• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Hayırlı olsun canım inşallah🙏bende kanama yada lekelenme olmadı belim çok ağrıyor arada birde kasıklarım ağrıyor ama bel ağrısı çok fazla uzanırken bile ağrım var. Benim evde yaptığım testte silik çizgi çıktı ama ne bileyim güvenemiyorum bir türlü sürekli adet olacakmış gibi hissediyorum
bugün bel ağrısından öleceğim sandım. benim regl dönemim hep çok ağrılı geçer resmen ona benzedi. biraz huzursuz oldum o yüzden. seninki gibi heran adet olurmuş gibi bir moddayım. her akıntı olduğunda tuvalete giderken acaba diyorum. yarın ki test sonucundan da pek ümitli değilim. bence erken 10 günde pek çıkmıyor testte.

bugün bel ağrısından öleceğim sandım. benim regl dönemim hep çok ağrılı geçer resmen ona benzedi. biraz huzursuz oldum o yüzden. seninki gibi heran adet olurmuş gibi bir moddayım. her akıntı olduğunda tuvalete giderken acaba diyorum. yarın ki test sonucundan da pek ümitli değilim. bence erken 10 günde pek çıkmıyor testte.
Tüp bebekse çıkar 10 günde

Kan testinde kesin çıkar sonuç. İdrarda bile 6 günde öğrenen var canım iyi düşünelim iyi olsun Allahın izniyle. Senin ilk deneme mi benim ilk denemem yaşım 29 bir oğlum var normal yolla oldu ç sorun yaşamadık onda. İkinciyi düşünmeye başlayınca olmadı Bi türlü sonra eşimde sorun çıktı sperm sayısı morfoloji bir sürü şey. Tüp bebekten başka şansınız yok dediler. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Kan testinde kesin çıkar sonuç. İdrarda bile 6 günde öğrenen var canım iyi düşünelim iyi olsun Allahın izniyle. Senin ilk deneme mi benim ilk denemem yaşım 29 bir oğlum var normal yolla oldu ç sorun yaşamadık onda. İkinciyi düşünmeye başlayınca olmadı Bi türlü sonra eşimde sorun çıktı sperm sayısı morfoloji bir sürü şey. Tüp bebekten başka şansınız yok dediler. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

senin adına çok sevindim en azından bir evladın var. ilk transfer denemem. bende nerdeyse 3 senedir uğraşıyorum. 39 u bitirdim valla bu dertle uğraşırken. ilk 2 denememde yumurta bile toplanmamıştı , 3. denememde 6 yumurtam dan 4 embriyo elde edildi. çok iyi iki kaliteyi dondurduk geçen sene, ben çalışmak zorunda olduğum için opu dan sonra embrio elde edince hemen transfer yaptırmadım . 9 -10 aydır donmuş bekletiyorduk. bende kendim için uygun zamanda işten ayrıldım beslenmemi düzenledim dinlendim ve nihayet bu ay transfer yapıldı.. biraz uzun bir cvp oldu :) insanın ruhen ve bedenen de hazır olması çok onemli hele de biz gibi yaş ilerleyince

benim doktorum ve embriyologumun ortak kararı kimse zaten bana sormadı 3 mü 5 mi diye. en doğrusunu onlar biliyor diye bende yorum yapmadım . 3 daha uygun senin için dedi doktorum . rahimde uygunsa 4 ve 5. günü kendi doğal ortamında geçirmesini doğru buluyor benim dr.
Bugun embryog doktorunuz oyle yazmis diyor doktora sordum siz oyle istemistuniz diyir ben oyle bisey isteyemem ki bilmiyorum konu hakkinda.bugun de 2 tanesi 3.gunde geriside 5.gune giderseler donduralim dedim ordan aradilar 3 gun emb kaliteli olmuyor dedi konistuktan sonra 5 gune izin verdim 3.gunde dondurulmicwk ins hepsi 5 gune giderler.

senin adına çok sevindim en azından bir evladın var. ilk transfer denemem. bende nerdeyse 3 senedir uğraşıyorum. 39 u bitirdim valla bu dertle uğraşırken. ilk 2 denememde yumurta bile toplanmamıştı , 3. denememde 6 yumurtam dan 4 embriyo elde edildi. çok iyi iki kaliteyi dondurduk geçen sene, ben çalışmak zorunda olduğum için opu dan sonra embrio elde edince hemen transfer yaptırmadım . 9 -10 aydır donmuş bekletiyorduk. bende kendim için uygun zamanda işten ayrıldım beslenmemi düzenledim dinlendim ve nihayet bu ay transfer yapıldı.. biraz uzun bir cvp oldu :) insanın ruhen ve bedenen de hazır olması çok onemli hele de biz gibi yaş ilerleyince
Çok haklısın inşallah herşeyin en güzeli olsun🥰nerde yaptırdın transferi ben izmirde yaşıyorum. Yarın kaçta vericeksin kanı

sen genede garantiye al son 2- 3 gün pek bir şey yapma derim. zaten eşlerde o konuda huzursuz oluyor, biz kadın olarak nelerle uğraşıp iğneler ağrılar çekerken sevişmeyi erkeklerde ön planda tutmaz diye düşünüyorum

Valla bize hiç yasak fln demediler canim,bilgilendirmediler yani.biz transferden bir gün önce mesela yakınlaştik eşimle ama ben yine de korunarak olmasını istedim nedense son gün,korunmuştuk yani

Sağolun hanımlar. Evet bu süreçte 'bu' bizim için 2.planda ama daha transferime var ve birsey söylenmedi gLiba yasak yok yinede korunarak olması gerek bencede.

