- 6 Ocak 2019
- 1.516
- 2.594
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ilk haftalarda kese boyu bebek boyu olcumu cok saglikli olmuyomus degiskenlik gosteriyomus takilma hic benim doktorum olcmedi henuz.Kızlar benim sat 12 Aralık, 20,22,30 Aralık ve 4 Ocak ilişki oldu. Adetim bir hafta geçip doktora gittiğimde sata göre 5 haftalıktı ama vajinal usgde 3 haftalık çıkmıştı. Şimdi benimki geç döllenme mi olmuş oluyor, geçen hafta çarşamba kontrole gittiğimde sata göre 8 haftalık ama usgde bebeğim 7+4 çıkmıştı. Şimdi ben 30 Aralık yada 4 Ocak da mı kalmış oluyorum. 20 ve 22sinde kalmış olsam ilk gittiğimde kesemle sat uyar mıydı
sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi teferruatTabiki herkesin bütçesi ayrı bende öyle aman aman bi bütçeye sahip değilim de işte zorunda kalinca dişinden tirnagindan arttirip veriyoduk tup bebek doktoruma. Simdi kozyataginda bi doktor buldm bakalm yarina randevu aldm ne der goriciizz
Günlük pedler sıkıntı yapabileceğini hiç düşünmemişim
Crinone jel kullanıyorum sürekli geri geliyor çamaşır değiştirmekten bıktım günlüklerden kullanıyordum
Ama mantar vs demişsiniz bırakayım ben de
Hakkında en hayırlısı olsun canım cok tesekkurler tavsiyen içinOnu bilmiyordum tabi :)
Ben cengizhan a iki kere gittim gayet soguk kanlı tane tane anlatan hamileliği hastalık gibi görmeyen biri benim kafama uydu
Hoş dogumu yurtdısı düşünüyorum bi aksilik olmazsa ama burdada kalsam bana güven duygusu verdi
Ben 7+2yimHepiniz 12leri 10 lari gormussunuz ne guze.. en minnagi benimkimi 8+5 gecmiyo zaman :)
Amin hepimiz icin en hayırlısı neyse o olsun :)Hakkında en hayırlısı olsun canım cok tesekkurler tavsiyen için
Ruyanda kiz gorduysen kizdir. Ben de kiz gormustum kizim var. Bunda iki kere bebek gordum ama topac gibi masallah ama cinsiyetini hatirlamiyorumHahahah :) en azindan tahmin soylesinler ya 12.haftayi iple cekiyorum:))) bulantim fazla yok eger erkekte bulanmiyorsa erkek ama ruyamda kiz gordum :)) merakla bekliyorum
Allah razı olsun canım benim,sağolun varolun cok hoşbuldumMerhabalar, hoşgeldiniz topiğimize iyiki geldiniz. Kuzunuzla bir ömür sağlıklı, huzurlu yaşayın inşallah. Mis kokusunu doya doya çekin içinize
Ruyanda kiz gorduysen kizdir. Ben de kiz gormustum kizim var. Bunda iki kere bebek gordum ama topac gibi masallah ama cinsiyetini hatirlamiyorum
Ben haberi ogrenmeden once gordum bir de ..2 gun sonra hamilelik haberini aldim bakalim :)Ruyanda kiz gorduysen kizdir. Ben de kiz gormustum kizim var. Bunda iki kere bebek gordum ama topac gibi masallah ama cinsiyetini hatirlamiyorum
Aslan gibi tosuncuk olacak demek ki:)Rüyamda iki aslann gördüm hayırlar olsun inşallah
Ben de cok kotuydum ilk gebeligimde 15 16 gibi gecti . Simdi de 15 16yi bekliyorum zoferle duruyorum 3 gundur. Bugun zofer bile kesmedi sanki kustum 1 kere. Allah yardimcimiz olsunŞuan serum yiyorum.bulantısı, kusması geçen var mı? Sanki hiç geçmeyecek gibi geliyo. 10+2deyim bugün...
Erkek mi istiyordun belki ondan erkek gormussundurCanım ben kızlarımdayken erkek bebek görüyordum ama kız oldu :)
Geçmiş olsunŞuan serum yiyorum.bulantısı, kusması geçen var mı? Sanki hiç geçmeyecek gibi geliyo. 10+2deyim bugün...
Hadi ya tamam canım ona göre tedbirli olurumAmin hepimiz icin en hayırlısı neyse o olsun :)
Buarada randevu saatleri biraz sarkabiliyor senden önceki uzun sürünce ona göre günlük planını yap bi kere kırk dk bekledik![]()
Canim senin doktorun Ümit hakimdi değil mi? Kendisini burada çok begeniyorlardi. Izmir e gitmeseydi ona da gitmeyi düşünüyordum.Benim eşim 8.hafta kontrolünde doktora sordu doktor yok artıııkkk diye bastı kahkahayı, iki tahminim var ya kız ya erkek dedien erken 12.haftada belli oluyormuş canım kaldı ki 16.haftada netleşen çok var