- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.681
Arkadaslar bisey sorucam embriyolarinizin 3.ve 5.gunde dondurulmasina kim karar verdi ? Cvp verirseniz sevinirim
Olsun kuzum sayısından ziyade kalitesi önemliCnm o zmn bn ohss olmam cunku sadeve 6 yumurta toplandi
Inşallah canim burdaki herkesin pozitif olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah pozitif olur
Cumanın yüzü suyu hürmetine hepinize tattırsın Rabbim bu duyguları inşallahGünaydın canım ben bayadir hepinizi takip ediyorum herkesin sonuçlarını dört gözle bekliyorum hayırlı olsun seninde canım ben 9 ekimde taransfer ama test yapmama izin vermiyor eşim pazartesi test günüm bugün 9 günüm 7 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamadım iki aşılamam var nagatif hiç bir sorunumuzda yok doktorlar olmasi lazımdı dedi bu zamana kadar ama olmadı kısmet hersey ilk tüpbebek denemem 5 gün embriyosu hepinize dua ediyorum kızlar hepimiz pozitif alalım inşallah
Belirti arama canım benim hala yok sadece adet günümde adet ağrısı gibi ağrım oldu kesin desim adet oluyorum çünkü bayağı fazlaydı ağrım.bebişler küçük olduğu için henüz belirti için erken .benim görümcemin hiç transferden test gününe kadr ağrısı sızısı olmamış ama tuttuCanım öncelikle hayırlı olsun gebeliğin, ve diğer gebelik haberi alan tüm arkadaşlarımın da tabi ki, Rabb’im tamamına erdirsin, benim de bugün transfer sonraso 7. günüm, uzaktan sizleri okuyorum kaç gündür ama bugün dayanamadım yazayım dedim.. çok pimpirikliyim belki birbirmize destek oluruz diye
Hiç bir belirtim yok şuanda bu normal mi benden daha öndesiniz gün olarak birazcık anlatın bana kızlar
BiZi üçüncü gün aradılar dondurabiliriz desiler biz istemedik sayısıda fazla olunca beşinci günü bekledik.embriyoların durumu çok önemli bu karardaArkadaslar bisey sorucam embriyolarinizin 3.ve 5.gunde dondurulmasina kim karar verdi ? Cvp verirseniz sevinirim
Belirti arama canım benim hala yok sadece adet günümde adet ağrısı gibi ağrım oldu kesin desim adet oluyorum çünkü bayağı fazlaydı ağrım.bebişler küçük olduğu için henüz belirti için erken .benim görümcemin hiç transferden test gününe kadr ağrısı sızısı olmamış ama tuttudemem o ki rahat ol kuzum bebişin senle inşallah
Bende yapayım diyorum dün akşam baya bir uğraştım ama olmaz dedi bu arada bende bursadayım ben uludağ üniversiteye gidiyorum şimdilik rapor hakkımı kullanıyorumCumanın yüzü suyu hürmetine hepinize tattırsın Rabbim bu duyguları inşallah☺ Aslında yapsan çıkar ama yinede eşini dinle bu konuda tabiki☺Ben eşimden gizli yapmıştım banada kızardı çünkü
Her gün arıyorlar 2 yumurtam AA ama onlarda 6 8 embriyoya bölündü falan dediler anlamadım da ama 5. Günü transfer olacak yani pazarBnmde oyle oldu 1 embroya oldu ıns seninde hepsını AA kalite olur
34 yaşım şu an için yolunda dediler kaliteli Olanda var orta kalitelide varmış ve 5. Gün embriyosu transfer olacak pazar günü. Çok heyecanlıyımMeraba kac yasindasiniz benim de bugun yumurtam toplandi kaliteleri icin yarin aricaklarmis
Aynen benimde ayni canım belirtim yokBenim 4.günüm 5.gun embrıyosu yapsammıkıerken mi
Amin canım içini ferah tut bol bol duaSağıl canım benim içimi rahatlattın inan ki insan bi söz destek arıyo kendine sanırımsağlıkla kucağınıza alın inşallah minik yavrularınızı Dileyen isteyen dua eden herkese de nasip etsin Rabb’im hepimize
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım .ilk denemen dimiBende yapayım diyorum dün akşam baya bir uğraştım ama olmaz dedi bu arada bende bursadayım ben uludağ üniversiteye gidiyorum şimdilik rapor hakkımı kullanıyorum
Amin canım içini ferah tut bol bol dua
Dr da ole dedi cnm.bnm opu daha bugun sabah oldu.yeni taburcu oldum.yarin aricaklarmis.ama sadece 1,3,5.gun arariz dedilerOlsun kuzum sayısından ziyade kalitesi önemli☺Arayıp bilgi verdilermi
Olsun arayıp söylesinler deDr da ole dedi cnm.bnm opu daha bugun sabah oldu.yeni taburcu oldum.yarin aricaklarmis.ama sadece 1,3,5.gun arariz dediler
Bnm onceki tedavimde de aramislardi.sn hamilesin dimi cnm ?Olsun arayıp söylesinler de ☺Her hastanenin işleyici farkı bizi hergün aramışlardı
Evet canım ilk taransfer ondan baya heyecanlıyım benimde hiç belirti yok anlamıyorum hiç bişi hep buraya bakıyorum kimler ne belirti yaşıyor diye ama herkesin farklı belirtileriHayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım .ilk denemen dimi
Ya doktor da bana kendim nasil istersem o sekilde yapacagini soyledi ben nerden biliyim sonucta ne olcagini hoca direk 5 gune gitsin demis ya gidemezlerse 3.gunde kalirsalar fln.tum yaptiklarim bosa olucak cektigim zahmetBildiğim kadarıyla embriyoların gidişatına bakılarak embriyolog ve doktorlar tarafından karar veriliyor canım
Ama bnm ki genetıge gıdeck ıkınıcı tedavıye başladık havuzlama yapıyor bakalım kac tane cıkack genetık ten saglıklı gelır ınsHer gün arıyorlar 2 yumurtam AA ama onlarda 6 8 embriyoya bölündü falan dediler anlamadım da ama 5. Günü transfer olacak yani pazarçokta irdelemedim inş güzel olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?