Aynen aynen işyerime hic söylemek bile istemiyorum ama el mahkum illaki bigün söyleyecegim zaten simdiden 6-7kişi sorup duruyor şüpheler üstümde :)
Bende 33yasındayım ilk gebelik düşük riskide vardı hoş hala vardır illaki ama hic vermedi progestan
Bence kullanmaya devam et Allah muhafaza kan gelir bişey olur niye icmedim diye kendini yersin

Eşim ilk gebeliğimde her ateş basmasında kettle çalıştı gene derdi ehehehhehe bi anda ısı yükseliyordu alev alev oluyordum sonra düzeliyordum.
Valla dün aksam soyunup zemine yattım
Ateşimi ölcüyoruz bişey yok ama icten yanıyorum ne kötü bişey
Hani hamileliği seviyordu insanlar özlüyordu falan ne zormus

hayırlı olsun canım o zaman inşallah sıkıntısız
hamilelik geçirip bebişleri kucağımıza alırız.

hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla
kucağına almayı nasip etsin
Insallah canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kazen 2019 Eylül anneleri olarak neden konumuz sabit değil?

2019 Ekim anneleri bile sabit konuya sahip...

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla sende bi bakabilir misin?
ben bu konuda MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablaya mesaj attım kazen ilgileniyor dedi. daha sonra ona mesaj attım ama cevap gelmedi. acaba konu başlığından ötürü mü diye düşündüm, sadece “2019 Eylül Anneleri” konusu var o da sabitlenmemiş. yetim gibi hissediyoruz biz kendimizi

Başlık değişir canım ondan kolay bişey yok.
Bende anlam veremedim
Oysa her ayın konusunu açıp sabitliyorlar
Bizi es geçmişler

Ay bide ekim anneleri popüler konu olmus biz hala değiliz gercekten nedennnn nedennn daha onbes sayfada orası yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…