• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim dr'um nomesis plus yazdı Cnm bitkisel bu ilaç bana iyi geldi sende dr'una danışarak kullanabilirsin

O benim tatlım yaa maalesef ilk gün harikaydım dedim mucize gibi bişi hemen sizlere yzdım. Su içemeyen ben üç bardak arka arkaya fln içtim aöa ertesi gün bana mısın demedi daha çok kusmaya başladım ne yzıkki. Kenarda duruyor boşa para vermişim. Almayın almak isteyene de mani olun bence

Cnm geçen hafta bende öyleydim kafamı kaldıramıyorum bulanti dan yazmıştım buraya da doktorun önerdiğini vinalac bulamazsan nomesis alabilirsin dedi bitkiselmis vinalac kullanıyorum çarşamba gününden beri çok şükür diyeyim nazar değmesin hafifledi bulantım en azından günüm normale döndü biraz daha.. doktoruna danışıp kullanabilirsin dilersen

Teşekkürler Kızlar anladım bilekliğe gerek yok
Ben o bahsettiğiniz bitkisel ilaçlardan isteyeyim
Yemek yemek eziyet gibi hele acıkmak daha fena
Yiyorum bir saat içinde tekrar başa sarıyoruz
Kuzularımız sağlıkla gelsin de :emir_bebek:

Kizlar cok afedersiniz vajina icinde bir zonklama var bende. Ara ara oluyor. Uzun surmuyor. Enfeksiyon olsa akinti, kotu kokulu olur ama yok. Zonklama igne batirma tarzi bir sey. En net boyle ifade ediyorum. Sizde de var mi boyle seyler?
Bende de uyor ara ara. 8.hafta başlamıştı. Vücut hassaslasip esniyor ben ona bağladım.
Hatta geçen gün hem belim hem sağ kasigim aynı anda batti. 1.2 dakika gelip gitti sürekli sancı gibi olsa dayanılmaz an igne batması gibi oldu.

Günlük pedler sıkıntı yapabileceğini hiç düşünmemişim
Crinone jel kullanıyorum sürekli geri geliyor çamaşır değiştirmekten bıktım günlüklerden kullanıyordum
Ama mantar vs demişsiniz bırakayım ben de

Ben de doktor bulamadım henüz
Bu hafta gitmeyi düşünüyorum Çamlıca tarafında yeni bir Medipol açılmış
4 tane kadın Doğum doktoru var
Bir tanesi tecrübeli Güler yüzlü geldi fotoğraftan
Bakalım deneyeceğim :)

Ne zaman cinsiyet ogrenecegiz catliyorum :)))
Benim eşim 8.hafta kontrolünde doktora sordu doktor yok artıııkkk diye bastı kahkahayı, iki tahminim var ya kız ya erkek dedi :D en erken 12.haftada belli oluyormuş canım kaldı ki 16.haftada netleşen çok var

Muane ücreti mi pahalı nedir seni aşan :)
hem muayene hem doğum. ben gittiğim doktorda doğum yapmak istiyordum. muayene ücreti 180₺ sanırım. doğumu bilmiyorum ama doktorun doğuma gelmesi için ek ücret aldığını da duydum. bu yüzden vazgeçtim. şuanki doktorum doğuma ücretsiz geliyor muayenesi de 115₺.

Günlük pedler sıkıntı yapabileceğini hiç düşünmemişim
Crinone jel kullanıyorum sürekli geri geliyor çamaşır değiştirmekten bıktım günlüklerden kullanıyordum
Ama mantar vs demişsiniz bırakayım ben de
Ben dışarı çıktığım zaman mecbur günlük ped koyuyorum canım ama saat başı değiştiriyorum. Evde ise 2-3 sefer çamaşır değiştiriyorum ıslak kalıp mantar olmasın diye. Ben de progestan kullandığım için çok akıntı yapıyor.

