2019 EKiM TÜP BEBEK

Canım benim çok geçmiş olsun. Bak rabbim bunda güldürdü yüzünü inşallah hayırlı sonucu alıcaksın rabbim gönlüne göre versin. Nasıl hissediyorsun kendini belirtiler falan bende 9.unda oldum transfer

Aslında belirti mi bunlar bilmiyorum ama sırt ağrım transferden 2 gün sonra başladı halen devam ediyor göğüste hassaslık aKindim çok var 8. Günden itibaren midemde bulantı oldu ve 8. Gün tek bir gün saniyelik kramplar girdi kasiklarima

Rabbim inşallah gönlüne göre verir canım ama hiç kafana takmadan zaman geçirmek önemli bu güne kadar öyle yaptım ama bugün öyle bir his oldu ki kalk test yap dedi iç sesim. Senin tahlil günün salı mi

Rabbim inşallah gönlüne göre verir canım ama hiç kafana takmadan zaman geçirmek önemli bu güne kadar öyle yaptım ama bugün öyle bir his oldu ki kalk test yap dedi iç sesim. Senin tahlil günün salı mi
Evet salı günü tahlil günüm bende bu sabah test yaptım normal testlerden silik çizgi çıktı bendede ama bilemedim ki hep adet olacakmış gibi ağrım var. Belim çok fazla ağrıyor sol kasığımdan bacağıma doğru bir ağrı var anlamadım bende inşallah pozitif tir sonuçlarımız

Ayy hadi inşallah var seninde o zaman ama yine de sevinemiyo tam anlamıyla insan değil mi ben öyleyim şuan korku var içimde

Ayy hadi inşallah var seninde o zaman ama yine de sevinemiyo tam anlamıyla insan değil mi ben öyleyim şuan korku var içimde
Aynen Bi korku var içimde çok tedirginim pazar günü adet günüm ya olursam diye düşünmekten kafayı yedim Allahım sonumuzu hayır etsin inşallah

Adetin 3.gunu basliyorlar genelde ve 10 12 gun igne tabi kisiden kisiye de degisiyor.opo yumurta toplama islemin kisiltilmasi.belirli boyutlara gelince toplqniyor. Ve toplandiktan sonra embiryonun yasamasi bazjlari 3.gune bazilari 5.gun yasiyorlar. 5 gun e giden embryo dha kaliteli ve tutma olasiligini yuksek goruuorlar

Transferime 1 ay kadar var bu dediklerinizi şimdiden yiyorum umarım çok güzel
Maşallah benimde transfere 1 ay kadar var bu yediklerinizi yemeye çalışıyorum. Bi de yaş kaç sorun neydi embriyolariniz kaçıncı gün kaçıncı kaliteydi.

Çok teşekkür ederim canım Rabbim hepinizin sonuçlarını hayırlısıyla pozitif çıkarsın inşallahh

Hadi bakalım çok mutlu güzel bir gün olsun çok güzel sonuçlar çıksın inşallahh

günaydın kuzu:) ben biraz önce geldim hastaneden. test sonucu öğlen gibi çıkarmış. bakalım ne göreceğiz. ilgilenmediğim bi beta hcg kısmı var. ne olursa sevineyim henüz onu bilmiyorum. çıkınca yazarım size de..

bebek ve boşanma kısmına gelince , bizdede aynı teraneler oldu. 36 yaşında evlenirsek zaten olacağı bu. gdo lu yiyeceklerden, stresten, sigaradan yoğun iş hayatı ev derdi geçim sınıkıntısından insanda metabolizma ve moral mi kalıyor allah aşkına. çoğumuz aynı dertten muzdaribiz 30 yaşından önce bile bu derdi çeken çok kadın var. neyse bende çok söyledim boşanalım diye. başta eşim olmak üzere herkes saçmalama dedi. ama biz bu çocuksuzluğa sebep olan kişiler olarak görüp kendimizi kocalara bir seçim şansı vermek istiyoruz. bende değil bi başkasıyla çocuğun olabilir senin elinden bu duyguyu alamam diye bir zihniyet oluşuyor. Biz haklıyız böyle düşünmekte çünkü vicdan denen bir his var. benim eşimde çok dinledi beni anlamaya çalıştı günlerce defalarca konuştum. sende vicdan varsa bende de var tamam aile olmak çocuk sahibi olmak güzel ama seni bozuk eşya gibi kenara atıp başkasını almak gibi birşey bu.. hem ne malum onda da benzer bir dert olmayacağı dedi durdu.. ben evlatlık alalım dedim o karşı çıktı. bir ara kıbrısta donasyon konusuna değindi doktorlar. Onu da eşim olabilir desede ben istemedim. çünkü ben kabul etmem onu.. evlatlık çocuğa durumu anlatma kolay ama donasyona hayır.. çocuğu 9 ay ben taşıycam babası babası zaten ama anası genetikte olsa başka biri.. yok abi ben gelemem bu hisse. bana benzemeyecek ben doğurduğum halde sanki kocamın başka birinden yaptığı çocuğa annelik etmek gibi birşey..neyse uzatmayım tüm bunları rafa kaldırıp son kez denedik. Hayırlısı artık. dediğin doğru 45 inde doğuranlar da var ama tercih meselesi ben bile uzatmaları oynadığımı düşünüyorum. ben o kadar geç istemem.. onla arkadaş olmak isterim. bazen düşünüyorum çocuğum ben kadarken ben nerdeyse babannem yaşında olucam. arada bir kuşak atlamış oluyoruz.. hep yazdığım gibi herkesin dşüncesine saygım var. Çünkü insanların karekterleri gibi olaylara bakış açıları ve tolere edebilecekleri de farklıdır. sen 50 yaşında da olsan saygı duyar aynı sevgiyle kucaklarım seni , herhangi birinizi.. ama ben bi kez daha bu koşturmacaya girmeyeceğim

Ben 26 yaşındayım ilk denememdi embriyolarım 5.gün embriyosuydu.bir ay rahim dinlendirme uygulandı daha sonra transfer oldum.pko vardı bende .

günaydın, hem çok geçmiş olsun hemde hayırlısı olsun. demekki o bebek doğsaymış bir sürü sorun olacakmış yada belki gebelikte pek çok sorun olup sizleri çok üzüp yoracaktı.. Kaybın için üzgünüm , ama herseyde vardır bir hayır. Yeni transferinde hayırlı olsun. güzel haberlerini en kısa zamanda alırız inşallah

bel ve basık ağrısı olur ve sırtada vurabilir. bulantı için doktorlar genelde erken olmaz ama psikolojik olarak o moda giriyorsunuz diyorlar. bende bu sabah ilk kez mide bulantısı hissettim gibi, ama mantıklı düşündüm tahlile aç gittim, su içmiştim uyanır uyanmaz, beni araba falanda tutar zaten boş mideye su üstüne arabaya da binince, arabanın sabah sabah o havasız kokusu saolsun eşimde dün gece sigara içmiş arabasında.. tam bir bööö durumunda gittim hastaneye. ama bunu gebelipe çekmedim genelde 6 haftadan sonra başlarmış.. ama bak mış diyorum :) inşallah seninde olumludur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…