- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.661
Korkulcak bişey yok ;soya ve saf zeytınyagından olusuyo faydalı seyler var içindeEvet cnm sabah 2 estrofem akşam 2 estrofem pazartesi transfer yarın intralipid seruma başlıcam 3 saat denildi ve korkuyorum nedense serumdan
Tabiki alabilirsin. Namazinda abdestinde hicbir sorun olmaz.Abdest alabiliyormusunuz transferden sonra
Cem bey işlemleri kendi mi yapıyor ,opu transfer vs?Bende cem beyin hastasiyim ilgi ve alakali
Allah kolaylık versin canım yumurtaların büyüdüğğ için olabilir normaldır yani benim toplandıktan sonra olmuştu ohss olmuştumKizlar 2 saat sonra opum var.gece boyu aci cektim.hala da dvm eriyor.sanki dogum yapicam.yok boyle agri.kasik ve belim asiri agriyor.vajinal kramplar da giriyor.asiri sislik de var.boyle olan var miydi?
Benim 4.günüm 5.gun embrıyosu yapsammıkıKızlar günaydın nasılsınız iyimisiniz?test için bekleyen arkadaşlarımın kaçıncı günğ yaptınızmı evde test
Dondurulmus embriyo mu kac tane dollenen yumurtaMerhaba ben varım cnm cem hocanın hastasıyım haftaya transferim olacak ve bu cuma da serum tedavisi başlayacak
Biraz erken galiba canımBenim 4.günüm 5.gun embrıyosu yapsammıkıerken mi
Evet dun opu vardi kendi girdi.islemdeb sonra odaya gelip bilgi verdi.Cem bey işlemleri kendi mi yapıyor ,opu transfer vs?
Günaydın canım ben bayadir hepinizi takip ediyorum herkesin sonuçlarını dört gözle bekliyorum hayırlı olsun seninde canım ben 9 ekimde taransfer ama test yapmama izin vermiyor eşim pazartesi test günüm bugün 9 günüm 7 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamadım iki aşılamam var nagatif hiç bir sorunumuzda yok doktorlar olmasi lazımdı dedi bu zamana kadar ama olmadı kısmet hersey ilk tüpbebek denemem 5 gün embriyosu hepinize dua ediyorum kızlar hepimiz pozitif alalım inşallahKızlar günaydın nasılsınız iyimisiniz?test için bekleyen arkadaşlarımın kaçıncı günğ yaptınızmı evde test
Cmm ohss oldugunu nerden anlsdin ?Allah kolaylık versin canım yumurtaların büyüdüğğ için olabilir normaldır yani benim toplandıktan sonra olmuştu ohss olmuştum
Teşekkür ederimTabiki alabilirsin. Namazinda abdestinde hicbir sorun olmaz.
opudan sonra karnımda ağrım çok oldu bulantı kusmam oldu çok doktır muayeneye çağırdı orda anlasık.yumurtam çok olduğu için zaten demişti bana olursun diyeCmm ohss oldugunu nerden anlsdin ?
Ben serumu bilmiyorum canim ne icinmis? Allah yardimcin olsun canimEvet cnm sabah 2 estrofem akşam 2 estrofem pazartesi transfer yarın intralipid seruma başlıcam 3 saat denildi ve korkuyorum nedense serumdan
Cnm o zmn bn ohss olmam cunku sadeve 6 yumurta toplandiOpudan
opudan sonra karnımda ağrım çok oldu bulantı kusmam oldu çok doktır muayeneye çağırdı orda anlasık.yumurtam çok olduğu için zaten demişti bana olursun diye
İnşallah pozitif olurGünaydın canım ben bayadir hepinizi takip ediyorum herkesin sonuçlarını dört gözle bekliyorum hayırlı olsun seninde canım ben 9 ekimde taransfer ama test yapmama izin vermiyor eşim pazartesi test günüm bugün 9 günüm 7 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamadım iki aşılamam var nagatif hiç bir sorunumuzda yok doktorlar olmasi lazımdı dedi bu zamana kadar ama olmadı kısmet hersey ilk tüpbebek denemem 5 gün embriyosu hepinize dua ediyorum kızlar hepimiz pozitif alalım inşallah
Kızlar günaydın nasılsınız iyimisiniz?test için bekleyen arkadaşlarımın kaçıncı günğ yaptınızmı evde test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?