• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Her doktorun farklı ilerleyişi sanırım ama sen bilemezsin ki onlar gözlemliyolar şuan kaçıncı günde, sağlıkla transferin olur insallah canım🤲🏻🤲🏻
Bugun 1 gundeler.3 gun embriyo tutma olasiligi dusuk siz isterseniz oyle de yapariz dediler.embriyolg arkadasla da konustum o bana 5.gune gitsinler tutunma olasiligi var ins hepsi gder dedi

Bugun 1 gundeler.3 gun embriyo tutma olasiligi dusuk siz isterseniz oyle de yapariz dediler.embriyolg arkadasla da konustum o bana 5.gune gitsinler tutunma olasiligi var ins hepsi gder dedi
Canım bana da aynısını dediler, kalitesine bakarak baştan 3. Gün mü 5. Gün mü karar veriyorlarmış. Bizim biraz kafamız karıştı tekrar tekrar sorduk. İsteseniz üçüncü gün koyalım ama bazı şeyleri üçüncü gün kontrol edemiyoruz dediler. Beşinci güne razı olduk. Bizim embriyolar üç taneydi , beş gün öldük öldük dirildik ama üçü de dayandı çok şükür. Sizinkilerde dayanır inşallah Canım.

Ya doktor da bana kendim nasil istersem o sekilde yapacagini soyledi ben nerden biliyim sonucta ne olcagini hoca direk 5 gune gitsin demis ya gidemezlerse 3.gunde kalirsalar fln.tum yaptiklarim bosa olucak cektigim zahmet
Merhaba benim de bugün 3. Gün embriyosu için aradılar iyi kaliteli çok iyi kaliteli ve orta kaliteli bir çok embriyo var ve 5. Güne götürecez dediler.Ama yüzde yüz de değilmiş.ben de sormadım e gitmezse ne olacak diye açıkçası kurcalamak istemedim onlar az çok tahmin eder artık

Kızlar teşekkür ederim. Patlıycaktım artık sizle paylaşıp duanızı alınca ferahladım biraz. Eşime söylemedim, çok sinirlidir, arayıp annemle iyice ipleri koparmasın diye, sorunlu morunlu anne işte, kıyamıyorum herşeye rağmen. Haklısınız eşim gelince biraz dışarı çıkarız iyi gelir. Bu arada #pamukseker11 arkadaşım haklısın tutunmuşlardır artık inşallah, Allah’ın izniyle hiçbişey olmaz onlara. İyiki varsınız.
[/QUOTE🤗🤗

Kızlar teşekkür ederim. Patlıycaktım artık sizle paylaşıp duanızı alınca ferahladım biraz. Eşime söylemedim, çok sinirlidir, arayıp annemle iyice ipleri koparmasın diye, sorunlu morunlu anne işte, kıyamıyorum herşeye rağmen. Haklısınız eşim gelince biraz dışarı çıkarız iyi gelir. Bu arada #pamukseker11 arkadaşım haklısın tutunmuşlardır artık inşallah, Allah’ın izniyle hiçbişey olmaz onlara. İyiki varsınız.
Allah yardımcın olsun canım inşallah tutar kafana takma zaten demişsin rahatsızmış Allah onada şifa versin

Arkadaşlar transfere kadar ilişki yasak miydi? Ben şuanda sadece Estrofem kullanıyorum. Adetin 13.günü kontrol var. Ona. Göre transfer tarihim belli olacak o_O o_O o_O

Arkadaşlar transfere kadar ilişki yasak miydi? Ben şuanda sadece Estrofem kullanıyorum. Adetin 13.günü kontrol var. Ona. Göre transfer tarihim belli olacak o_O o_O o_O
sen genede garantiye al son 2- 3 gün pek bir şey yapma derim. zaten eşlerde o konuda huzursuz oluyor, biz kadın olarak nelerle uğraşıp iğneler ağrılar çekerken sevişmeyi erkeklerde ön planda tutmaz diye düşünüyorum

Valla bize hiç yasak fln demediler canim,bilgilendirmediler yani.biz transferden bir gün önce mesela yakınlaştik eşimle ama ben yine de korunarak olmasını istedim nedense son gün,korunmuştuk yani

sevgili masal, bence eşine söylememekle bi yandan iyi yapmışsın. onlar devreye girince ipler fena kopuyor. arkadaşlarda güzel şeyler yazmış. kıs telefonun sesini, he he de geç, biraz söylensin dursun. şuan onca emek verdiğin bu işin yüzüp yüzüp kuyruğuna geldin. senin ruh halin herşeyden önce. bende 9 ekimde transfer yaptırdım. annemle babam geldi yardıma. şehir dışında oldukları için bizde kalıyorlar. illa ki gerginlikler oluyor. herkesin alıştığı bir düzeni var. zaten hepimize onca ilaç yüklemesi yapıldı patlamaya hazır bombalar gibiyiz. birde kasık bel ağrıları başlayınca ben evde resmen gözü dönmüş bi şekilde geziyorum. herşeye çok çabuk sinirlenir oldum. bazen diyorum telefonu herseyi kapatıp herkesi evden yollayıp tek başıma kalsam en güzeliymiş. ama tabiki ev işi yemek bilmemne derdi var. o yüzden annem herişime koştu şükür . ama yakınlarımızda anlayışlı olmak zorunda.

sen şimdi güzel güzel meditasyon müzükleri dinle, loş odada yat, sevdiğin filmleri izle. kitap oku ama seni strese sokmayacak tarzda şeyler olsun. ben haber maber izlemiyorum. sadece beni mutlu edecek tarzda filmler izliyorum hatta çizgi film izliyorum. tutacak mı tutmayacakmı diye de kafayı takma.. bırak günler geçsin.

