- 10 Ağustos 2019
- 589
- 200
- 18
- 36
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.801
Bebiş var orda bebişKızlar ilk idrarla yaptım testimi tekrar bakın
Bol gazzzGünaydın canım,heyecanlı geçiyor nasıl olsun,bide bol gazlısende de olmus muydu bu durum kuzum?
Hayirli olsun canim bebisin seninleeKızlar ilk idrarla yaptım testimi tekrar bakın
Bende halavar kuzum sigamiyorumGünaydın canım,heyecanlı geçiyor nasıl olsun,bide bol gazlısende de olmus muydu bu durum kuzum?
Hayırlı olsun Allah dağlıma kucağına almayı nasip etsinKızlar ilk idrarla yaptım testimi tekrar bakın
benim normal :) birkaç kez alışılmışın dışında formlarda saldım ..uehuehueh ama onun dışında yok. sanki o vajinal jellerden oluyo gibi geldi bana. hava doluyor ya.. of allahım ya resmen halimiz komediGünaydın canım,heyecanlı geçiyor nasıl olsun,bide bol gazlısende de olmus muydu bu durum kuzum?
Ya yoruluyorum resmen artık gazdanbenim normal :) birkaç kez alışılmışın dışında formlarda saldım ..uehuehueh ama onun dışında yok. sanki o vajinal jellerden oluyo gibi geldi bana. hava doluyor ya.. of allahım ya resmen halimiz komedi
yahu olmuş bu iş :) tebrikler , kaçıncı gündü bugün.. bu arada doktorlar hep diyor kalp atışı duyulana dek kadar fazla sevinmeyin diyeKızlar ilk idrarla yaptım testimi tekrar bakın
Canım benim o kadar iyi anlıyorum ki seni. İnşallah pozitifi görürsün bugün. Güzel haberini bekliyorum.günaydın kuzu:) ben biraz önce geldim hastaneden. test sonucu öğlen gibi çıkarmış. bakalım ne göreceğiz. ilgilenmediğim bi beta hcg kısmı var. ne olursa sevineyim henüz onu bilmiyorum. çıkınca yazarım size de..
bebek ve boşanma kısmına gelince , bizdede aynı teraneler oldu. 36 yaşında evlenirsek zaten olacağı bu. gdo lu yiyeceklerden, stresten, sigaradan yoğun iş hayatı ev derdi geçim sınıkıntısından insanda metabolizma ve moral mi kalıyor allah aşkına. çoğumuz aynı dertten muzdaribiz 30 yaşından önce bile bu derdi çeken çok kadın var. neyse bende çok söyledim boşanalım diye. başta eşim olmak üzere herkes saçmalama dedi. ama biz bu çocuksuzluğa sebep olan kişiler olarak görüp kendimizi kocalara bir seçim şansı vermek istiyoruz. bende değil bi başkasıyla çocuğun olabilir senin elinden bu duyguyu alamam diye bir zihniyet oluşuyor. Biz haklıyız böyle düşünmekte çünkü vicdan denen bir his var. benim eşimde çok dinledi beni anlamaya çalıştı günlerce defalarca konuştum. sende vicdan varsa bende de var tamam aile olmak çocuk sahibi olmak güzel ama seni bozuk eşya gibi kenara atıp başkasını almak gibi birşey bu.. hem ne malum onda da benzer bir dert olmayacağı dedi durdu.. ben evlatlık alalım dedim o karşı çıktı. bir ara kıbrısta donasyon konusuna değindi doktorlar. Onu da eşim olabilir desede ben istemedim. çünkü ben kabul etmem onu.. evlatlık çocuğa durumu anlatma kolay ama donasyona hayır.. çocuğu 9 ay ben taşıycam babası babası zaten ama anası genetikte olsa başka biri.. yok abi ben gelemem bu hisse. bana benzemeyecek ben doğurduğum halde sanki kocamın başka birinden yaptığı çocuğa annelik etmek gibi birşey..neyse uzatmayım tüm bunları rafa kaldırıp son kez denedik. Hayırlısı artık. dediğin doğru 45 inde doğuranlar da var ama tercih meselesi ben bile uzatmaları oynadığımı düşünüyorum. ben o kadar geç istemem.. onla arkadaş olmak isterim. bazen düşünüyorum çocuğum ben kadarken ben nerdeyse babannem yaşında olucam. arada bir kuşak atlamış oluyoruz.. hep yazdığım gibi herkesin dşüncesine saygım var. Çünkü insanların karekterleri gibi olaylara bakış açıları ve tolere edebilecekleri de farklıdır. sen 50 yaşında da olsan saygı duyar aynı sevgiyle kucaklarım seni , herhangi birinizi.. ama ben bi kez daha bu koşturmacaya girmeyeceğim
biz daha hamile kalmadan salıveren gillerden.. mevzu komiklerden açılınca söylemeden edemeyeceğim. dün yazmıştım transferi çiş yapmadan zar zor bitirdim neredeyse suratlarına yapacaktım diye.. odaya çıktıktan sonra hemşire sürrgü getirdi ya, orda yaparken nası saldım ..insan yatarken zor yapıyor zaten bide ıkınıp sıkınmadan yap dediler ya.. recep ivedik gibi içimizde ki kötülükleri salalım salalım deyip arada ohhh çekerek sıcak sıcak salmıştım. offf Allahım , daha neler göreceğizYa yoruluyorum resmen artık gazdanben fitil kullanıyorum ama bu genel bı durummus onu anladım en azından bende sıkıntı var saniyodum
Günaydın masalcım, üzülme sakın benimde 6 toplandı , 5 i iyiydi. 4 ü döllendi , hala fotoğrafını saklıyorum ama çok çok iyi olan 2 sini kullanmak üzere dondurmuştuk. diğerlerini kullanmadı doktor. bugün transferimin 10. günü beklemedeyiz :)Kizlae dun opu oldum.6 yumurta toplandi.5i iyiymis.3u dollenmis.daha ilk gune yari yariya gitti.benim gibi kisitli yumurtasi olup sonra hamile kalabilen oldu mu??
