• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay süper ya
Zencefil gaz söktürüyor mu peki
Valla bilmiyorumki mide bulantıma iyi geliyor bir de diyet yaparken de içerdim ben en iyi yağ yakıcılardan diye geçiyor bir taşla iki kuş. Bence gaza iyi geliyordur ya dene bence. Taze zencefili kaynar suya biraz dilimliyorum o kdr

Teşekkür ederim şuan tam 5 haftalığım. 5. Haftada küçükte olsa bi kese ve yolk sac görünmesi beklenir ama 6. Haftaya da sarktığı olur geç döllenme gibi sebeplerden ötürü. 6-7. Haftalardan sonrada kalp atışı duyulur ama buda bazen 8. Haftayı bulabilir tamamen miniğin yerleşim ve gelişim süreciyle alakalı. Şahsen 9. Haftada kalp atışı duyulan gebelik bile gördüm o yüzden sabırla beklemekte fayda

vajinalde en geç ne zaman duyulabilir peki ...geç döllenme söz konusu olduğunda ultrason ölçüsüne göre yine 9 haftayı beklemeli mi?

Hafif atlatıyorsunuz demekki en kısa sürede saglıgınıza kavusun insallah :)
Amin hepimiz için kolay geçsin bu surec inşallah..doktor biraz korkuttu beni seviyorlar zaten.Çok fazla fln dedi kuzenim de korkulacak bir şey yok bol su iç dedi.
Allahıma emanet

Valla bilmiyorumki mide bulantıma iyi geliyor bir de diyet yaparken de içerdim ben en iyi yağ yakıcılardan diye geçiyor bir taşla iki kuş. Bence gaza iyi geliyordur ya dene bence. Taze zencefili kaynar suya biraz dilimliyorum o kdr
Kac dk demliyorsundur yapayım bu aksam :)

Amin hepimiz için kolay geçsin bu surec inşallah..doktor biraz korkuttu beni seviyorlar zaten.Çok fazla fln dedi kuzenim de korkulacak bir şey yok bol su iç dedi.
Allahıma emanet
Benim kanda enfeksiyon cıktı atesimde +38lerde gezdim üc gün hastanede serumlara iğnelere doydum yetmedi ates düşmedigi icin 1000mg antibiyotiğe basladım ama bu kadar korkutmadılar :)

Benim kanda enfeksiyon cıktı atesimde +38lerde gezdim üc gün hastanede serumlara iğnelere doydum yetmedi ates düşmedigi icin 1000mg antibiyotiğe basladım ama bu kadar korkutmadılar :)
Çok geçmiş olsun bir daha yaşanmasin inşallah.Benim idrarda ciktı hatta düşüge sebep olabilir dedi..hayırlısı tekrar gidene kadar düzelir inşallah

Ben henuz gitmedim..ptesiye randevum var. Bende cok merak ediyorum. Hakkimizda hayirlisi. Daha fazla beklemeye ne benim ne esimin yuregi dayanmiyor:110:
Aynı bende canım hayırlı haberler olsun inşşallah gittiginizde pıtpıtları duyarsınız..
Ben kan tahlili bile yaptırmadım iki kat artıyor mu die kendime strest yapmıcam dedim öyle beklerim :anne:

O kadar az çoğu kişide oluyor heralde. Progestan keser belki. Sen stres yapmadan keyifle dinlenerek geçir günlerini :KK66:
Evet canım gün boyu gelmedi başka. :KK200: Stresten uzak durmalıyız ama hayat işte illa kafaya takıcak bir şeyler çıkarıyor karşına.
İnşallah tabi sağlıklı olsunlar da..
Takviye istedim yorgunluk halsizlik için yok dedi folik asite devam dedi.ben bir yediğimi bir daha zor yiyorum şu ilk 3 ay geçse çok daha rahat olacak inşallah
Multivitamin ya da balık yağı gibi bi şeyler istedim bana da yok dedi, sadece folik asit verdi folbiol. Ptesi tahlil sonuçlarım çıkıcak sağlık ocağında, doktor kan tahliliyle de hiç ilgilenmedi, sağlık ocağına kayıt olcaksın sana gerekli gereksiz bi sürü test yapıcaklar dedi.:110:

Evet canım gün boyu gelmedi başka. :KK200: Stresten uzak durmalıyız ama hayat işte illa kafaya takıcak bir şeyler çıkarıyor karşına.

Multivitamin ya da balık yağı gibi bi şeyler istedim bana da yok dedi, sadece folik asit verdi folbiol. Ptesi tahlil sonuçlarım çıkıcak sağlık ocağında, doktor kan tahliliyle de hiç ilgilenmedi, sağlık ocağına kayıt olcaksın sana gerekli gereksiz bi sürü test yapıcaklar dedi.:110:
Folik asit de olmasaymış ne yapacaklarmış acaba:)her şeye cevap folik asit:)neyse şu ilk 3 ayı atlatırsak Allahın izniyle daha güzel olacak

Ya inan keşke yazsan hemencik olsa
5 kere yazdim yine sapıttı liste

Üzgünüm ama son kez yardımcı oluyorum.

Çok basit aslında biraz titiz davranırsanız hiç bir sorun olmaz. Boş bir word dosyasına

Kod:
[table]
.....
......

.....

son TR kapanışından sonra ([/tr])
------- bu çizgiler arası her bir satır yani bir üye olacak şekilde yapabilirsiniz. bu TR arasındakileri kopyalasanız daha kolay olur. 
[tr]
        [td]1.alan üye adı[/td]
        [td]2.alan üye yaşı[/td]
        [td]3.alan şehir[/td]
        [td]SAT[/td]
        [td]Doğum Tarihi[/td]
        [td]Cinsiyet[/td]
        [td]Kaçıncı Bebek[/td]
        [td]Bebek İsmi[/td]
        [td]kilo[/td]
        [td]Hastane[/td]
    [/tr]

--------------
[/table]

Şişkinliği olan ve kendini 6 aylık hisseden arkadaşlar güvenle probiotik kullanabilirsiniz. Doktorum verdi bana. Öyle rahatlattı ki anlatamam. Göbek dümdüz oldu. Ben sıvı olanını kullandım

Back