoruz..2uyku yaptirmaya calisiyorm cunku tek uyursa 4 5 gibi cok uykusu geliyor..18.aya kadar 2 uyku dusunuyorum bu sskilde umarim siz de bir cozum yolu bulursunuz uykusuzluk cokcok zor.bir durum tum sinir sistemini etkiliyor..bu sayede 2mizde dinc kalkiyoruz
Bizimki ne mama nede biberonu hiç kabul etmedi. Çok zorda kaldığım dışarda olduğumuzda filan ilk aylarda mama bazen veriyodum ama 10 dk sonra kusuyordu hepsini . Biberona hiç alışamadı zaten. Çalışıyorum normalde ama ücretsiz izne ayrılacağım için açıkcası sağma yapmadım. sağma işide bana zor geldi zatenSelamm..biz kendi kendimize uyuyoruz artik ama gece beslenmesini kesemedik maalesef.bizim avantajimiz bastan biberonu alistirmak oldu sanirim.sutumu bile sagip biberondam veriyorudm baslarda doydugunu gorebilmek adina sukur emmeyide birakmadi bir de mama destekli gittik sutum yetmediigi icin..dogmadan bilr arastirdgim konuydu uyku traccy hougla baslayip baya baya arastirma yaptim en son bebeginiz uykuyu cok sevecegi okudum..zamam zaman denemelerim oldu basarisiz oldum evimizde kalamadigimiz icin 12.ayda tam duzen oturttuk pandemiyle birlikte...egitimi kendi kendimi verdimsuan 8de biberonunu veriyorum ne aglama ne sizlanma direk uyuyor..bir de biberonun emzigini kuculltum zor ceksin diye bitirene kadar uyumus oluyor..tek sorun gece beslenmesini kesemedik.12de kalkiyordu simdi bir de 6 gibi sabaha karsi kalkiyor bazen yapiyorum bazdn yapmiyorum..yaniii kesmeyide dusunmedim bu zamanaa kadar cunku acikiyor diye dusundum 1 oturusta derin bir kaseyi yiyor..ihtiyaci varsa neden vermeyeyim biberon veriyorm sonucta..mama hazirlanana kadar.emziriyorum babasi mama yapiyor besige koyuyoruz uykuya devammm biz de surec boyle.gunduz evde kalabalik oldugumuzdan uykuya direniyor bazen..kisa sureli 10 saniye kadr aglamasi oluyor ama sonra uyuyoruz..2uyku yaptirmaya calisiyorm cunku tek uyursa 4 5 gibi cok uykusu geliyor..18.aya kadar 2 uyku dusunuyorum bu sskilde umarim siz de bir cozum yolu bulursunuz uykusuzluk cokcok zor.bir durum tum sinir sistemini etkiliyor..bu sayede 2mizde dinc kalkiyoruz
Ne güzel siz alıştırmışınız kendi kendine uyumasına maşallah deyim aman
Sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün bebişinizi. Sevgiler