Benim eşim 8.hafta kontrolünde doktora sordu doktor yok artıııkkk diye bastı kahkahayı, iki tahminim var ya kız ya erkek dedi :KK70: en erken 12.haftada belli oluyormuş canım kaldı ki 16.haftada netleşen çok var
Hahahah :) en azindan tahmin soylesinler ya 12.haftayi iple cekiyorum:))) bulantim fazla yok eger erkekte bulanmiyorsa erkek ama ruyamda kiz gordum :)) merakla bekliyorum

E ben sana gecende sordugunda yazdım :)
Bostancı tarafına gidebilirsen central hospital da cengizhan kolata icin iyi yorumlar okudum
O zaten aklımda evimede 15 dakka mesafesi var ama ünvan olarak belki daha iyi bi doktor bulabilirim. Bu zamana kadar hep proftu doktorlarim tedavi dönemlerin oldu baya. Simdi cengizbey prof yada docent olmadigi için açıkçası biraz tereddutte kaldm gerçi bununla cokta alakası yok ama en iyisi gidip görüşmek galiba

hem muayene hem doğum. ben gittiğim doktorda doğum yapmak istiyordum. muayene ücreti 180₺ sanırım. doğumu bilmiyorum ama doktorun doğuma gelmesi için ek ücret aldığını da duydum. bu yüzden vazgeçtim. şuanki doktorum doğuma ücretsiz geliyor muayenesi de 115₺.
Ah canım bu zamana kadar gittiğim doktor muanesi 280 tl ve 2 yildir onda tup bebek tedavisi gördüm cok iyi bi profesordu 300 liraya kadar kasmaz ama tabiki hem uygun hemde iyi bi doktor herkes için daha iyi olur. Neslihan alani da arastiricam cok tesekkur ederim :)

Ah canım bu zamana kadar gittiğim doktor muanesi 280 tl ve 2 yildir onda tup bebek tedavisi gördüm cok iyi bi profesordu 300 liraya kadar kasmaz ama tabiki hem uygun hemde iyi bi doktor herkes için daha iyi olur. Neslihan alani da arastiricam cok tesekkur ederim :)
sadece kontrol için bize cidden pahalı geldi. herkesin bütçesi farklı tabi ki :) muayene dışında da doğuma ek ücret istemesi vs. bu sebeplerden vazgeçtim

O zaten aklımda evimede 15 dakka mesafesi var ama ünvan olarak belki daha iyi bi doktor bulabilirim. Bu zamana kadar hep proftu doktorlarim tedavi dönemlerin oldu baya. Simdi cengizbey prof yada docent olmadigi için açıkçası biraz tereddutte kaldm gerçi bununla cokta alakası yok ama en iyisi gidip görüşmek galiba
Yeditepe üniversite hastanesinde hep proflar calısıyor ve oranında yorumları iyi
Veya gene central da doc. Bülent kars var onunda yorumları iyi

Yeditepe üniversite hastanesinde hep proflar calısıyor ve oranında yorumları iyi
Veya gene central da doc. Bülent kars var onunda yorumları iyi
Aslında meslegim geregi bulent karsin adını cok duydum. Ama cok tarihe randevu veriyor. Birde muanelerini soganlikta yapiyor dogumu centralde. Simdi yarina cengizhan beye randevu aldm muane ucreti cok uygunmus 135 tl eger icime sinerse onunla devam ederim. Pazartesiyede bulent karsa randevum var icim sinmezse cengizhan beye bulente gidebilirim haftaya pazartesi

sadece kontrol için bize cidden pahalı geldi. herkesin bütçesi farklı tabi ki :) muayene dışında da doğuma ek ücret istemesi vs. bu sebeplerden vazgeçtim
Tabiki herkesin bütçesi ayrı bende öyle aman aman bi bütçeye sahip değilim de işte zorunda kalinca dişinden tirnagindan arttirip veriyoduk tup bebek doktoruma. Simdi kozyataginda bi doktor buldm bakalm yarina randevu aldm ne der goriciizz

Aslında meslegim geregi bulent karsin adını cok duydum. Ama cok tarihe randevu veriyor. Birde muanelerini soganlikta yapiyor dogumu centralde. Simdi yarina cengizhan beye randevu aldm muane ucreti cok uygunmus 135 tl eger icime sinerse onunla devam ederim. Pazartesiyede bulent karsa randevum var icim sinmezse cengizhan beye bulente gidebilirim haftaya pazartesi
Onu bilmiyordum tabi :)
Ben cengizhan a iki kere gittim gayet soguk kanlı tane tane anlatan hamileliği hastalık gibi görmeyen biri benim kafama uydu
Hoş dogumu yurtdısı düşünüyorum bi aksilik olmazsa ama burdada kalsam bana güven duygusu verdi

Back