2019 EKiM TÜP BEBEK

Arkadaşlar ilk ultrason muayenesi doğum pozisyonunda mi oluyor yoksa düz zeminde mi ve vajinal mi olacak karından mi?

Canım saglıkla buyusun saglıkla kıcagına al inşallah Transferin ne zaman olmuştu ,kaçıncı gun deverin bu ? İlk kaçıncı gun idrar testınde pozıtıf almıstın ?

hiç stres yapma bak rabbim nasıl nasip ettiyse onu yaşıyoruz, merak etme Allahım onu korur sana bağışlar hayırlısıyla :)
Evey cnm.oyle biraz daha iyiyim agrilarim var iyiye isarettir insaallah bugun biraz ayakta cok kaldim

Canım saglıkla buyusun saglıkla kıcagına al inşallah Transferin ne zaman olmuştu ,kaçıncı gun deverin bu ? İlk kaçıncı gun idrar testınde pozıtıf almıstın ?
6 ekimde olmustu 3.gun embriyosu 2 tane taze transfer cnm ilk 8.gun yaptim cok silikti 10.gun biraz dha koyuldu bugun 11 dha koyuydu cnm sonra da kan verdm

6 ekimde olmustu 3.gun embriyosu 2 tane taze transfer cnm ilk 8.gun yaptim cok silikti 10.gun biraz dha koyuldu bugun 11 dha koyuydu cnm sonra da kan verdm
Canım hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin. Taze transfer olması beni ekstra mutlu etti. Bana da umut oldun.

Arkadaşlar ilk ultrason muayenesi doğum pozisyonunda mi oluyor yoksa düz zeminde mi ve vajinal mi olacak karından mi?
Bende çok merak ediyorum

Sorunsuz bir hamilelik geçirmenizi dilerimsağlıkla kucağımıza alın inşallah
Gözünüz aydın Sağlıkla al kucağına inşallahh

Canım hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin. Taze transfer olması beni ekstra mutlu etti. Bana da umut oldun.
Bende cok umutsuzdum cnm ama diger tedavilerim hep donmus transferdi dedim ilk defa taze deneniyo bi umut belki tutar cok sukur cnm darisi sana insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…