• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Neler yaptınız ne yediniz ne içtiniz. Hastanede ne kadar dinlediniz. Banyo kaçıncı gün yaptınız?
Ben banyoyu beşinci gün yaptım.hastanede bir saat yattım sadece ama onbeş dakka sonra kalkıp tuvalete gittim tek başıma daha dayanamamıştım ama çok şükür ki tuttu bebişim😍

Ben banyoyu beşinci gün yaptım.hastanede bir saat yattım sadece ama onbeş dakka sonra kalkıp tuvalete gittim tek başıma daha dayanamamıştım ama çok şükür ki tuttu bebişim😍
ay o tuvalet derdi yokmu.. ben transfer için masada yatarken şimdi suratınıza yapacağım diye diye bib hal oldum. geberdim. bu arada benim çok acıdı kızlar. bide crynone içerde topak topak olmuş birikmiş. onu temzilediler. off gözümden yaş geldi.
transferden sonra 10 dakika orda yattım sonra odama çıkarttıklarında hemşire sürgü getirdi o şekilde saldım gitti. valla. 1, 5 saat yatarken 3 kez çiş yaptım öyle..

Bugun embryog doktorunuz oyle yazmis diyor doktora sordum siz oyle istemistuniz diyir ben oyle bisey isteyemem ki bilmiyorum konu hakkinda.bugun de 2 tanesi 3.gunde geriside 5.gune giderseler donduralim dedim ordan aradilar 3 gun emb kaliteli olmuyor dedi konistuktan sonra 5 gune izin verdim 3.gunde dondurulmicwk ins hepsi 5 gune giderler.
şaşırdım.. ama bu konuda çok kriter var, hastanın yaşı rahim durumu, embriyoların durumu hepsinin genel değerlendirilmesi yapılıp karar veriliyor. ben tekrar tekrar denemeyeceğim için iyi embriyoları bile tutmadık biz. çok iyi 2 tane bıraktılar. benim endometriumda da hiç sorunum yoktu. şekil kalınlık yapı çok müsaitmiş. öyle dediler .

Haklısın canım düzenimiz çok değişiyor, evimizin içinde misafir gibi kalıyoruz. Zaten kaç gündür hiçbişey düşünmemeye çalışıyorum, kendimi dış dünyaya kapattım resmen. Elimde tablet oyun, bilgisayardan film, tv derken beş günü ettim. Şeninde test gününe çok az kalmış. Valla geçirdiğim süreçte hiçbişey önemli değil, eminim sizinde öyledir, yeterki pozitifleri görelim, bebekleri kucaklarımıza alalım hayırlısıyla.
aynen öyle.. dediğin gibi evine yabancı kalıyorsun.. annem babam dakka başı bişi soruyo o nerde bu nerde, şunu nereye koyalım bu nası oluyo, tv de sürekli benim izlemediğim şeyler.. bende odama kapandım aynen sen gibi nette takılmaca oyun kitap müzik. herseyi evde kendi düzenlerine göre yapıyolar. ona ayrı kızıyo insan. bir iki kez eşime dert yandım , benım annem gelsin dedi.. hahahah o riskli cümle, hadi be saçmalama dedim, kendi anama babama böyleyim seninkini atarım dedim..şimdi işte geçinip gidiyoruz maaile.. zaten yakında bende ayaklanırım iyice.. kendi işimi kendim görürüm.

aynen öyle.. dediğin gibi evine yabancı kalıyorsun.. annem babam dakka başı bişi soruyo o nerde bu nerde, şunu nereye koyalım bu nası oluyo, tv de sürekli benim izlemediğim şeyler.. bende odama kapandım aynen sen gibi nette takılmaca oyun kitap müzik. herseyi evde kendi düzenlerine göre yapıyolar. ona ayrı kızıyo insan. bir iki kez eşime dert yandım , benım annem gelsin dedi.. hahahah o riskli cümle, hadi be saçmalama dedim, kendi anama babama böyleyim seninkini atarım dedim..şimdi işte geçinip gidiyoruz maaile.. zaten yakında bende ayaklanırım iyice.. kendi işimi kendim görürüm.
Aynen Canım buradaki herkesin annelik sınavı çok Çetin oldu, Allah hepimizi en zor sınavlardan biriyle sınadı. Bebeklerimize kavuşalım da herseye razıyız

