Cift yumurta ikizleriayy gerçekten mi ne güzel masallah. geliyor malum soru tek mi çift mi
56 kiloyla basladim bu yola . Bende cok kilo almak istemiyorum cunku basenlerim sisecek:)Kızlar kc kg ile.başladınız ben birinci gebelikte 74 başladım 94 bitirdim bir dünya oldum yürüyemez olmustum bunda 61 başladım boy 1.71 en fazla 74 olmak istiyorum o yüzden diyetisyenede başlıyorum haftaya kg çok sinir yapıyor brnde
bende çift yumurta ikiziyim :) dedim belki benim şansım daha fazladır ama nasip.Cift yumurta ikizleri
Hos geldiniz cümlenizBir eylul annesi insallah benim hatta benimkiler ikiz bebisler saglikla kucagimiza alirız.
Ben de 35'te doğurcam kısmetse :)36ydı :)
Kuzum sen ağustos annesi olursun sankiCift yumurta ikizleri
Olur mu kız 10. Haftadasın 2 haftaya 3 ayın bitiyor 4 e giriyorsun. Kaldı son 3 hafta diye say sonra harika aylar geliyorOf daha iki ay var
Kuzu aynı boyumuz. Önceki gebeliğime 68,5 la başladım 83 le bitirdim. Kilolu gebe kalmıştım kabus olmuştu kilolar bana da. Sezaryen dikişinin üzerine sünen göbeğim dikişlerimi daha çok acıtıyordu. Bir daha asla kilolu olmayacağıma sçz verdim ve şimdi 60 la gebe kaldım. Bulantılardan 59 a düştüm. Haftalık tartılıyorum tekrar almış olabilirim bilmiyorum ama mümkünse 70 i geçmeden doğuma girmek istiyorumKızlar kc kg ile.başladınız ben birinci gebelikte 74 başladım 94 bitirdim bir dünya oldum yürüyemez olmustum bunda 61 başladım boy 1.71 en fazla 74 olmak istiyorum o yüzden diyetisyenede başlıyorum haftaya kg çok sinir yapıyor brnde
Yaşasınnnnnnvuhuu kızlar konumuz sabitlenmiş
çocuk gibi mutlu oldum
Oyy minnoşlar sağlıkla zamanında gelsinler inşallahBir eylul annesi insallah benim hatta benimkiler ikiz bebisler saglikla kucagimiza alirız.
Kızlar doktordan geliyoruz
Kesemizi ve kalp atışlarını gördük çok şükür
Nasıl mutluyum
İnanamıyorum diyordum artık içim ferahladı hamd olsun
Rabbim isteyen herkes nasib etsin sağlık sıhhatle
Doktor 6+5 dedi uyumlu görünüyor dedi
Tüp bebek olduğu için adetten değil yumurtlamadan hesapladı
ay evet ben normal doğurdum bebekte iriydi zor toparladim almak istemiyorum ama iştahım çok açıldıKuzu aynı boyumuz. Önceki gebeliğime 68,5 la başladım 83 le bitirdim. Kilolu gebe kalmıştım kabus olmuştu kilolar bana da. Sezaryen dikişinin üzerine sünen göbeğim dikişlerimi daha çok acıtıyordu. Bir daha asla kilolu olmayacağıma sçz verdim ve şimdi 60 la gebe kaldım. Bulantılardan 59 a düştüm. Haftalık tartılıyorum tekrar almış olabilirim bilmiyorum ama mümkünse 70 i geçmeden doğuma girmek istiyorum
iyi akşamlarIyi aksamlar analar bacılar
Gözün aydın canım darısı görmeyenler in başına insallahKızlar doktordan geliyoruz
Kesemizi ve kalp atışlarını gördük çok şükür
Nasıl mutluyum
İnanamıyorum diyordum artık içim ferahladı hamd olsun
Rabbim isteyen herkes nasib etsin sağlık sıhhatle
Doktor 6+5 dedi uyumlu görünüyor dedi
Tüp bebek olduğu için adetten değil yumurtlamadan hesapladı
Benim gebeligimi tup bebekle elde ettik oyuzden ikiz ailede ilk ben olurum insalalh ikiz doguranbende çift yumurta ikiziyim :) dedim belki benim şansım daha fazladır ama nasip.
Ikiz gebeliklerde birsuru risk oluyor. Suan icin eylul annesi olarak gorunuyorum ama kısmetKuzum sen ağustos annesi olursun sanki
Sağlıkla gelsinler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?