Ahahah yaa Recep İvedik benzetmesi süperdibiz daha hamile kalmadan salıveren gillerden.. mevzu komiklerden açılınca söylemeden edemeyeceğim. dün yazmıştım transferi çiş yapmadan zar zor bitirdim neredeyse suratlarına yapacaktım diye.. odaya çıktıktan sonra hemşire sürrgü getirdi ya, orda yaparken nası saldım ..insan yatarken zor yapıyor zaten bide ıkınıp sıkınmadan yap dediler ya.. recep ivedik gibi içimizde ki kötülükleri salalım salalım deyip arada ohhh çekerek sıcak sıcak salmıştım. offf Allahım , daha neler göreceğiz
Test yapmadın mı hiç canımGünaydın masalcım, üzülme sakın benimde 6 toplandı , 5 i iyiydi. 4 ü döllendi , hala fotoğrafını saklıyorum ama çok çok iyi olan 2 sini kullanmak üzere dondurmuştuk. diğerlerini kullanmadı doktor. bugün transferimin 10. günü beklemedeyiz :)
lütfen moralini bozma . bu ulaştığımız sayılar güzel. ilk denemem yakın bir arkadaşımda birkaç gün arayla oldu. 2 yumurtasından tek embriyo elde ettiler ve tuttu. şu anda 1, 5 yaşında çocuğu ve çok sağlıklı
Duphalac şurup içıyor musun ? Bende de cok gaz var bu şuruptan mı ki bilemedim?Günaydın canım,heyecanlı geçiyor nasıl olsun,bide bol gazlısende de olmus muydu bu durum kuzum?
ya dostum aman onlardan hiç bahsetme, çektiklerimizin kaçını çekerler.. annem diyor benimkine, sende olsaydı bu dert bu kadar dayanırmıydın diye.. ben kendi kendime bi tane bile iğne yapamam, o muayneleri operasyonları kesinlikle yaptıramam diyor.. ahh ahh tapacakları eşleri var. birde arkadaş ben normal yolla hamile kalıp bunu bişi sanıp hamileliğinde parmağını oynatamayanlara çok sinir oluyorum. bize sürekli kendi durumları anlatıp ay bilirim çok zor demezlermi deli oluyorum.. bknz görümcem; 30 unda normal yolla hamile kalıp doğurdu ( evlendiğinin ertesi ayı regl oldum hamile değilim diye ağlayıp ik ay sonra doktorlara taşınmaya başlayıo 3. ayda hamile kaldı arkadaş ve o zaman gözümğn içine baka baka 30 olmuşum özürlü olursa naparım yaşım geçiyor diyordu. ben o vakitler 36 - 37 falanım...Ahahah yaa Recep İvedik benzetmesi süperdiama işte yaşayan bilir dimi eşimde ben transfere girmeden sıkışık sıkışık gezerken gülüp duruyordu ama işte kendi 5 dakka tutsa karnım patlayacak açin yolu diye koşar lavaboya
yok cano yapmadım, azimle kanı bekliyorum.. daha erken dedim bugün 10. gün anca kanda çıkar.. ne bileyim ilk kez sıra dışı davranıp sabırla bekliyorum.. aştım kendimi galiba :)Test yapmadın mı hiç canım
Yok canım ben o şurubu hiç bilmiyorum kullanmadım, ama işte muhtemelen ilaçlar iğneler şuruplar hepsinin etkisi bu gaz sanirimDuphalac şurup içıyor musun ? Bende de cok gaz var bu şuruptan mı ki bilemedim?
katılıyorum, laboratuvar faresi gibi oldum diyorum.. kesin o kadar ilaçtan oluyorYok canım ben o şurubu hiç bilmiyorum kullanmadım, ama işte muhtemelen ilaçlar iğneler şuruplar hepsinin etkisi bu gaz sanirim
İdrar yapsaydın bariyok cano yapmadım, azimle kanı bekliyorum.. daha erken dedim bugün 10. gün anca kanda çıkar.. ne bileyim ilk kez sıra dışı davranıp sabırla bekliyorum.. aştım kendimi galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?