• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Kızlar günaydın nasılsınız iyimisiniz?test için bekleyen arkadaşlarımın kaçıncı günğ yaptınızmı evde test 😍😍
Merhabalar yeni üye oldum. Tüp bebek transferi oldum 9 ekimde 22sinde test günüm ben tabi dayanamayıp idrar testi yaptım evde ama silik çıktı sevinsem mi bilemedim ilaçlardan pozitif çıkan oldu mu acaba hiç aklım karışık düşünmekten kendimi alamıyorum ☹️

Kızlar çok mutluyum Rabbime şükürler olsun değerim 695 çıktı😍Rabbim bu grupta olan evlat hasretiyle yanan herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah😍ilk işim size dua etmek oldu öğrenince
Senin adına çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin darısı da bizlere olsun inşallah 🙏🤲

Merhabalar yeni üye oldum. Tüp bebek transferi oldum 9 ekimde 22sinde test günüm ben tabi dayanamayıp idrar testi yaptım evde ama silik çıktı sevinsem mi bilemedim ilaçlardan pozitif çıkan oldu mu acaba hiç aklım karışık düşünmekten kendimi alamıyorum ☹
Çatlatma iğneni ne zaman vuruldun canım ?taze transfer mi ?

Taze transfer canım 3.gün embriyosu 7ekim pazartesi opu yapıldı 5ekim cumartesi çatlatma iğnesi yapıldı. Ben testi bu sabah ilk idrarla yaptım silik ama gözle görülür Bi çizgi
İnan hiç bilmiyorum canım her vücutta farklı olur sen her gün yap idrar testi bakalım koyulaşıcakmı ? Testinin resmini koysana

İnan hiç bilmiyorum canım her vücutta farklı olur sen her gün yap idrar testi bakalım koyulaşıcakmı ? Testinin resmini koysana
15714023116659087739298160587764.jpg

Kızlar kaç gündür en büyük destekçim oldunuz. Biliyorsunuz 14 ekimde transfer oldum, bugün beşinci günüm. Kaç gündür hiçbişey düşünmeden sakin kalmaya çalışıyorum. Benim biraz rahatsız bir annem var. Kaç gündür bilerek uzak duruyorum. Bu sabah yardıma ihtiyacım var diye aradı, sanırım transfer sonrası kayınvalidem yanıma geldi diye kafaya takmış. Ben ona yardıma çalıştıkça kavga çıkarmaya uğraştı. Son bi saattir de Allah belanı versin mesajları atıyor. Normalde bu hallerine alışkınım ama karnımda tutsun diye uğraştığım bebelerim var. Elim ayağım titriyor, özel bir mesele biliyorum ama başka kimseyle paylaşmak istemiyorum. Dua edin karnımdakilere bişey olmasın. Şuan gerçekten çok korkuyorum.

Kızlar kaç gündür en büyük destekçim oldunuz. Biliyorsunuz 14 ekimde transfer oldum, bugün beşinci günüm. Kaç gündür hiçbişey düşünmeden sakin kalmaya çalışıyorum. Benim biraz rahatsız bir annem var. Kaç gündür bilerek uzak duruyorum. Bu sabah yardıma ihtiyacım var diye aradı, sanırım transfer sonrası kayınvalidem yanıma geldi diye kafaya takmış. Ben ona yardıma çalıştıkça kavga çıkarmaya uğraştı. Son bi saattir de Allah belanı versin mesajları atıyor. Normalde bu hallerine alışkınım ama karnımda tutsun diye uğraştığım bebelerim var. Elim ayağım titriyor, özel bir mesele biliyorum ama başka kimseyle paylaşmak istemiyorum. Dua edin karnımdakilere bişey olmasın. Şuan gerçekten çok korkuyorum.
Allah yardımcın olsun kardeşim

Ya doktor da bana kendim nasil istersem o sekilde yapacagini soyledi ben nerden biliyim sonucta ne olcagini hoca direk 5 gune gitsin demis ya gidemezlerse 3.gunde kalirsalar fln.tum yaptiklarim bosa olucak cektigim zahmet

Her doktorun farklı ilerleyişi sanırım ama sen bilemezsin ki onlar gözlemliyolar şuan kaçıncı günde, sağlıkla transferin olur insallah canım🤲🏻🤲🏻

İnşallah bişey olmaz canım Allahın ıznıyle ,zaten tutunmustur artık o tatlışlar😍 ikimiz aynı gün transfer olduk,dualarım seninle ,olumlu düşünmeye devam😘

Canım fazla kimseyle irtibata geçmemeye çalış, Rabbim yar ve yardımcın olsun🤲🏻🤲🏻

Durumu esin biliyosa ona anlat cnm.disari cikin.yatana kadar disarda takilin.yemek yiyin,sinemaya gidin.evde kalirsan daha cok düşünürsün

Allah yardımcın olsun kardeşim
İnşallah bişey olmaz canım Allahın ıznıyle ,zaten tutunmustur artık o tatlışlar😍 ikimiz aynı gün transfer olduk,dualarım seninle ,olumlu düşünmeye devam😘
Canım fazla kimseyle irtibata geçmemeye çalış, Rabbim yar ve yardımcın olsun🤲🏻🤲🏻
Durumu esin biliyosa ona anlat cnm.disari cikin.yatana kadar disarda takilin.yemek yiyin,sinemaya gidin.evde kalirsan daha cok düşünürsün
Kızlar teşekkür ederim. Patlıycaktım artık sizle paylaşıp duanızı alınca ferahladım biraz. Eşime söylemedim, çok sinirlidir, arayıp annemle iyice ipleri koparmasın diye, sorunlu morunlu anne işte, kıyamıyorum herşeye rağmen. Haklısınız eşim gelince biraz dışarı çıkarız iyi gelir. Bu arada #pamukseker11 arkadaşım haklısın tutunmuşlardır artık inşallah, Allah’ın izniyle hiçbişey olmaz onlara. İyiki varsınız.

Back