Ben de dün oldum transferi , 26 sı test günümüz heyecan dorukta 🥰
bol şans.. ilk 2 - 3 gün çok önemli. yüzlerce kez duymuşsundur zaten neler yapılır neler yapılmaz. her gün zırt pırt netten bi sürü şey araştırma akışına bırak derim. benim ilk kan testim yarın. eczane testlerine başvurmadan sakince bekledim, kafamı uzak tuttum olasılıklardan. beslenmeme, ruh halime ve tabiki hareketlerime dikkat ettim. bolca dinlendim ve kafayı boşalttım...inşallah senden de güzel haberler alırız

sevgili masal, bence eşine söylememekle bi yandan iyi yapmışsın. onlar devreye girince ipler fena kopuyor. arkadaşlarda güzel şeyler yazmış. kıs telefonun sesini, he he de geç, biraz söylensin dursun. şuan onca emek verdiğin bu işin yüzüp yüzüp kuyruğuna geldin. senin ruh halin herşeyden önce. bende 9 ekimde transfer yaptırdım. annemle babam geldi yardıma. şehir dışında oldukları için bizde kalıyorlar. illa ki gerginlikler oluyor. herkesin alıştığı bir düzeni var. zaten hepimize onca ilaç yüklemesi yapıldı patlamaya hazır bombalar gibiyiz. birde kasık bel ağrıları başlayınca ben evde resmen gözü dönmüş bi şekilde geziyorum. herşeye çok çabuk sinirlenir oldum. bazen diyorum telefonu herseyi kapatıp herkesi evden yollayıp tek başıma kalsam en güzeliymiş. ama tabiki ev işi yemek bilmemne derdi var. o yüzden annem herişime koştu şükür . ama yakınlarımızda anlayışlı olmak zorunda.

sen şimdi güzel güzel meditasyon müzükleri dinle, loş odada yat, sevdiğin filmleri izle. kitap oku ama seni strese sokmayacak tarzda şeyler olsun. ben haber maber izlemiyorum. sadece beni mutlu edecek tarzda filmler izliyorum hatta çizgi film izliyorum. tutacak mı tutmayacakmı diye de kafayı takma.. bırak günler geçsin.
Haklısın canım düzenimiz çok değişiyor, evimizin içinde misafir gibi kalıyoruz. Zaten kaç gündür hiçbişey düşünmemeye çalışıyorum, kendimi dış dünyaya kapattım resmen. Elimde tablet oyun, bilgisayardan film, tv derken beş günü ettim. Şeninde test gününe çok az kalmış. Valla geçirdiğim süreçte hiçbişey önemli değil, eminim sizinde öyledir, yeterki pozitifleri görelim, bebekleri kucaklarımıza alalım hayırlısıyla.

Arkadaslar bisey sorucam embriyolarinizin 3.ve 5.gunde dondurulmasina kim karar verdi ? Cvp verirseniz sevinirim
benim doktorum ve embriyologumun ortak kararı kimse zaten bana sormadı 3 mü 5 mi diye. en doğrusunu onlar biliyor diye bende yorum yapmadım . 3 daha uygun senin için dedi doktorum . rahimde uygunsa 4 ve 5. günü kendi doğal ortamında geçirmesini doğru buluyor benim dr.

Merhabalar yeni üye oldum. Tüp bebek transferi oldum 9 ekimde 22sinde test günüm ben tabi dayanamayıp idrar testi yaptım evde ama silik çıktı sevinsem mi bilemedim ilaçlardan pozitif çıkan oldu mu acaba hiç aklım karışık düşünmekten kendimi alamıyorum ☹
selam, hayırlı olsun sanada . benimde 9 ekimde transferim oldu. 3 gün embriyosu.. benım dr pek aceleci yarın yani 19 unda ilk testi istedi. bana kalsa 21 ini beklerdim. erken olduğu için testin henüz doğru yanıtı vereceğini sanmıyorum. sonra insanın morali de bozulabilir.

dün akşamdanberi bel ağrım çok arttı. yumurtalıklarda bir gün bi taraf diğer gün öbür taraf modunda. arada alt karın sancısı inceden sızlama gibi bişiler oldu bende. yerleşme kanaman oldumu?
beşinci gününde çok hafif bir kahverengilik vardı akıntıda. zaten şu crynone jele karışmış. arada o da akıyor ya, başka da birşey olmadı bende

selam, hayırlı olsun sanada . benimde 9 ekimde transferim oldu. 3 gün embriyosu.. benım dr pek aceleci yarın yani 19 unda ilk testi istedi. bana kalsa 21 ini beklerdim. erken olduğu için testin henüz doğru yanıtı vereceğini sanmıyorum. sonra insanın morali de bozulabilir.

dün akşamdanberi bel ağrım çok arttı. yumurtalıklarda bir gün bi taraf diğer gün öbür taraf modunda. arada alt karın sancısı inceden sızlama gibi bişiler oldu bende. yerleşme kanaman oldumu?
beşinci gününde çok hafif bir kahverengilik vardı akıntıda. zaten şu crynone jele karışmış. arada o da akıyor ya, başka da birşey olmadı bende
Hayırlı olsun canım inşallah🙏bende kanama yada lekelenme olmadı belim çok ağrıyor arada birde kasıklarım ağrıyor ama bel ağrısı çok fazla uzanırken bile ağrım var. Benim evde yaptığım testte silik çizgi çıktı ama ne bileyim güvenemiyorum bir türlü sürekli adet olacakmış gibi hissediyorum

Back