- 31 Ocak 2019
- 499
- 747
- 23
- 36
Hayirlisi insallah carsamba gunu dr a gidecem insallah kalp atislarinida duyarizBenim de aynı oldu canım dr geç yumurtlamışsındır dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi insallah carsamba gunu dr a gidecem insallah kalp atislarinida duyarizBenim de aynı oldu canım dr geç yumurtlamışsındır dedi.
Keseden bir hafta sonra gördük kalp atışlarını, o da vajinal ultrasonla.Hayirlisi insallah carsamba gunu dr a gidecem insallah kalp atislarinida duyariz
Sakin ol canım. Bol bol dinlen. Yerleşme kanamasıdır belki. Yarın devam ederse içini rahatlatmak için gidersin doktoraKızlar minik minik lekelenmem vardı şimdi çamaşırıma bir avuç içi kadar koyu lekelendi peçeteyede geliyor progestan iğnemi yaptım doktora msj attım sorun olmaz dedi ama ne yapıcam ya
İlk kizimda keseyi gorememisti obyuDen vajinal ultrasonla bakti sonrasinda hafif lekelenme olmustu bu kez baktirmam beklerim galibaKeseden bir hafta sonra gördük kalp atışlarını, o da vajinal ultrasonla.
Duzelmis, emegine saglikkkben niye öyle görmüyorum sadece hilal in öyleydi ki onu da düzelttim
Benide ekleyebilirsin cnm yas 31 1.bebek sat 4.12.2018 dogum 11.09.2019 kilo 52 ankaraCanlar sonunda liste tamamlandı bu listede olmayanlar lütfen bilgilerini mesaj atsin...
Efenim ben zaten bir kısmını yazmıştım bu da sistemi anladığım anlamina geliyor fakat bi sure hata verdi isimleri etiketleme yapmadı ve yazdiklarimi bozdu
Bundan bahsetmistim
Nitekim bitti geri kalan 10 kişi çok daha kısa sürede bitti bendekiler mesaj v.s. bu isimler ....
Hoşgeldin canım bende aynı şekilde sat 11 aralik ama geç döllenme bende kalp atışlarını duyamadım haftaya cuma gideceğim tekrardan inşallahKesem gorundu ama bebegin kalp atislarini duyamadik. Sat a gore daha geride bebek .Sanirim gec ddollenme 4 haftalik hedi bi on gun sonra gel kalp atislarini duyalim dedi dr helimize saglikli hayirli dogunlar diliyorum
Benim 9000 civarında idi kalp atışını duyduktan 1 gün sonra doktorum kan testleri istemişti.Ama beta hcg artık takip etmememiz gereken bir değer. Zaten 12 haftadan sonra düşmeye başlıyor yeniden. Önemli olan bebeğin gelişimi. Beta hcg sonuçta gebelik var mı, kimyasal gebelik mi boş gebelik mi vs bunları anlamak için ilk zamanlar ölçülen değer. Mesela ben ilk gebeliğimde hiç ölçtürtmemiştim kan testi istememiştikızlar kalp atışını görmekle beta hcg nin alakası var mı sizce
kalpatışı duyan görenler beta hcg nizi biliyor muydunuz ???
kaçtı???
Eline emeğine sağlık teşekkür ederizCanlar sonunda liste tamamlandı bu listede olmayanlar lütfen bilgilerini mesaj atsin...
Efenim ben zaten bir kısmını yazmıştım bu da sistemi anladığım anlamina geliyor fakat bi sure hata verdi isimleri etiketleme yapmadı ve yazdiklarimi bozdu
Bundan bahsetmistim
Nitekim bitti geri kalan 10 kişi çok daha kısa sürede bitti bendekiler mesaj v.s. bu isimler ....
Galiba çok ilgili değil 27 bindi duyamamıştık, 5 gün sonra gittiğimde duyabildimkızlar kalp atışını görmekle beta hcg nin alakası var mı sizce
kalpatışı duyan görenler beta hcg nizi biliyor muydunuz ???
kaçtı???
Demekki alakalı değil ben vajinal istemediğim için henüz karından duymadık ve beta hcg m de baya yüksekGaliba çok ilgili değil 27 bindi duyamamıştık, 5 gün sonra gittiğimde duyabildim
Ayaklarını yükseğe koyip yat. Gezinme. Iyi dusun. Iyi olsun.Kızlar minik minik lekelenmem vardı şimdi çamaşırıma bir avuç içi kadar koyu lekelendi peçeteyede geliyor progestan iğnemi yaptım doktora msj attım sorun olmaz dedi ama ne yapıcam ya
Beni de yazabilirsiniz :) sat 12.12.2018 beklenen dogum 19.09.2019 1.bebek 27 yas Ankara :)Canlar sonunda liste tamamlandı bu listede olmayanlar lütfen bilgilerini mesaj atsin...
Bundan bahsetmistim