• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesem gorundu ama bebegin kalp atislarini duyamadik. Sat a gore daha geride bebek .Sanirim gec ddollenme 4 haftalik hedi bi on gun sonra gel kalp atislarini duyalim dedi dr helimize saglikli hayirli dogunlar diliyorum

Şişkinliği olan ve kendini 6 aylık hisseden arkadaşlar güvenle probiotik kullanabilirsiniz. Doktorum verdi bana. Öyle rahatlattı ki anlatamam. Göbek dümdüz oldu. Ben sıvı olanını kullandım
O nasil birseymis kii nerden alcazz

Kızlar iki gün hafif kahverengi lekelenme oldu tuvalet kağıdına, doktor progesteronun dozunu arttırdı. Dün yoktu, bugün yine oldu. Böyle kıvamı kayı gibi rengi açık kahve, sadece tuvalet kağıdına geliyor. Siz de yaşadınız mı, ya da normal midir?

Evet canım ben de yasadım ayni ilaci kullaniyorum.

Herkese merhaba
SAT 20 Aralik. Sonrasinda agir grip gecirdim doktor gebelik sinifi c olan bir antibiyotik verdi. 10 ocak ta test yaptim erken gosterenlerden negatifti. 4 gun kullandim ilaci bir tabletini sonra biraktim. 20 ocak ta adet olmayinca test yaptim ve pozitifti. Hemen doktora gittik kese göründü ilaclar icin ilk ayda bi sey yapsalardi bebek oluşmazdı ya hep ya hic dedi doktorum. Ama yine de Cerrahpasa da Getam diye bir birim varmis oraya git ilaclarinla birlikte dedi. Tam 11 gundur uzuntuden yemek yiyemiyorum uyuyamiyorum tam 4 kilo verdim. Nolur basina gelen varsa yazsin hamileligin ilk haftalarinda hamile oldugunu bilmeden c sinifi antibiyotik kullanan veya getam a gitmis olan var mi. Bu uzuntuyle yasayamiyorum. Hamile olduguma bile hic ama hic sevinemedim. Lutfen bana bi seyler diyin.

Genelde doktorlar bir sey olmayacagini soyluyor olumlu dusun insallah olmaz canim

Rezene cayi ic rahatlarsin canim gazi iyi cikartiriyor bende evde gazman gibi dolasiyorum esim gelince bi siskinlik oluyor utaniyorum artiko_O
:-)

Bende de cok acayip gaz var anlayamiyorum nedenini :)

Merhaba guzel anneler bende araniza katildim sat 10 aralik nasip olursa bende eylul annesi olacam

Hosgeldin canim :)

T tuboz canim eline emegine saglik. Elin kolun dert gormesin. Bir de ricam olacak. Ben ve benimle beraber üc kisinin son regl tarihi 2019 gozukuyor. He cok.onemli degil ama olsun. Oldu mu tam olsun, guzel olsun kafasindayim da ben ☺

O nasil birseymis kii nerden alcazz
Şimdi isim paylaşsam reklama girer de, eczaneye gidin eczanelerde probiotik çeşitleri çok. Bağırsak düzenleyici diyebiliriz kısaca. Faydalı bakteriler içeriyor. Bebeğe faydası var. Benim aldığım sıvı probiotik.Bir de gaita yumuşatıcı ilaç aldım kabızlık ta var. O da hamilelere uygun. Yemekten 2 saat sonra içtim. 2 saat demedi bomboş oldum. Dünya varmış

Şimdi isim paylaşsam reklama girer de, eczaneye gidin eczanelerde probiotik çeşitleri çok. Bağırsak düzenleyici diyebiliriz kısaca. Faydalı bakteriler içeriyor. Bebeğe faydası var. Benim aldığım sıvı probiotik.Bir de gaita yumuşatıcı ilaç aldım kabızlık ta var. O da hamilelere uygun. Yemekten 2 saat sonra içtim. 2 saat demedi bomboş oldum. Dünya varmış
tesekkur ederim cnm bakarim :KK200:

Kanki 35 cokmus yav. Ama sen zayıf baslamissindir. Zayıflar daha cok kilo alıyor. Peki ne kadar zamanda verdin. Şimdi kaç kilosun.. ben 14.5 u 3 ayda vermiştim ama zaten 10 kgsu doğumda gitmisti. Amaaaa emzirirken geri almıştım.

Canım 60 la hamile kaldım. Boy 174. Doğuma giderken 100 e yakındım. Kızım bir yaşına girdiğinde 63 idim. Emzirdim. Biraz da dikkat edince gitti. İlk iki hafta 20 kg gitti. Ben çok şiştim ama öyle böyle değil.
Şuan 60 kiloyum

Yaaa bana söyle lütfen doktor mu önerdi
Cok fenayım :(

Canım 60 la hamile kaldım. Boy 174. Doğuma giderken 100 e yakındım. Kızım bir yaşına girdiğinde 63 idim. Emzirdim. Biraz da dikkat edince gitti. İlk iki hafta 20 kg gitti. Ben çok şiştim ama öyle böyle değil.
Şuan 60 kiloyum
Senin boyun da cok uzunmus. Ben 1.64 . 84.5 ile doğuma gittim. Ve Su anda 77 yim. 85 ten yukarı çıkmak istemiyorum ama hayırlısı artık. Doğum sonrası spor ve diyetle 60 a düşmeyi amaçlıyorum. Ama 65 de olur. 60tan altı bende iyi durmuyor.

Kızlar minik minik lekelenmem vardı şimdi çamaşırıma bir avuç içi kadar koyu lekelendi peçeteyede geliyor progestan iğnemi yaptım doktora msj attım sorun olmaz dedi ama ne yapıcam ya

Kızlar minik minik lekelenmem vardı şimdi çamaşırıma bir avuç içi kadar koyu lekelendi peçeteyede geliyor progestan iğnemi yaptım doktora msj attım sorun olmaz dedi ama ne yapıcam ya
Kırmızı kanama riskli diyorlar hep, kırmızı kanama değilse bişey olmaz inşallah, ayaklarını uzat yat dinlen canım geçmezse doktoruna gidersin tedbiren

T tuboz canim eline emegine saglik. Elin kolun dert gormesin. Bir de ricam olacak. Ben ve benimle beraber üc kisinin son regl tarihi 2019 gozukuyor. He cok.onemli degil ama olsun. Oldu mu tam olsun, guzel olsun kafasindayim da ben ☺
ben niye öyle görmüyorum sadece hilal in öyleydi ki onu da düzelttim :super:

Kesem gorundu ama bebegin kalp atislarini duyamadik. Sat a gore daha geride bebek .Sanirim gec ddollenme 4 haftalik hedi bi on gun sonra gel kalp atislarini duyalim dedi dr helimize saglikli hayirli dogunlar diliyorum
Benim de aynı oldu canım dr geç yumurtlamışsındır dedi.

Back