Ya inan keşke yazsan hemencik olsa:)
Konu sahibi olmanın zorlukları
Keske kendi kendimize girip oynayabilsek
5 kere yazdim yine sapıttı liste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya inan keşke yazsan hemencik olsa:)
Konu sahibi olmanın zorlukları
Keske kendi kendimize girip oynayabilsek
Ben ilk çocuğumu serumla doğurdum adetaCok kötü olursanız serum takıyorlar
Bana bu haftasonu iki kilo verdim ve enfeksiyon ateş vs var diye iki litre vitaminli serum taktılar
Sonrada bu göbek neden var diyorum :)
Acaba baska bi dosyda excell halinde tutsanda ordan mı buraya kopyalsanYa inan keşke yazsan hemencik olsa
Bi arkadasım da öyle doguma 10 küsür kilo verip girdiBen ilk çocuğumu serumla doğurdum adeta
Ateşim yok.tek kullanımlık suya karisip içilen bir ilaç verdi.Ateş vs durumu var mı
Enfeksiyona müdahele etmiyorlarmı
Hafif atlatıyorsunuz demekki en kısa sürede saglıgınıza kavusun insallah :)Ateşim yok.tek kullanımlık suya karisip içilen bir ilaç verdi.
Valla bilmiyorumki mide bulantıma iyi geliyor bir de diyet yaparken de içerdim ben en iyi yağ yakıcılardan diye geçiyor bir taşla iki kuş. Bence gaza iyi geliyordur ya dene bence. Taze zencefili kaynar suya biraz dilimliyorum o kdrAy süper ya
Zencefil gaz söktürüyor mu peki
Teşekkür ederim şuan tam 5 haftalığım. 5. Haftada küçükte olsa bi kese ve yolk sac görünmesi beklenir ama 6. Haftaya da sarktığı olur geç döllenme gibi sebeplerden ötürü. 6-7. Haftalardan sonrada kalp atışı duyulur ama buda bazen 8. Haftayı bulabilir tamamen miniğin yerleşim ve gelişim süreciyle alakalı. Şahsen 9. Haftada kalp atışı duyulan gebelik bile gördüm o yüzden sabırla beklemekte fayda
vajinalde en geç ne zaman duyulabilir peki ...geç döllenme söz konusu olduğunda ultrason ölçüsüne göre yine 9 haftayı beklemeli mi?
Amin hepimiz için kolay geçsin bu surec inşallah..doktor biraz korkuttu beni seviyorlar zaten.Çok fazla fln dedi kuzenim de korkulacak bir şey yok bol su iç dedi.Hafif atlatıyorsunuz demekki en kısa sürede saglıgınıza kavusun insallah :)
Tablo yapıcam diye uğraşma istersen canım herkesi düz alt alta yaz gitsinYa inan keşke yazsan hemencik olsa
Kac dk demliyorsundur yapayım bu aksam :)Valla bilmiyorumki mide bulantıma iyi geliyor bir de diyet yaparken de içerdim ben en iyi yağ yakıcılardan diye geçiyor bir taşla iki kuş. Bence gaza iyi geliyordur ya dene bence. Taze zencefili kaynar suya biraz dilimliyorum o kdr
Benim kanda enfeksiyon cıktı atesimde +38lerde gezdim üc gün hastanede serumlara iğnelere doydum yetmedi ates düşmedigi icin 1000mg antibiyotiğe basladım ama bu kadar korkutmadılar :)Amin hepimiz için kolay geçsin bu surec inşallah..doktor biraz korkuttu beni seviyorlar zaten.Çok fazla fln dedi kuzenim de korkulacak bir şey yok bol su iç dedi.
Allahıma emanet
Valla baya ılık içiyorum en az 10 dk bekliyorumdurKac dk demliyorsundur yapayım bu aksam :)
Çok geçmiş olsun bir daha yaşanmasin inşallah.Benim idrarda ciktı hatta düşüge sebep olabilir dedi..hayırlısı tekrar gidene kadar düzelir inşallahBenim kanda enfeksiyon cıktı atesimde +38lerde gezdim üc gün hastanede serumlara iğnelere doydum yetmedi ates düşmedigi icin 1000mg antibiyotiğe basladım ama bu kadar korkutmadılar :)
Aynı bende canım hayırlı haberler olsun inşşallah gittiginizde pıtpıtları duyarsınız..Ben henuz gitmedim..ptesiye randevum var. Bende cok merak ediyorum. Hakkimizda hayirlisi. Daha fazla beklemeye ne benim ne esimin yuregi dayanmiyor
Evet canım gün boyu gelmedi başka. Stresten uzak durmalıyız ama hayat işte illa kafaya takıcak bir şeyler çıkarıyor karşına.O kadar az çoğu kişide oluyor heralde. Progestan keser belki. Sen stres yapmadan keyifle dinlenerek geçir günlerini
Multivitamin ya da balık yağı gibi bi şeyler istedim bana da yok dedi, sadece folik asit verdi folbiol. Ptesi tahlil sonuçlarım çıkıcak sağlık ocağında, doktor kan tahliliyle de hiç ilgilenmedi, sağlık ocağına kayıt olcaksın sana gerekli gereksiz bi sürü test yapıcaklar dedi.İnşallah tabi sağlıklı olsunlar da..
Takviye istedim yorgunluk halsizlik için yok dedi folik asite devam dedi.ben bir yediğimi bir daha zor yiyorum şu ilk 3 ay geçse çok daha rahat olacak inşallah
Folik asit de olmasaymış ne yapacaklarmış acaba:)her şeye cevap folik asit:)neyse şu ilk 3 ayı atlatırsak Allahın izniyle daha güzel olacakEvet canım gün boyu gelmedi başka. Stresten uzak durmalıyız ama hayat işte illa kafaya takıcak bir şeyler çıkarıyor karşına.
Multivitamin ya da balık yağı gibi bi şeyler istedim bana da yok dedi, sadece folik asit verdi folbiol. Ptesi tahlil sonuçlarım çıkıcak sağlık ocağında, doktor kan tahliliyle de hiç ilgilenmedi, sağlık ocağına kayıt olcaksın sana gerekli gereksiz bi sürü test yapıcaklar dedi.
Ya inan keşke yazsan hemencik olsa
[table]
.....
......
.....
son TR kapanışından sonra ([/tr])
------- bu çizgiler arası her bir satır yani bir üye olacak şekilde yapabilirsiniz. bu TR arasındakileri kopyalasanız daha kolay olur.
[tr]
[td]1.alan üye adı[/td]
[td]2.alan üye yaşı[/td]
[td]3.alan şehir[/td]
[td]SAT[/td]
[td]Doğum Tarihi[/td]
[td]Cinsiyet[/td]
[td]Kaçıncı Bebek[/td]
[td]Bebek İsmi[/td]
[td]kilo[/td]
[td]Hastane[/td]
[/tr]