• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar belli bir haftaya kadar progesteron hormonu bir folikül tarafından salgılanırken 9. - 10. Haftadan itibaren görev plasentaya geçiyor ve bu dönem lekelenme olabiliyormuş bilginiz olsun

Kızlar benim sat 12 Aralık, 20,22,30 Aralık ve 4 Ocak ilişki oldu. Adetim bir hafta geçip doktora gittiğimde sata göre 5 haftalıktı ama vajinal usgde 3 haftalık çıkmıştı. Şimdi benimki geç döllenme mi olmuş oluyor, geçen hafta çarşamba kontrole gittiğimde sata göre 8 haftalık ama usgde bebeğim 7+4 çıkmıştı. Şimdi ben 30 Aralık yada 4 Ocak da mı kalmış oluyorum. 20 ve 22sinde kalmış olsam ilk gittiğimde kesemle sat uyar mıydı
canim ilk haftalarda kese boyu bebek boyu olcumu cok saglikli olmuyomus degiskenlik gosteriyomus takilma hic benim doktorum olcmedi henuz.

Tabiki herkesin bütçesi ayrı bende öyle aman aman bi bütçeye sahip değilim de işte zorunda kalinca dişinden tirnagindan arttirip veriyoduk tup bebek doktoruma. Simdi kozyataginda bi doktor buldm bakalm yarina randevu aldm ne der goriciizz
sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi teferruat:KK200:

Günlük pedler sıkıntı yapabileceğini hiç düşünmemişim
Crinone jel kullanıyorum sürekli geri geliyor çamaşır değiştirmekten bıktım günlüklerden kullanıyordum
Ama mantar vs demişsiniz bırakayım ben de

Bende ayni seyi yasiyorum ya hele o geri gelmesine iycene tiksinir oldum ya

Onu bilmiyordum tabi :)
Ben cengizhan a iki kere gittim gayet soguk kanlı tane tane anlatan hamileliği hastalık gibi görmeyen biri benim kafama uydu
Hoş dogumu yurtdısı düşünüyorum bi aksilik olmazsa ama burdada kalsam bana güven duygusu verdi
Hakkında en hayırlısı olsun canım cok tesekkurler tavsiyen için

Hakkında en hayırlısı olsun canım cok tesekkurler tavsiyen için
Amin hepimiz icin en hayırlısı neyse o olsun :)
Buarada randevu saatleri biraz sarkabiliyor senden önceki uzun sürünce ona göre günlük planını yap bi kere kırk dk bekledik :(

Hahahah :) en azindan tahmin soylesinler ya 12.haftayi iple cekiyorum:))) bulantim fazla yok eger erkekte bulanmiyorsa erkek ama ruyamda kiz gordum :)) merakla bekliyorum
Ruyanda kiz gorduysen kizdir. Ben de kiz gormustum kizim var. Bunda iki kere bebek gordum ama topac gibi masallah ama cinsiyetini hatirlamiyorum

Ruyanda kiz gorduysen kizdir. Ben de kiz gormustum kizim var. Bunda iki kere bebek gordum ama topac gibi masallah ama cinsiyetini hatirlamiyorum
Ben haberi ogrenmeden once gordum bir de ..2 gun sonra hamilelik haberini aldim bakalim :)

Şuan serum yiyorum. :KK43: bulantısı, kusması geçen var mı? Sanki hiç geçmeyecek gibi geliyo. 10+2deyim bugün...
Ben de cok kotuydum ilk gebeligimde 15 16 gibi gecti . Simdi de 15 16yi bekliyorum zoferle duruyorum 3 gundur. Bugun zofer bile kesmedi sanki kustum 1 kere. Allah yardimcimiz olsun

Şuan serum yiyorum. :KK43: bulantısı, kusması geçen var mı? Sanki hiç geçmeyecek gibi geliyo. 10+2deyim bugün...
Geçmiş olsun :( beni de 8.haftada iyice mahfetti. Bi gün geçer gibi oluyor ertesi gün daha şiddetli ortaya çıkıyor. Ben yemek yiyebiliyorum çok şükür ama midemde kalma süresi en fazla 1-2 saat genelde

Benim eşim 8.hafta kontrolünde doktora sordu doktor yok artıııkkk diye bastı kahkahayı, iki tahminim var ya kız ya erkek dedi :KK70: en erken 12.haftada belli oluyormuş canım kaldı ki 16.haftada netleşen çok var
Canim senin doktorun Ümit hakimdi değil mi? Kendisini burada çok begeniyorlardi. Izmir e gitmeseydi ona da gitmeyi düşünüyordum.

Back