Benimde midem bulaniyor ara ara. İlk hamileleigimde 12. Haftada bulantim olmustu. 1 hafta surmustu. İns bunda da oyle olur. 80 le hamile kaldim bu arada benBenim mide bulantılarım başlıyor galiba
Batı daha 3 gün geçiyor
Başağım var ve koku hassasiyeti
Siz ne durumdasınız kızlar
Kaç kilo ile hamile kaldınız bu arada
Merhabaaaa hoşgeldin gözünaydın hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallahMerhaba sevgili hamisler ☺ Rabbim saglikla tasiyip, saglikla dogurabilmeyi nasip etsin hepimize. Sata gore 3 eylul cikiyor dogum tarihimiz.muhtemelen yeni ogrenenlerimizin bir cogu agustos sonu dogum yapacak ben dahil ama standarta uyalim..
Eylul annesi modunda takilalim ☺ Bugun 5+4 olduk... simdiiiii var mi kesesini gorenler? Gorduyseniz kac mm cikti?
masallah 2019 eylul annislerimiz cok sabirli...kimse doktora gitmemisss yahuuuu epeyce okudum sayfa sayfa... ☺ Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim...
Maşallah ne güzel inşallah olma hiç bulantınBenimde midem bulaniyor ara ara. İlk hamileleigimde 12. Haftada bulantim olmustu. 1 hafta surmustu. İns bunda da oyle olur. 80 le hamile kaldim bu arada ben
1 hafta bekle sonra gt canim hayirli olsun hamileligin :)Günaydın kızlar ben de tahlil yaptırdım hamile gorunuyorum. Ama doktora ne zaman gitmeliyim bilmiyorum vajinal ultrasondan tedirgin oluyorum cok onemli bir sey olmadikca istemiyorum. Sizce ne zaman gitsem kese gorunur? Hesaplamalari pek bilmiyorum son reglim 5 aralikti.
Nasil biraktin canim ben ikk hamileligimde brakmistim ama bunda birakamiyorum sadece azalttimAynı ben de öyle canım ama sonra diyorumki yiyecek ekmeği yasayacak ömrü olduktan sonra Allah sağ salim kucagimiza almayı nasip eder nasılsa.Tabiki dikkat ediyoruz mesela sigara içiyordum bebeği öğrendim bıraktım.Beslenmeye dikkat ediyorum ama her şeyi Rabbim bilir elimizden gelen dua..
Canım bir önceki düşük olunca bu kez daha temkinli davranıyorum bir de o zaman babamı kaybetmiştim baya bir ictim sigarayı. Şimdi yediklerime de dikkat ediyorum.Sigarayi da normalde kahvaltıdan sonra arıyorum sadece o da bugun bir fırt eşimin sigarasindan alabildim zorla:)zaten tiksenecek gibiyim çok kotu bir tat bırakıyorNasil biraktin canim ben ikk hamileligimde brakmistim ama bunda birakamiyorum sadece azalttim
Merhabalar. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah AllahMerhaba kızlar burada neler yasadiklarimizi nasil gebelik gecirecegimizi nasil hamile kaldigimizi gebelik belirtilerini anlatalim. Yeni hamilelere ve hamile kalmak isteyen arkadaslara da yardimci olalim. Insallah dileyen herkes anne olur en kisa zamanda. Sat 4 aralik ve 8 gun kala cift cizgi sonuc hamileyim sanirim :)
Bende normal hesaplamalara göre 5+3 günlük gebeyim. Ancak adetimden 9 gün geçti ve son 4 gündürde adet sancısı kadar olmasada hafif kramplarla beraber kanama görüyorum. Peçetenin ortasını dolduran bir kanama bu. Fazlasıyla endişeliyim. Wcye gitmeye korkar oldum. Doktor Beta hcgye bakıcaz 2 günde bir dedi. Bugün baktırdığımda 700 çıktı. İki katına çıkmış değer ama hala daha az gibi geliyor. Kanama devam ediyor. Doktor zaman göstereck diyor. O zamanda geçmek bilmiyor. Ben herşeye hazırlasamda kendimi gönlüm bebeği çok istiyor. Hepimiz için hayırlısı olur inşallahMerhaba kızlar burada neler yasadiklarimizi nasil gebelik gecirecegimizi nasil hamile kaldigimizi gebelik belirtilerini anlatalim. Yeni hamilelere ve hamile kalmak isteyen arkadaslara da yardimci olalim. Insallah dileyen herkes anne olur en kisa zamanda. Sat 4 aralik ve 8 gun kala cift cizgi sonuc hamileyim sanirim :)
Hayirlisi olsun insllah bnde ilk cocugumda 8 haftalikken kanama yasadim ve bebegimi kaybettim ama benim degerlerim cok guzel ilerlemiyordu inslah sizinkide oyle olmaz kanama yasayipda sag saglim kucagina alan cok arkadas var umarim sizinkide oyledirBende normal hesaplamalara göre 5+3 günlük gebeyim. Ancak adetimden 9 gün geçti ve son 4 gündürde adet sancısı kadar olmasada hafif kramplarla beraber kanama görüyorum. Peçetenin ortasını dolduran bir kanama bu. Fazlasıyla endişeliyim. Wcye gitmeye korkar oldum. Doktor Beta hcgye bakıcaz 2 günde bir dedi. Bugün baktırdığımda 700 çıktı. İki katına çıkmış değer ama hala daha az gibi geliyor. Kanama devam ediyor. Doktor zaman göstereck diyor. O zamanda geçmek bilmiyor. Ben herşeye hazırlasamda kendimi gönlüm bebeği çok istiyor. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Genelde 6. 8. haftalarda başlıyormuş tabi kişiye göre değişiyordur ama inş çok rahat bi şekilde atlatırız :) ben çok korkuyom bulantıdan çok zayıfım daha da zayıflamam inş :)Kizlar mide bulantilari ne zaman baslar?
Canım benim hayatımı zindana ceviren bulantilar 7 de başlamıştı o denli feciydi ki herkesin acıdığı bir dönemdi inşaallh benim de tutmustur bata son 10 günKizlar mide bulantilari ne zaman baslar?
Ben de yaptırmıştım size niçin diye sordunDüşüklerin nedeni olabilir diye tahlil yapıldı. Şeker yüklemesi zaten hamilelik için yapılan birşey değil şeker hastalığı tehdidi olup olmadığını belirlemek için yapılıyor ailede diyabet varsa sizde istediğiniz zaman yaptırabilirsiniz :) çok şükür temiz çıktı
Canım sende şeker hastalığı var mı? Benim baba tarafım komple şeker hastası bende risk grubundaymışım. Sana niye yapılmıştıBen de yaptırmıştım size niçin diye sordun
M
Benim hani glukoz mu ne normal tahlildeki o şüpheli cıktı doktor da yükleme yaptırdıCanım sende şeker hastalığı var mı? Benim baba tarafım komple şeker hastası bende risk grubundaymışım. Sana niye yapılmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?