valla üstünde gebe resmi vardı ama işe yaramadı. Sinir oldum . Oysa ilk gün nasıl mutlu olmuştum su falan içmiştim diye. Bugün normalde bir kez istifra ederken iki kez ettm hem de. Gerçi 9 ve 10. Haftalar bulantının zirve olduğu haftalardır ondan gitgide kötü oluyorum. Sonra azalcak inşallahO normal bulantı içindir herhalde bizimki extrem bir durum
Benim doktorum dedi 12. Haftya kdr üç haftada bir çağırıyoruz demişti riskli dönem oluyor diye. Ama bu rutini. Benim kaybım var diye istediğin zmn gel dedi. Yrn gidicem yine. İki hafta oldu gideliArkadaşlar kalp atışından sonra. Doktorlarınız ne zaman çağırdı beni iki hafta sonra çağırdı ya sizleri
Evet cnm arada kesiliyor gibi oluyor. Gerçi bende çoğunlukla mide yanması varKizlar benim bulantim bir gun oluyor bir gun olmuyor gibi sadece sabah kendini hissettiriyor boyle olan var mi aranizda
Beni ozeldeki doktorum 1 ay sonra, devlet hastanesindeki doktorum 2 hafta sonra çağırdı. 12 sinde gidecegim doktora.
Bugün 12 de kahvaltıdan kalktım. O saatten sonra ful ayaktaydim. Ondan midir nedir acayip halsizim. Sanki çarpıntı var gibi. nefes nefeseyim.
Kizlar benim bulantim bir gun oluyor bir gun olmuyor gibi sadece sabah kendini hissettiriyor boyle olan var mi aranizda
Evet canım karından olup solda olursa erkek, vajinalsa soldaysa kız
Kızlar bebeğin kesenin sağında ya da solunda olmasına göre cinsiyet tahmini bana gerçekçi gelmiyor çünkü bir yerde okumuştum, hangi taraftan yumurtladıysan embriyo oraya yerleşiyormuş. Bu sadece aktif yumurta ile ilgili yani
Çok çoook teşekkür ederim hepinize canlarım Allah razı olsun. Amiiiin hepinizin dualarına ...
Böylesi hayırlıymış napalım eve geldim kuzularıma sarıldım şükrettim rabbim onları nasip etti bana , hiç çocuğu olmayanlara da isteyen hayırlı olan herkese nasip etsin inşallah ..buraya kadarmış ..
çok heveslenmiştim, çocuklardan kalan çok şey var geriye kalan eksiklerin de planını kurmuştum , nasip değilmiş.. size dua edicem ara ara bakarım inşallah size
Hayırla sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah nurtoplarınızı . Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Mide bulantısı kola gazoz isteği olan arkadaşlara nacizhane Önerim, ayranı ekşitip içmek
Ya da sade Sodaya limon veya portakal sıkarak içmek. Bunlar beni baya rahatlatıyordu .bide bi arkadaş yazmıştı hafif soğuk suda iyi geliyordu..
balbocegi35 canım rabbim yardımcın olsun yaşadığın hayal kırıklığını , üzüntüyü anlıyorum ama senin haftan daha çok erken , geç döllenme olduysa kalp atışını duymaması çok normal , bu doktorları anlamak mümkün değil zaten ...
Kürtajın ücreti 2000 tl dediler bugün şok oldum ,eğer başka doktora gitmeseydim para için yaptıklarını düşünürdüm belki..
İnşallah seninki hayırlı tamamlanır , düşünmemeye çalış,ben bekleme süresinde anneme gittim akrabalar falan oyalandım..
@tuboz beni listeden siler misin canım
aminnn aminnnnnCanım korkma endişelenme bence küçük olduğu için goremiyorlar doktorun yeteneğiyle alakalı birazda. Bende henüz kalp atışı duyamadım ama burda çok arkadaş yazmıştı bı doktor göremiyor iki gün sonra örneğin başka doktor çok rahat goruyor. O yüzden sakin ol dua et inşallah rabbim.bagislasin muhafaza etsin bebeklerimizi
Çok çoook teşekkür ederim hepinize canlarım Allah razı olsun. Amiiiin hepinizin dualarına ...
Böylesi hayırlıymış napalım eve geldim kuzularıma sarıldım şükrettim rabbim onları nasip etti bana , hiç çocuğu olmayanlara da isteyen hayırlı olan herkese nasip etsin inşallah ..buraya kadarmış ..
çok heveslenmiştim, çocuklardan kalan çok şey var geriye kalan eksiklerin de planını kurmuştum , nasip değilmiş.. size dua edicem ara ara bakarım inşallah size
Hayırla sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah nurtoplarınızı . Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Mide bulantısı kola gazoz isteği olan arkadaşlara nacizhane Önerim, ayranı ekşitip içmek
Ya da sade Sodaya limon veya portakal sıkarak içmek. Bunlar beni baya rahatlatıyordu .bide bi arkadaş yazmıştı hafif soğuk suda iyi geliyordu..
balbocegi35 canım rabbim yardımcın olsun yaşadığın hayal kırıklığını , üzüntüyü anlıyorum ama senin haftan daha çok erken , geç döllenme olduysa kalp atışını duymaması çok normal , bu doktorları anlamak mümkün değil zaten ...
Kürtajın ücreti 2000 tl dediler bugün şok oldum ,eğer başka doktora gitmeseydim para için yaptıklarını düşünürdüm belki..
İnşallah seninki hayırlı tamamlanır , düşünmemeye çalış,ben bekleme süresinde anneme gittim akrabalar falan oyalandım..
@tuboz beni listeden siler misin canım
Canim pozitif düşün. Olumsuz olma. Hakkında hayırlısı olsun. Dua et bol bol ve dinlen. Istersen başka bir doktora da git. Belki geç dollenmedir. Doktorların cihazlarına göre de değişiyor herşey.Canım benimmm çok geçmiş olsunnn , allah doğmamış kardeşine sağlıklı , hayırlı , uzun ömürler versin inşallah . Vardır rabbimin bir bildiği içini ferah tut şimdi değil belki ama yine anne olucaksın.
Çok sağol desteğin için , bir doktor bir hafta önce duyuyorum kalbi atıyor diyor , başka doktor kalp atışını duymuyorum diyince , biz şok oldukk aaa ölmüş dedik , doktor bizi hiç rahatlatmadı bile herşey bitmiş gibi konuşma yaptı. yaniii bilmiyorum şuan allak bullak olmuş durumdayım bekliyorum sabırla bende...
Deme ya ben napacam çalışiyor musun?valla üstünde gebe resmi vardı ama işe yaramadı. Sinir oldum . Oysa ilk gün nasıl mutlu olmuştum su falan içmiştim diye. Bugün normalde bir kez istifra ederken iki kez ettm hem de. Gerçi 9 ve 10. Haftalar bulantının zirve olduğu haftalardır ondan gitgide kötü oluyorum. Sonra azalcak inşallah
Haftaiçi devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum bir de onlar ne diyecek bakalım...Canim pozitif düşün. Olumsuz olma. Hakkında hayırlısı olsun. Dua et bol bol ve dinlen. Istersen başka bir doktora da git. Belki geç dollenmedir. Doktorların cihazlarına göre de değişiyor herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?