ayy inşallahhAslan gibi tosuncuk olacak demek ki:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy inşallahhAslan gibi tosuncuk olacak demek ki:)
Ben de cok kotuydum ilk gebeligimde 15 16 gibi gecti . Simdi de 15 16yi bekliyorum zoferle duruyorum 3 gundur. Bugun zofer bile kesmedi sanki kustum 1 kere. Allah yardimcimiz olsun
Geçmiş olsun beni de 8.haftada iyice mahfetti. Bi gün geçer gibi oluyor ertesi gün daha şiddetli ortaya çıkıyor. Ben yemek yiyebiliyorum çok şükür ama midemde kalma süresi en fazla 1-2 saat genelde
Evet canım tüp bebek doktorum, onun vesilesi ile hamile kaldım çok şükür gerçekten melek gibi bir doktor hem de çok bilgili o yüzden onda devam etmeyi planlıyorum ama biraz maliyetli olacak tabi. Muayene ücreti aylık 350 TL sanırımCanim senin doktorun Ümit hakimdi değil mi? Kendisini burada çok begeniyorlardi. Izmir e gitmeseydi ona da gitmeyi düşünüyordum.
cok pahaliymis gercektende. benim doktorumda tüp bebek uzmani, alaninda iyi ve muayne ücreti 230 TL. makul fiyatlar olmali ama nerde, herkes cebine giren parayi düsünüyor malesefEvet canım tüp bebek doktorum da onun vesilesi ile hamile kaldım çok şükür gerçekten melek gibi bir doktor hem de çok bilgili o yüzden onda devam etmeyi planlıyorum ama biraz maliyetli olacak tabi. Muayene ücreti aylık 350 TL sanırım
benim migde bulantilarim cok sükür normal seviyeye indi, bulaniyor ama cikartmiyorum cok sükür. veya bundan sonra basliyacak onuda bilmiyorum ama insallah baslamaz. sabah 9 aksam 5 cok zor oluyor gercekten tuzlu kraker ve bol su iciyorum. iyi geliyor banaKızlar uzun zamandır bize gelmek isteyen arkadaşlarımız vardı (karı koca 2 çocuk). Hep bi aksilik oldu ya biz müsait olamadık ya da onlar. Bu hafta çağırayım artık diyorum ama milletin yanında ya öğürmeye başlarsam ya istifra edersem diye korkuyorum tam rezillik. Midesi bulanıp çalışan arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz valla Allah yardımcınız olsun. Ben dışarı çıkmaya korkar oldum, çantamda poşetle dolaşıyorum tedbiren
Benim doktorum tüp bebek merkezinde çalışıyor aslında sadece tüp bebek merkezi de değil kadın doğum dal merkezi gibi. Periontologları filan da var, gebe olup gelen de çok. Merkezin muayene ücreti böyle malesef doğum fiyatını henüz sormadım bile korkudancok pahaliymis gercektende. benim doktorumda tüp bebek uzmani, alaninda iyi ve muayne ücreti 230 TL. makul fiyatlar olmali ama nerde, herkes cebine giren parayi düsünüyor malesef
Çok şiddetlenecek gibi olursa naneli şekerde yatıştırıyor biraz aklında olsun ama şöyle bayağa acı derecesinde naneli yollarda çıkartmamak için naneli şeker yöntemini kullanıyorumbenim migde bulantilarim cok sükür normal seviyeye indi, bulaniyor ama cikartmiyorum cok sükür. veya bundan sonra basliyacak onuda bilmiyorum ama insallah baslamaz. sabah 9 aksam 5 cok zor oluyor gercekten tuzlu kraker ve bol su iciyorum. iyi geliyor bana
Benim son gittigim tup bebek doktorumda muayene ücreti 480 tl idi. Bir sürü paralar harcadım geldik eli boş. Çok şükür şimdi hamileyim inşallah sağlıkla aliriz kucagimiza. Birazcık ekonomik sıkıntılarla büyüyecek bebiscigimiz.cok pahaliymis gercektende. benim doktorumda tüp bebek uzmani, alaninda iyi ve muayne ücreti 230 TL. makul fiyatlar olmali ama nerde, herkes cebine giren parayi düsünüyor malesef
bendede durum ayni diyebilirim, tüp bebek doktorum kadin dogum hastanesinde calisiyor, hatta oraya ortakligi bile var diye duymustum, ne derece dogru bilemem tabi. fiyati gercekten yüksekmis. benim hastanede dogum fiyati 10 bin civari diye duydumBenim doktorum tüp bebek merkezinde çalışıyor aslında sadece tüp bebek merkezi de değil kadın doğum dal merkezi gibi. Periontologları filan da var, gebe olup gelen de çok. Merkezin muayene ücreti böyle malesef doğum fiyatını henüz sormadım bile korkudan
Kendini nerde rahat hissedersen orada devam et bence. evet 350 biraz pahalı ama ben acibademde 480 ödemişti muayeneye. Keşke 2. De de irenbede devam etseymisim. Ama nasip böyleymiş çok şükür.Evet canım tüp bebek doktorum, onun vesilesi ile hamile kaldım çok şükür gerçekten melek gibi bir doktor hem de çok bilgili o yüzden onda devam etmeyi planlıyorum ama biraz maliyetli olacak tabi. Muayene ücreti aylık 350 TL sanırım
tsk ederim canim, bende naneli sakiz almistim ama sekeri tabi daha etkili olur. bende ondan aliyim bariÇok şiddetlenecek gibi olursa naneli şekerde yatıştırıyor biraz aklında olsun ama şöyle bayağa acı derecesinde naneli yollarda çıkartmamak için naneli şeker yöntemini kullanıyorum
o ne öyle ya? resmen insanlari sömürüyorlar. benim doktorum yine insafliymis o zaman. saglikli alalimda kucagimiza, herseye raziyiz.Benim son gittigim tup bebek doktorumda muayene ücreti 480 tl idi. Bir sürü paralar harcadım geldik eli boş. Çok şükür şimdi hamileyim inşallah sağlıkla aliriz kucagimiza. Birazcık ekonomik sıkıntılarla büyüyecek bebiscigimiz.
Allah herşeyin sabrını veriyor emin ol :)Kızlar uzun zamandır bize gelmek isteyen arkadaşlarımız vardı (karı koca 2 çocuk). Hep bi aksilik oldu ya biz müsait olamadık ya da onlar. Bu hafta çağırayım artık diyorum ama milletin yanında ya öğürmeye başlarsam ya istifra edersem diye korkuyorum tam rezillik. Midesi bulanıp çalışan arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz valla Allah yardımcınız olsun. Ben dışarı çıkmaya korkar oldum, çantamda poşetle dolaşıyorum tedbiren
Ne zaman üc haftada bire düşüyor ?Kızlar şuan ayda bir gidiyoruz ama sonra bu 3haftada bir olucak, son iki ay 2haftada bir, son 3hafta haftada bire düşecek muayeneler. Bence makul fiyatlı bir dr bulup, bahsettiğiniz doktorlara 3ayda bir gerek görürseniz gidin. Bunun testleri var tahlilleri var nst ücreti var. Bebeklerin ihtiyaçları bitmiyor. Vakti gelince herşeyi de almak isteyeceksiniz, herşeyi güzel olsun vs.
Siz bilirsiniz tabi ama bence max. 200₺ olmalı bir muayene.