- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.941
Dozuna göre baya iyi yumurtan olmuş canım maşallahkızlar dun ıgnelere başladım bugun 2. oldum. gonal f 150 , merional 75 vuruluyorum perşembe kontrol dedı. az bi zaman degıl mı ıgneler genelde 10-15 gun vuruluyomus. baktı sağ yumurtalık 8-10 tane,sol yumurtalıktada o kadar war dedi. sizce nasıl ?
Canım zaten kontrol edecek pers ve gıdısata gore ilaç sevıyenı ayarlıycak yada yumurta catlamama ipnene ne zaman baslıycana karar verecek,hemen toplamaz zatenkızlar dun ıgnelere başladım bugun 2. oldum. gonal f 150 , merional 75 vuruluyorum perşembe kontrol dedı. az bi zaman degıl mı ıgneler genelde 10-15 gun vuruluyomus. baktı sağ yumurtalık 8-10 tane,sol yumurtalıktada o kadar war dedi. sizce nasıl ?
Dozuna göre baya iyi yumurtan olmuş canım maşallah
canım benım cok sagol . her sey ıyı gıderse kasım bası transfer dedı. ınsaallah gıder . var mı tavsıye ettıgın bır sey canım yemede içmede bu zamanlarda.Canım zaten kontrol edecek pers ve gıdısata gore ilaç sevıyenı ayarlıycak yada yumurta catlamama ipnene ne zaman baslıycana karar verecek,hemen toplamaz zatenbuarada yumurta sayın gayet iyi.saglıklı güzel embrıyoların olsun inş
Yumurta gelişme aşamasında bana sebze agırlıklı (zeytinyaglı sebze yemekleri yiyebilirsin) beslenmem gerektiğini eşime ise protoin agırlıklı beslenmesini soylemişlerdi. Ben arada abartmamak kaydıyla arada incir de yiyordum. Hayırlısı olur inşallah ,ben de transfer sonucu beklıyorum ,dua etcanım benım cok sagol . her sey ıyı gıderse kasım bası transfer dedı. ınsaallah gıder . var mı tavsıye ettıgın bır sey canım yemede içmede bu zamanlarda.
Yumurta gelişme aşamasında bana sebze agırlıklı (zeytinyaglı sebze yemekleri yiyebilirsin) beslenmem gerektiğini eşime ise protoin agırlıklı beslenmesini soylemişlerdi. Ben arada abartmamak kaydıyla arada incir de yiyordum. Hayırlısı olur inşallah ,ben de transfer sonucu beklıyorum ,dua et
dozuna doktor karar veriyor ama bana göre az başlanmış ben225 yapıyordum.senin yumurtaların demekki daha iyi ki gerek görmemiş fazlasına. Onlara takılma canım inşallah kaliteli olurlardoktor dun kontrol ettı alttan dun soyledı yumurta sayımı. ıgneyı daha dun vuruldum dozu yüksek mı canım
Amin inşallah hepimize inşallahAa cok sevindim ben gercek bey medikLdeydi ozaman gitmistim iyi bi doktor Allah kucagina,almayi nasip etsin insallah
Çarşamba görcez keseyi inşallah sürekli yaptırmadım sadece iki kere yaptırdım doktor yeterli dediKeseyi ne zaman gorceksin canım ,2 günde bir beta hcg mi yaptırıyorsun şu dönem? Saglıkla kucagına al
Hadi inşallah canım hayırla saglıkla devam etsin ,dogsun,anneli babalı büyüsünÇarşamba görcez keseyi inşallah sürekli yaptırmadım sadece iki kere yaptırdım doktor yeterli dedi
Çok sağol canım herkese nasip olsun inşallahHadi inşallah canım hayırla saglıkla devam etsin ,dogsun,anneli babalı büyüsün
Evet gecerli. Arastirma hastanesi olmasi gerek eger avrupada iseniz capa da anadoludaysanuz zeynep kamilBahcecide rapor geciyor mu? Raporu nerden cikariyoruz,arastirma hastanesi olmak zorunda mi?
Bthcg yptrmsmiydin canim?Kızlar test gününden önce adet olan varmı baya kanamam var test günüm yarındı
İstersen oyalanma hemen bi test yaptır. Adet mi oluyorsun, düşük fln mı yapıyorsun Allah korusun, değerlerine bak anla da doktorunla konuş Canım, belki ilaç fln kullanman gerekir.Kızlar test gününden önce adet olan varmı baya kanamam var test günüm yarındı
Yarın yaptırcaktim bekliyordum ama sabah kan gelmeye başladıBthcg yptrmsmiydin canim?
Bilmiyorum ben üniversitede yaptırıyorum kapalı orası arayamiyorum orayı kanaman olsa bile test günü gel dedilerİstersen oyalanma hemen bi test yaptır. Adet mi oluyorsun, düşük fln mı yapıyorsun Allah korusun, değerlerine bak anla da doktorunla konuş Canım, belki ilaç fln kullanman gerekir.
Anladım canım ama olur da kanamam çok artarsa acile filan bi git olur muBilmiyorum ben üniversitede yaptırıyorum kapalı orası arayamiyorum orayı kanaman olsa bile test günü gel dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?