O normal bulantı içindir herhalde bizimki extrem bir durum
valla üstünde gebe resmi vardı ama işe yaramadı. Sinir oldum . Oysa ilk gün nasıl mutlu olmuştum su falan içmiştim diye. Bugün normalde bir kez istifra ederken iki kez ettm hem de. Gerçi 9 ve 10. Haftalar bulantının zirve olduğu haftalardır ondan gitgide kötü oluyorum. Sonra azalcak inşallah

Arkadaşlar kalp atışından sonra. Doktorlarınız ne zaman çağırdı beni iki hafta sonra çağırdı ya sizleri
Benim doktorum dedi 12. Haftya kdr üç haftada bir çağırıyoruz demişti riskli dönem oluyor diye. Ama bu rutini. Benim kaybım var diye istediğin zmn gel dedi. Yrn gidicem yine. İki hafta oldu gideli

Dün bende öyle oldum canım, öğleye kadar evişi, öğleden sonra bulaşık, sonra kızları banyo yaptırdım akşam yemeği vs derken çarpıntı oldu. Zaten öncedende vardı inşallah ilerlemez

Evet canım karından olup solda olursa erkek, vajinalsa soldaysa kız

hadi ya ben 6 sene önce dış gebelikten ameliyat oldum
ve sağ tüpüm yok gebelikler sadece soldan yumurtluyor ve
kese sanırım orda ilk çocuğum erkek budamı erkek olur acaba doğruluğu
varsa eğer.

çok geçmiş olsun canım rabbim hayırlısı versin inşallah
diğer yavruların varmış rabbim onlara can sağlığı versin.

aminnn aminnnnn perşembe gelin tekrar dedi. Tuhaf olan da zaten keseyi sağ tarafta görüp bana gösterip bebeği göremeyince , sol tarafıma bakarak aa kese burdaymış demesiydi snra yine bebeği göremedi , ben kontrole gittim yani tekrar ücretli muayeneye gelsinler diyemi yapıyorlar düşünmüyor değilim , öyleyse allahından bulsunlar bize çok kötü gün yaşattılar. Bu hafta nasıl bitecek bilmiyorum. Düşük olduğuna dair bir belirtim de yok

Canım benimmm çok geçmiş olsunnn , allah doğmamış kardeşine sağlıklı , hayırlı , uzun ömürler versin inşallah . Vardır rabbimin bir bildiği içini ferah tut şimdi değil belki ama yine anne olucaksın.
Çok sağol desteğin için , bir doktor bir hafta önce duyuyorum kalbi atıyor diyor , başka doktor kalp atışını duymuyorum diyince , biz şok oldukk aaa ölmüş dedik , doktor bizi hiç rahatlatmadı bile herşey bitmiş gibi konuşma yaptı. yaniii bilmiyorum şuan allak bullak olmuş durumdayım bekliyorum sabırla bende...

Canim pozitif düşün. Olumsuz olma. Hakkında hayırlısı olsun. Dua et bol bol ve dinlen. Istersen başka bir doktora da git. Belki geç dollenmedir. Doktorların cihazlarına göre de değişiyor herşey.

Deme ya ben napacam çalışiyor musun?

Canim pozitif düşün. Olumsuz olma. Hakkında hayırlısı olsun. Dua et bol bol ve dinlen. Istersen başka bir doktora da git. Belki geç dollenmedir. Doktorların cihazlarına göre de değişiyor herşey.
Haftaiçi devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum bir de onlar ne diyecek bakalım...

Günaydın herkesee:) Ay okul başladı çok zorlaniyorum birbirimize dua edelim şu en zorlu dönem bitsin. 6da Uyandim ve doğal olarak mide bulantısı tansiyon düşmesi vs. Sürekli bi şeyler yiyorum ama uykuyla baş edemiyorum. Çok uykum var sabahtan beri gözümü zor açıyorum. Zor bir dönem olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…