Kızlar hayırlı uğurlu olsun ben araniza henüz yeni geldim inşallah tedavileriniz başarılı olur bebiişlerinizi kucaginiza alırsınız ben de 6 yıllık evliyim bi çok hastaneye gittim yumurtan var dendi iyi dendi biraz dene dendi bi başka dr rezervin yok kos tıp bebek yap dedi sonra sonra diye uzayıp gidiyor benim durumumda araya aksilikler girdi suan da esim yaklasik 1.bucuk senedir yurt disinda arda gidip geliyor ama bizde tup bebek dusunuyoruz martan sonra sizce hangi merkez hengi dr kafam çok karıştı ne dersiniz....

şaşırdım.. ama bu konuda çok kriter var, hastanın yaşı rahim durumu, embriyoların durumu hepsinin genel değerlendirilmesi yapılıp karar veriliyor. ben tekrar tekrar denemeyeceğim için iyi embriyoları bile tutmadık biz. çok iyi 2 tane bıraktılar. benim endometriumda da hiç sorunum yoktu. şekil kalınlık yapı çok müsaitmiş. öyle dediler .
Bilmiyorum ben de bu ay rahim dinlendirme yapicak ins 5.gune giderler

Aynen Canım buradaki herkesin annelik sınavı çok Çetin oldu, Allah hepimizi en zor sınavlardan biriyle sınadı. Bebeklerimize kavuşalım da herseye razıyız
Ben eşimede diyorum elimden geleni yaptım, bunca zaman sayısız muayne , onca test tahlil, bitmek tükenmek bilmeyen iğneler, OPU lar, ben birde faydasını çok gördüğüme inandığım bir İranlı dr a gittim. Alternatif tıp alanında çalışıyor. 3 seans sülük yaptı kasık ve iç bacaktan, sırttan hacemat..sonra bu doktor çok tuhaf bazı ilaçlar yaptı bana, uygulaması çok zordu o dertleri çektim, falan filan ..onca şey Allah bi şans verdi 2 embriyomuz oldu onca sıkıntıdan sonra..diyorum ki olursa olur..olmazsa benden bu kadar.. ben bu dosyayı kapatacağım ..isteyen de bana sen yeterince istemiyosun desin.. tükendim artık arkadaşım yaaa.. kalkıp 45 yaşında da doğuramam.. anneanne gibi anneyi naapsın çocuk.. benimde halim , enerjim kalmalı evladıma :(

Kızlar hayırlı uğurlu olsun ben araniza henüz yeni geldim inşallah tedavileriniz başarılı olur bebiişlerinizi kucaginiza alırsınız ben de 6 yıllık evliyim bi çok hastaneye gittim yumurtan var dendi iyi dendi biraz dene dendi bi başka dr rezervin yok kos tıp bebek yap dedi sonra sonra diye uzayıp gidiyor benim durumumda araya aksilikler girdi suan da esim yaklasik 1.bucuk senedir yurt disinda arda gidip geliyor ama bizde tup bebek dusunuyoruz martan sonra sizce hangi merkez hengi dr kafam çok karıştı ne dersiniz....
selam, hoşgeldin.. kendi problemine göre bir doktor bul bence.. ben bunca tecrubeden sonra onu söylerim.. herkesin sorunu farklı.. her doktorun tecrubesi farklı ..

