Cok.tesekkur ederim.:) Inanin herkese duam siz de bana dua edin insallah yarin her sey yolunda olur giruruz ultrasonda da rabbim.saglikla elime almayi nasip etsin.Benim ve butun olan arkadaslarin ve insallah olacak olan arkadaslarinn insallah
Dualarım sizlerle, Allahım hep böyle sağlıkla ilerletsin gebeliğinizi, sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu

İliskide bence tam gününde olmuş galiba çünkü tam 13 gün gibi parlak 2. Çizgi sonuna kadar hayirla güzellikle tamamlansin süreç inşaallah

Kizlar cok sukur kesemizi gorduk.Ancak vajinal ultrasonla gorebildik.Daha cok kucuguz insallah iki hafta sonra kalp atisi icin gitcez .Hep dua halindeyim.Rabbim cumlesine yasatsin
Maşallah size canım ne güzel bi haber :) Rabbim hep böyle güzel devam ettirsin ve isteyen herkese yaşatsın inşallah

Kizlar cok sukur kesemizi gorduk.Ancak vajinal ultrasonla gorebildik.Daha cok kucuguz insallah iki hafta sonra kalp atisi icin gitcez .Hep dua halindeyim.Rabbim cumlesine yasatsin
Amin canım çok şükür
Maşallah çok sevindim Kucağına aldığını görürüz inşallah sağlıklı sıhhhatlı

Günaydın Kızlar
2 gün önce beklemiş idrarla test yapınca 2. Çizgi hemen çıkmıştı belirgin bi şekilde
Bugün gece tuvalete kalktım ve su içtim 4 saat önce şimdi test yaptım 2. Çizgi yine çıktı ama aynı koyulukta
Beklemesinin o kadar etkisi bar mıdır ki ?
Biri 8 saat bekledi , biri 4

Eklentiler

• 3F3F6486-30E9-4BF6-BB5C-F4726D16B431.jpeg
    118,6 KB · Görüntüleme: 71
testin markası ne? koyulaşmış bence aynı koyulukta değil

Canım bekleyince iyice koyulaşır çizgi, bariz hamilesin :)

etkisi var kesinlikle aynı koşullarda yapmak gerek kaç saat su içmedin falan önemli yoksa açık koyu çıkabiliyor

Bata 2 gün kala yerleşme kanaması olur mu ya
Daha erken olması lazımdı
Adet gibi değil kahverengi ve bi kere oldu şimdi bidaha oldu

canım hamılelerın lıstelerını yapsana ne guzel olur gelenıde eklersın cnm
Tatlım siz yapsaniz olmamı bana da kısmet olur belki çok yoğun çalışıyom

sizi zor takip ediyom

insaallah ben de güzel haberi alirsam daha sıkı sariliciimmm ama dua ile açılış yapiim istedim başlığımız bilem dualı hadi bakiimm elleri görelim semaya açılmış
2019 bizim yılımiz

İyi geceler kizlarr. Bende bu aksam test yaptim silik cizgi cikti. Sanirim hamileyim. Bat 2 gun gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…