- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
Tüp bebekse tabi kontrollere devam ediyordur :)H honey bunch beni nie çağırdı garantiye almak için herşeyi sanırım benim dün her şey sağlıklıydı ,önümüzde ki iki hafta çok önemli onuda atlatırsam inşallah sorun çıkmaz dedi ama bilmiyorum 6 tüp bebekte ilk defa pozitif görünce
Yüzünü falan yıka doğu su ile belki acilirsin.Günaydın herkesee:) Ay okul başladı çok zorlaniyorum birbirimize dua edelim şu en zorlu dönem bitsin. 6da Uyandim ve doğal olarak mide bulantısı tansiyon düşmesi vs. Sürekli bi şeyler yiyorum ama uykuyla baş edemiyorum. Çok uykum var sabahtan beri gözümü zor açıyorum. Zor bir dönem olacak
çiğdem güler'e gidiyorum.. çok tatlı bi kadın instagramdan filan takip ederseniz faydalı bilgiler paylaşıyor..aa koru hastanesi yoksa zahide kücüğe mi gidiyosun? Allahım zaafım var bu kadına
doktorumdan çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim Çiğdem GülerKoru hastanesi nasil doktorunuzdan memnun musunuz? Bende sincan lokman hekime gidiyorum
Evet deneyeyim canım.Yüzünü falan yıka doğu su ile belki acilirsin.
bakarım tabi ki. bu ara bi sürü doktor çıkıyor karşıma instagramda :)çiğdem güler'e gidiyorum.. çok tatlı bi kadın instagramdan filan takip ederseniz faydalı bilgiler paylaşıyor..
Tsh 2.5 altında olmalı. Fazla beklemeden dahiliyeye gidin. Tiroit hormonu verir doktor büyük ihtimalleSelam kizlar benim tsh 3.87cikti dr dahiliyeye gorun guatr tedavisi baslayabilir dedi carsamba baska dr gidecem varmi basina boyke bisey gelen
Bende sadece sabahları boş boş öğürme şeklinde ve gün icinde cok su içersem oluyorKizlar benim bulantim bir gun oluyor bir gun olmuyor gibi sadece sabah kendini hissettiriyor boyle olan var mi aranizda
Neymiş :)Aklımdayken söyleyeyim kızlar
Telefonuma bi uygulama yükledim
bizim sıpa hergün mesaj atıyo bize
Tavsiye ederim
6.haftamda gögüslerde hassasiyet, bacakta cekme ve ara ara ates basması oluyordu bende :)Kızlar ne zaman başladı gebelik belirtileri. Kızımdakini hatırlamıyorum ne zaman başladı. Daha erken mi ?
Happy Mom ismi canımNeymiş :)
Sağol kuzum bakımHappy Mom ismi canım
Kundaklı bebek resmi var uygulamada
hadi ya ben 6 sene önce dış gebelikten ameliyat oldum
ve sağ tüpüm yok gebelikler sadece soldan yumurtluyor ve
kese sanırım orda ilk çocuğum erkek budamı erkek olur acaba doğruluğu
varsa eğer.
çok geçmiş olsun canım rabbim hayırlısı versin inşallah
diğer yavruların varmış rabbim onlara can sağlığı versin.
Tamam canımSağol kuzum bakım
bende aynı fikirdeyim. bebeğin ağzından bana mesaj niye gelsin@Ates Bocegi de banu ciftci nin uygulamasını tavsiye etmişti gayet güzel videolar akla takılan sorular herşey var ona da bir bakın derim :)
Mesaj gönderiyormu bilmem ben sevmiyorum öyle telefonuma bildirim gelmesini o yüzdne kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?