2019 EKiM TÜP BEBEK

Cumanın yüzü suyu hürmetine hepinize tattırsın Rabbim bu duyguları inşallah Aslında yapsan çıkar ama yinede eşini dinle bu konuda tabikiBen eşimden gizli yapmıştım banada kızardı çünkü

Belirti arama canım benim hala yok sadece adet günümde adet ağrısı gibi ağrım oldu kesin desim adet oluyorum çünkü bayağı fazlaydı ağrım.bebişler küçük olduğu için henüz belirti için erken .benim görümcemin hiç transferden test gününe kadr ağrısı sızısı olmamış ama tuttu demem o ki rahat ol kuzum bebişin senle inşallah

Arkadaslar bisey sorucam embriyolarinizin 3.ve 5.gunde dondurulmasina kim karar verdi ? Cvp verirseniz sevinirim
BiZi üçüncü gün aradılar dondurabiliriz desiler biz istemedik sayısıda fazla olunca beşinci günü bekledik.embriyoların durumu çok önemli bu kararda

Sağıl canım benim içimi rahatlattın inan ki insan bi söz destek arıyo kendine sanırım sağlıkla kucağınıza alın inşallah minik yavrularınızı Dileyen isteyen dua eden herkese de nasip etsin Rabb’im hepimize

Bende yapayım diyorum dün akşam baya bir uğraştım ama olmaz dedi bu arada bende bursadayım ben uludağ üniversiteye gidiyorum şimdilik rapor hakkımı kullanıyorum

Amin canım içini ferah tut bol bol dua

Bende yapayım diyorum dün akşam baya bir uğraştım ama olmaz dedi bu arada bende bursadayım ben uludağ üniversiteye gidiyorum şimdilik rapor hakkımı kullanıyorum
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım .ilk denemen dimi

Bildiğim kadarıyla embriyoların gidişatına bakılarak embriyolog ve doktorlar tarafından karar veriliyor canım
Ya doktor da bana kendim nasil istersem o sekilde yapacagini soyledi ben nerden biliyim sonucta ne olcagini hoca direk 5 gune gitsin demis ya gidemezlerse 3.gunde kalirsalar fln.tum yaptiklarim bosa olucak cektigim zahmet

Her gün arıyorlar 2 yumurtam AA ama onlarda 6 8 embriyoya bölündü falan dediler anlamadım da ama 5. Günü transfer olacak yani pazar çokta irdelemedim inş güzel olur herşey
Ama bnm ki genetıge gıdeck ıkınıcı tedavıye başladık havuzlama yapıyor bakalım kac tane cıkack genetık ten saglıklı gelır ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…