Kızlar ya ben pek cahilim 3. Gün veya 5. Gün embriyosu diyorsunuz ya o ne demek ?neye göre karar veriliyor transfer yapılırken?havuz ne demek? Upo ne demek? Valla çok cahilim bir de diyelim ben bu ay gidip tüp bebek yaptırmak istiyorum regl olduğumda mı başlanıyor ilaçlara ve ya iğnelere

Canım hoşgeldin. Benden tavsiye yaşın hele 35 üstüyse pek bekleme derim. Bana da sana denilenleri dediler, iki senedir oyalandığıma pişmanım . Ben tedavimi emseyde Nesrin hanımda oldum. Nesrin hanımdan çok memnun kaldım. Şimdi sonucumu bekliyorum. Bence birkaç merkezle ve doktorla görüşüp öyle karar ver.
Ben eşimede diyorum elimden geleni yaptım, bunca zaman sayısız muayne , onca test tahlil, bitmek tükenmek bilmeyen iğneler, OPU lar, ben birde faydasını çok gördüğüme inandığım bir İranlı dr a gittim. Alternatif tıp alanında çalışıyor. 3 seans sülük yaptı kasık ve iç bacaktan, sırttan hacemat..sonra bu doktor çok tuhaf bazı ilaçlar yaptı bana, uygulaması çok zordu o dertleri çektim, falan filan ..onca şey Allah bi şans verdi 2 embriyomuz oldu onca sıkıntıdan sonra..diyorum ki olursa olur..olmazsa benden bu kadar.. ben bu dosyayı kapatacağım ..isteyen de bana sen yeterince istemiyosun desin.. tükendim artık arkadaşım yaaa.. kalkıp 45 yaşında da doğuramam.. anneanne gibi anneyi naapsın çocuk.. benimde halim , enerjim kalmalı evladıma :KK43:
anlıyorum Canım seni. Bende çok yoruldum, birkaç kere boşanayım bitsin bu işkence kapansın çocuk mevzusu bile dedim, eşime gidelim evlat edinelim diye yalvardım. Nedense tüp bebek tedavisi beni çok korkuttu, başlamamak için çok inat ettim. Ama etrafım bebek dolu. Her bebek gördüğümde yeniden başa döndüm. Ben çocuğu ne zaman yapıcam, büyüdüğünü görecek miyim diye kafaya takıp az psikoloğa gitmedim. Bana yorum yapmak kolay ama halam 43ünde halamın kızı 46sında doğum yapmıştı. Hep onları düşünerek kendime moral vermeye çalışıyorum. Çok yorulmuşsun kabul ediyorum, inşallah pozitifi görürsün. Allah bebeğine en kısa sürede kavuştursun seni.

selam, hoşgeldin.. kendi problemine göre bir doktor bul bence.. ben bunca tecrubeden sonra onu söylerim.. herkesin sorunu farklı.. her doktorun tecrubesi farklı ..
Kesinlikle öyledir ama yumurtalık rezervi azlığı var ben de bi şekilde tüp bebek yapmam gerekecek başka türlü elbette olmayacak ama her kilinik kendini övüyor ve eminim hepsi birbirinden çok değerli hocalar kuşkum yol fakat hangisi pek bilemedim

Meraba arkadaşlar bende 7 ekimde 3. Gün embriyosu dondurulmus transfer oldum bugün 11. Günüm dayanamadım idrar testi yaptım. Resmini de ek yaptım bakabilir misiniz acaba

Eklentiler

• IMG-20191018-WA0016.jpeg
    IMG-20191018-WA0016.jpeg
    59,9 KB · Görüntüleme: 44
Meraba arkadaşlar bende 7 ekimde 3. Gün embriyosu dondurulmus transfer oldum bugün 11. Günüm dayanamadım idrar testi yaptım. Resmini de ek yaptım bakabilir misiniz acaba
Canım hayırlı olsun var gibi görünüyor inşallah kandada değerlerin çok iyi çıkar müjdeli haberi alırsın🙏🙏🙏

Canım hayırlı olsun var gibi görünüyor inşallah kandada değerlerin çok iyi çıkar müjdeli haberi alırsın🙏🙏🙏
Inşallah canım sabah ilk idrarla tekrarliycam testi pazar sabahı da hemen kan tahliline gidecem. 2. Tup bebek denemem ilki transfer yaptığımız gün trafik kazası geçirdik o yüzden hiç şansı olmadı tutunmak için

Back