Siz de ankara'daymissiniz :) hangi hastaneye gidiyorsunuz konusmusmuyduk ya :)Benide ekleyebilirsin cnm yas 31 1.bebek sat 4.12.2018 dogum 11.09.2019 kilo 52 ankara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz de ankara'daymissiniz :) hangi hastaneye gidiyorsunuz konusmusmuyduk ya :)Benide ekleyebilirsin cnm yas 31 1.bebek sat 4.12.2018 dogum 11.09.2019 kilo 52 ankara
Sen çok fazla ödem yapmışsın o zmn kuzu. Yoksa ilk iki hafta 20 gitmezdi en fazla 10 gidiyor normal değerlerde. Çok tuzlu yememeye çalış bu sefer. Bir de ztn son aylarımız yaza gelcek şişkinlik çok olacaktır hepimizde dikkatli olalımCanım 60 la hamile kaldım. Boy 174. Doğuma giderken 100 e yakındım. Kızım bir yaşına girdiğinde 63 idim. Emzirdim. Biraz da dikkat edince gitti. İlk iki hafta 20 kg gitti. Ben çok şiştim ama öyle böyle değil.
Şuan 60 kiloyum
ben 6+4de gittiğimde ultrasonda 6+3 çıktı ve minicikti. 6 haftanın başında gitsem belki benimde öyle kücük beyazlık görünürdü :) sağlıklı insallah sen pozitif olGünaydın kızlar
Akşam hastaneye gittik
Keseyi gördük ama bebeği göremedik
Kese gelişimi çok güzel dedi, 6 haftalık çıktı karından ultrasonda
1 hafta sonra çağırdı, bi beyazlık görülüyor, ama çok küçük dedi, alttan bakınca görme şansımız daha yüksek,
Hemen boş gebelik diyemeyiz dedi
Biraz araştırdım bu şekilde olan çok varmış, bi hafta çabuk geçsin amin
Sağol güzelim inşallahben 6+4de gittiğimde ultrasonda 6+3 çıktı ve minicikti. 6 haftanın başında gitsem belki benimde öyle kücük beyazlık görünürdü :) sağlıklı insallah sen pozitif ol
Linaya gidiyorum cnmSiz de ankara'daymissiniz :) hangi hastaneye gidiyorsunuz konusmusmuyduk ya :)
ay biz çok erken söyledik ya ilk diye sanırım. sonra cok stres oldum ya kimyasalsa ya boş-dış gebelikse üzüntümün yanında bi de insanlara laf anlatıcam diye. en iyisi uzunca bi süre söylememek en doğrusunu yapıyorsunuzSağol güzelim inşallah
Zaten geç döllenme olmuş bizim sıpa nazlı gelecek belli ki
Eşimde ailesine söylemek istiyordu ben izin vermedim, dünde kızdım bak söylemek yok kimseye laf anlatamam diye
Önce Biz emin olalım içimiz rahat etsin sonra söyleriz
Senin o pıt pıtları yerim ki
Aynen canım ilk olunca kendini tutamıyor insanay biz çok erken söyledik ya ilk diye sanırım. sonra cok stres oldum ya kimyasalsa ya boş-dış gebelikse üzüntümün yanında bi de insanlara laf anlatıcam diye. en iyisi uzunca bi süre söylememek en doğrusunu yapıyorsunuz
annenlere çıtlatsaydınAynen canım ilk olunca kendini tutamıyor insan
Biz ikinciyi söyledik ve çok pişman olduk
Kaybedince insanın zoruna gidiyor o cümleyi herkese kurmak
Bu sefer inat ettim sonrasında annemlerden fırça yiyecek olsam da
Bi hafta sonra söylerim artık az daha dayanayımannenlere çıtlatsaydın
ben kvye eltime falan söylemeyi hiç istemiyordum ama yapcak bişey yok artık. 2. kontrolden sonra söylicem artık ailenin diğer fertlerine :)
evett her duyan kücük bi dua etse yeter aslındaBi hafta sonra söylerim artık az daha dayanayım
Bizde aile kalabalık
Sağlıkla büyüsün fındıklarımız dua etsinler duyanlar
Ellerine sağlık :)Canlar sonunda liste tamamlandı bu listede olmayanlar lütfen bilgilerini mesaj atsin...
Efenim ben zaten bir kısmını yazmıştım bu da sistemi anladığım anlamina geliyor fakat bi sure hata verdi isimleri etiketleme yapmadı ve yazdiklarimi bozdu
Bundan bahsetmistim
Nitekim bitti geri kalan 10 kişi çok daha kısa sürede bitti bendekiler mesaj v.s. bu isimler ....
Belli olur o sen merak etme annesi.Sağol güzelim inşallah
Zaten geç döllenme olmuş bizim sıpa nazlı gelecek belli ki
Eşimde ailesine söylemek istiyordu ben izin vermedim, dünde kızdım bak söylemek yok kimseye laf anlatamam diye
Önce Biz emin olalım içimiz rahat etsin sonra söyleriz
Senin o pıt pıtları yerim ki
Ben ilkinde 3 ayı doldurduktan sonra söylemiştim. Ama bunda daha arka söyledim. Yinede arkadaş çevremden 4 kişi biliyor. Iş yerinde tutacagim kendimi karnım çıkana kadar söylemeyeceğim. Tup bebek maceralarını söylemiştim sonuç husrandi. Tek tek herkese açıklamak zor olmuştu.ay biz çok erken söyledik ya ilk diye sanırım. sonra cok stres oldum ya kimyasalsa ya boş-dış gebelikse üzüntümün yanında bi de insanlara laf anlatıcam diye. en iyisi uzunca bi süre söylememek en doğrusunu yapıyorsunuz
evet stresli bir dönem oluyor anne için. şuan 1 yakın arkadaşım biliyor aile dışında. en iyisini yapıyosunuz valla ilkinde 3 ay sabretmeniz de takdirlikBen ilkinde 3 ayı doldurduktan sonra söylemiştim. Ama bunda daha arka söyledim. Yinede arkadaş çevremden 4 kişi biliyor. Iş yerinde tutacagim kendimi karnım çıkana kadar söylemeyeceğim. Tup bebek maceralarını söylemiştim sonuç husrandi. Tek tek herkese açıklamak zor olmuştu.
Hoşgeldiniz. Hayirli sağlıklı olsun bebeginiz.Herkese merhabalar Ben de eylul annesi olacagim insallah rabbim nasip eder de o minicik kalbi pit pit ederse. Hem de ikinci kez eylul annesi olacagim. 2012 eylul annelerindeydim simdi de 2019 eylul annelerindeyim:')