- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 32
Belki de idrar testinde sonucun çıkması için henüz erkendir canım. İnşallah hayırlısı olsun, hepimiz eylül annesi olabiliriz inşallahKızlar maalesef bugün de negatif sanirim yanlış test kurbanı oldum ya da kimyasal
Umutlar eylül sonu annesi olmaya kaldı sanırım
Belkide canım ben de sizlerin güzel haberleriyle sonuna yetisirim belki :)Belki de idrar testinde sonucun çıkması için henüz erkendir canım. İnşallah hayırlısı olsun, hepimiz eylül annesi olabiliriz inşallah
Kuzum inşallah ben de hamile kalırsam sonlarına doğru yetişicem, daha adet dönemim yeni bitti eylülün 20 si gibi gelir herhalde bebiş olursa :)Belkide canım ben de sizlerin güzel haberleriyle sonuna yetisirim belki :)
Hayırlısiyla olsun benim tek dileğim o
2 yıl a yakın geçti ama tek dileğim mevlam bana hayirlsiyla sağlıklı sihhatli versin
Çok çok aman illa olsun dediğim konulardan hep sınav oldum hayatta
O sebeple sakince beklemeyi istiyorum
(Hergün test yapiyorum o ayrı:))))
Kan testi yaptırdın mı canım yoksa evde mi yapıyorsun,ne güzel söylemişsin Rabbim elbet bi zaman biçmiştir hamile kalacağın güne,umarım gönlünce olsunBelkide canım ben de sizlerin güzel haberleriyle sonuna yetisirim belki :)
Hayırlısiyla olsun benim tek dileğim o
2 yıl a yakın geçti ama tek dileğim mevlam bana hayirlsiyla sağlıklı sihhatli versin
Çok çok aman illa olsun dediğim konulardan hep sınav oldum hayatta
O sebeple sakince beklemeyi istiyorum
(Hergün test yapiyorum o ayrı:))))
Kan testi yaptirmadim inatla negatifi görünce idrarda kafam allak bullak oldu oysa dun 2 tane yapmıştım ikisi de pozitif di bugünse tam ters 2 si de negatif toptan almistim idrar testi labaquik... habire yapiyomKan testi yaptırdın mı canım yoksa evde mi yapıyorsun,ne güzel söylemişsin Rabbim elbet bi zaman biçmiştir hamile kalacağın güne,umarım gönlünce olsun
Yumurtlmadan kac gun geçtiBende erken test yapanlardanım ultra erken gebelik testi yaptım bugün sonuç negatif çıktı
Anlıyorum seni canım bende takıntıyım öğrenene kadar üstüne gidiyorum,1hafta geçti,sat tarihim 29 kasımYumurtlmadan kac gun geçti
Ben tırım tırım hesap tutuyorum olayım stres ya da aşırı istemek değil
Benim olayım herşey e hakim olabilirim
Yok aslında oyle bisey...
Ama mukemmeliyetciligin kustahlik safhası benimkisi...
Senin bence daha erken olabilir canım testte çıkması için. Erken gebelik testi bile olsa hemen sonuç vermiyolar. Hala umut var benceAnlıyorum seni canım bende takıntıyım öğrenene kadar üstüne gidiyorum,1hafta geçti,sat tarihim 29 kasım
Kendimi tutucam ve haftaya kadar test yapmıycam tekrar,hayırlısı artıkSenin bence daha erken olabilir canım testte çıkması için. Erken gebelik testi bile olsa hemen sonuç vermiyolar. Hala umut var bence
Bat ın ne zamanKendimi tutucam ve haftaya kadar test yapmıycam tekrar,hayırlısı artık
Aaaaaaa 7 gün kala nasıl öğrendiniz ben şokkkklNe heyecanlı günler kızlar kıymetini bilin :) ben 27 aralıkta öğrendim gebeligimi regl olmama 7 gün kala hemde, şimdi küçük kızım yatağında uyuyor❤ ne günlerdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin☺
Sagol Canım Aminnn ❤ yok hayır bu eczanede satılan 5 tl lik testle öğrendim ☺Aaaaaaa 7 gün kala nasıl öğrendiniz ben şokkkkl
Ultra erken gebelik testi ile mi yoksa
Güle güle büyütün kızınızı
Ama 7 gün kala gözükmesi çok çok çok zorSagol Canım Aminnn ❤ yok hayır bu eczanede satılan 5 tl lik testle öğrendim ☺
Olabilir canım :) ilk kızımı reglim 8 gün kadar geçmişti çok hastaydım ağır gribal enfeksiyon geçiriyordum herseyden midem bulaniyordu öyle ki geciktigimin bile farkında değildim bir arkadaşım test al demişti hiç aklımda yoktu gebelik testi aldım saniyesinde kıpkırmızı çıkmıştı :)Ama 7 gün kala gözükmesi çok çok çok zor
Acaba erken mi yumurtladınız
Ama 7 gün kala gözükmesi çok çok çok zor
Acaba erken mi yumurtladınız
Senden cesaret alıp ilk testimi yapmış bulunuyorum 12 gün kalaOlabilir canım :) ilk kızımı reglim 8 gün kadar geçmişti çok hastaydım ağır gribal enfeksiyon geçiriyordum herseyden midem bulaniyordu öyle ki geciktigimin bile farkında değildim bir arkadaşım test al demişti hiç aklımda yoktu gebelik testi aldım saniyesinde kıpkırmızı çıkmıştı :)
2. Kızım da hissetmiştim bir de meme çevrem karardı damarlarım sismisti ondan 1 gün önce test yaptım negatif ti ertesi gün meme ucunu sıktım süt geldi hemen test aldım çok silik ikinci çizgi çıktı kan verdim 17 lerde beta-HCG seviyem çıkmıştı. Dediğim gibi 1 hafta kala öğrendim herkes senin gibi şok olmuştu
Öyle haberin olmadan sürpriz hamilelik en sevdiğimOlabilir canım :) ilk kızımı reglim 8 gün kadar geçmişti çok hastaydım ağır gribal enfeksiyon geçiriyordum herseyden midem bulaniyordu öyle ki geciktigimin bile farkında değildim bir arkadaşım test al demişti hiç aklımda yoktu gebelik testi aldım saniyesinde kıpkırmızı çıkmıştı :)
2. Kızım da hissetmiştim bir de meme çevrem karardı damarlarım sismisti ondan 1 gün önce test yaptım negatif ti ertesi gün meme ucunu sıktım süt geldi hemen test aldım çok silik ikinci çizgi çıktı kan verdim 17 lerde beta-HCG seviyem çıkmıştı. Dediğim gibi 1 hafta kala öğrendim herkes senin gibi şok olmuştu
Dedim ve bugünde yaptımKendimi tutucam ve haftaya kadar test yapmıycam tekrar,hayırlısı artık
bat 28 aralık canımBat ın ne zaman
Benim 2 Ocak
Evde gebelik testi var ama ben erken gebelik alayım diyordum 26 Aralık’ta falan belli olur diye
Az önce gördüm bide ultra erken gebelik testi varmış
Ben Pazar günü yumurtladıysam
3 gün döllenme , 6 gün Rahime ulaşma yerleşme derken 25 Aralık’ta anca bi parça bthcg olur vücütümdakafamda deli sorular
Senden cesaret alıp ilk testimi yapmış bulunuyorum 12 gün kala
Tabiki eser yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?