Hooooooop ben geldim. İsteğim üzerine iptal ettirdiğim üyeliğimi açtırdım. Nasılsıniz kızlar? Pek kimsecikler kalmamış buralarda 3 5 kişi dışında...
Biz çok şükür iyiyiz. Dogdugumuzdan bu yana 1 kere hastalandık. 6.hastaliga yakalandık yaz döneminde. Onu da rahat atlattık çok şükür 1 gün dışında. İnce, kaba motor gelişimleri, kendi yemek yeme, görsel hafıza, ezber yeteneği, renkleri ayırma, kuplerden kule yapma, hızlı yürüme yada koşma tam ayırt edemiyorum,
beslenme de yiyecek ayırt etmeme, vs vs her konuda iyiyiz. Sadece konuşma da gecikme yaşayacağız gibi gözüküyor. Ayıya bayı diyor, 2 3 aydır her şeyi ba diyerek işaret parmağıyla gosteriyor, soruyor. Ba hecesini çok seviyoruz. Ayakkabı yerine Ba Ba Ba bı diyor
çocuk her şeyi hecesine kadar biliyor ama demekki zamanı var. Kestane yerine detane diyor gibi gibi... Konuşma gecikmesinin olmasını da doğal karşılıyorum çünkü anne ve babadan başka kimseyi görmüyor. Bir kaç ayda bir anneanne ve dayıyı görüyor. 2 hafta önce anneme gittik. Gittiğimiz akşam kardeşim pozitif çıktı. Korkudan ölecektim. 12 13 gün kalıp evimize döndük. Bir daha da çıkmam dışarı herhalde. Allahtan bulaş olmadı çok şükürr. 4 gün sonra 16 aylık oluyoruz. Hala emmeye devam. Abur cubur hiç vermedim. Evde kek yapıyorum kuru meyveli, yulaf ünlü falan onlarla geçiştiriyoruz. Hamur işi hastası kendisi. Bıraksam 1 ekmek yer. Boyumuz, posumuz yerinde. Kilo alımı da hızlandı 2 3 aydır. Halbuki bu dönemler gerileyebilir diye biliyordum ama her çocuk bir olmuyor. Uykular genelde düzenli. Diș dönemlerinde sapitiyoruz sadece. 9.disimiz çıktı. 1.azi dişimiz. 10 gün zorladı uykular falan. Darısı diğer dişlerin başına. Destan yazdım. Özlemişim. Tüm kuzuları öpüp, kokluyorum.