- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Aynen aynen işyerime hic söylemek bile istemiyorum ama el mahkum illaki bigün söyleyecegim zaten simdiden 6-7kişi sorup duruyor şüpheler üstümde :)O kimyasal olaylarını ben de ilk Tup bebekte yaşadım. Kimyasal mi dış gebelik mi derken 2 günde 1 kan vermekten mahvolmustum. En son sağlıksız gebelik dendi. Kendiliğinden düşmesi beklendi dusmedi. Çok zor günlerdi. Onda hemen söylemiştim
Şimdi sadece yakın çevre biliyor. Iş ortaminda söylemeyeceğim karnım çıkana kadar.
Progestan konusunda da kafam karışık. 2 doktorun dediği de mantıklı geldi. 1i kanaman yoksa kullanma diyor. Ozeldeki yaşın dolayısı ile risk grubundasin diyor. Tup bebek merkezleri günde 3 tane 200 luk kullandirmisti. Ozeldeki günde 3tane 100 luk. Icsem bir dert
Icmesem ayrı dert
Ay Allah yasatmasın hicbirimizeYok geç kalınmıyor devlet o durumda alınmasına müsade ediyor yani yasal kabul ediliyor
Hadi hayırlısı sat ne zamandıDoktora gittim. Keseyi karından göremedi. Vajinal yapmadı. Önce kana bakalım değerine dedi. Kan verdim geldim. 11:30 gibi arıcam bakalım ne dicek
Amin amin hiçbirimiz yaşamayalımAy Allah yasatmasın hicbirimize
Eşim ilk gebeliğimde her ateş basmasında kettle çalıştı gene derdi ehehehhehe bi anda ısı yükseliyordu alev alev oluyordum sonra düzeliyordum.Bende buarada menapozlu gibi ates basmaları cok oluyor
Valla dün aksam soyunup zemine yattımEşim ilk gebeliğimde her ateş basmasında kettle çalıştı gene derdi ehehehhehe bi anda ısı yükseliyordu alev alev oluyordum sonra düzeliyordum.
Insallah canim Rabbim isteyen herkese nasip etsinhayırlı olsun canım o zaman inşallah sıkıntısız
hamilelik geçirip bebişleri kucağımıza alırız.
hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla
kucağına almayı nasip etsin
ben bu konuda
Başlık değişir canım ondan kolay bişey yok.ben bu konudaMune ablaya mesaj attım kazen ilgileniyor dedi. daha sonra ona mesaj attım ama cevap gelmedi. acaba konu başlığından ötürü mü diye düşündüm, sadece “2019 Eylül Anneleri” konusu var o da sabitlenmemiş. yetim gibi hissediyoruz biz kendimizi
Bizden önce ekime geçmesini anlamadım ya bendeSabit olma ne demek ?
Belki önceki konuları modlar acmıstır bilemedim
evet vajinaldi. Bu da karindan olan. Ama cok su iciyorum goruntude baya bi sıkışık cikmissvajinal mi bu? vajinalde pek bilgim yok sanırım tam tersi oluyor. eğer karındansa kız :)
Konuyu modlar acınca sabitleniyor demekki napalım :)Bizden önce ekime geçmesini anlamadım ya bende
İsyannnn ediyorummm bu yüzden
Garibiz
ay bu tam ortadaevet vajinaldi. Bu da karindan olan. Ama cok su iciyorum goruntude baya bi sıkışık cikmiss
Bilmiyorum Hadi hayırlısı sat ne zamandı
Oo sen ekim annesisin :)Bilmiyorum Aralık sonuydu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?