Ilkti canim.. esimde varikosel vardi ameliyat oldu sonra hamile kaldim ama dusuk oldu nasip degilmis.. tup bebege karar verdik ilk denememizde tuttu cok sukur ..senin?
Benimde ilk deneme olacak inşallah kasımda. Bende pkos var. 9 tane dondurulmu embriyom var nolur bana dua edin inşallah ilk denemede sımsıkı tutunurlar

Çok haklısın inşallah herşeyin en güzeli olsun🥰nerde yaptırdın transferi ben izmirde yaşıyorum. Yarın kaçta vericeksin kanı
ben Istanbulda yaşıyorum. bağdat caddesi Florence Nightingale de oldu hem opu hem transfer. çok memnunum. ilk denemem ferti jin de olmuştu. orası çok bakkal dükkanı hesabı ve insanlarada gerçekten hiç hoş davranmıyorlar.
yarın sabahtan gideceğim test için. aç karnına gideceğim. birşey farkeder mi bilmem.

Ilkti canim.. esimde varikosel vardi ameliyat oldu sonra hamile kaldim ama dusuk oldu nasip degilmis.. tup bebege karar verdik ilk denememizde tuttu cok sukur ..senin?
Neler yaptınız ne yediniz ne içtiniz. Hastanede ne kadar dinlediniz. Banyo kaçıncı gün yaptınız?

Benimde ilk deneme olacak inşallah kasımda. Bende pkos var. 9 tane dondurulmu embriyom var nolur bana dua edin inşallah ilk denemede sımsıkı tutunurlar
haydi hayırlı olsun, embrio sayın çok güzel.. olumsuz düşünme hiç. bu arada belki aranızda çok tepki veren olur ama eleştiriye açığım ayrıca herkesin fikrine de saygım var. ben eğer başarısız olursam tekrar denemeyeceğim.

3 kez iğne dönemi beni cidden çok yıprattı. embrioları 3. denemede elde ettik ama ben çok bunaldım. eğer tutarsa yaşında etkisi var tabiki. seneye doğum yaptığımda 40 olucam düşünün yani :)

neyse bu arada agustos da embriyo transferim olacaktı benim, tam bir gün önce çok şiddetli bel sırt kasık ağrısıyla soluğu acilde aldım. ne olmuş dersiniz. böbrek taşı.. ben şok. hayatımda başıma gelmemişti. taşım olduğunu bile bilmiyordum. tabiki de 5 mm bile olsa hemen transferi iptal ettiler. kullandığımız bu hormon ilaçları böbreklerin çalışmasını da etkilermiş. tamam böbrek taşı yapmıyor. orada böbrek odasında kendi kendine duran bi taş varmış ama hormonlardan dolayı böbrekler çok fazla çalışmaya başlayınca o taşı yerinden oynatıp kanala itmişler. taş düşürme aşamasında da ben onca ağrı sızı çekince cidden canımdan bezdim. şükür o günleride atlattım, elimizde ki 2 embriyo du transfer ettik. ama sonuç negatif olursa ben artık denemeyeceğim. vardır Allahın bir bildiği deyip hayatıma devam edeceğim. iğneler, hormonlar, tepetaklak olan psikolojim, alt üst olan iş hayatım ( malum bu kadar pahalı bir tedavide çalışmamız gerekiyor ) ve artan yaşım derken ben 40 tan sonra dah ada zorlamam.. insanlar 5- 6- 7 kez nası deniyor anlamıyorum. Olmayınca olmuyor, yaradanın hikmetinden sual olunmaz ve daha fazla da insan gücüyle birşeyi oldurtmaya çalışmanın doğru olmadığı kanaatindeyim.

Neler yaptınız ne yediniz ne içtiniz. Hastanede ne kadar dinlediniz. Banyo kaçıncı gün yaptınız?
hastanede brbuçuk saat yattım. sonra eve geldik. ilk 2 gün çok çok dikkat ettim. kalkıp gezinmedim hiç. hapşurmadım ben fena sarsıntılı hapşururum çünkü:)

hamile biri gibi sağlıklı gıdalar yiyip içiyorum. çay - kahve hiç içmedim. çikolata yemiyorum. şekeri azalttım. hiç sigara içmedim. bol su içiyorum. çok sıcak duş aldığım için ben 3. günden sonra yıkandım. bunu ibldiğim için zaten transfer sabahı banyo yapıp gitmiştim. genede ılık suyla yıkandım.

ben Istanbulda yaşıyorum. bağdat caddesi Florence Nightingale de oldu hem opu hem transfer. çok memnunum. ilk denemem ferti jin de olmuştu. orası çok bakkal dükkanı hesabı ve insanlarada gerçekten hiç hoş davranmıyorlar.
yarın sabahtan gideceğim test için. aç karnına gideceğim. birşey farkeder mi bilmem.
Senin için bol bol dua edicem inşallah pozitif sonuçla yarın yazarsın buraya 🙏🙏🙏🙏🙏🥰

Tutan arkadaşlar neler yaptınız. Sorun neydi. İlk deneme miydi
İlk denememdi xanım pek fazla yataktan çıkmqdım lavoba yemek hariç kısa kısa evde yürüdüm sadece 10 gün evden çıkmadım.kabak çekirdeği ye hergğn bide havuç suyu diyolar ama ben direk havucu yedim bide işk iki gün anas yedim.bol bol su ceviz fındık yedim.kendime de çok dikkst ettim yatakta dönerken bile .tabiki bunlar bi vesiledir belki Rabbim ol dedi oldu ama tedbiri elden bırakmamak lazım

Back