- 23 Ağustos 2018
- 224
- 161
- 103
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.641
Canım saglıkla buyusun saglıkla kıcagına al inşallahGeldin kizlar valla isler karisti bugun sabah hastaneye gittik kan vwrdik 3 saat sonra dediler eve geldik yine gittik sistem gitmis butub hastanenin bekledik gelir diye yokk ciktik yemek yedik bi dha aradik yine yok laboratuvari aramislar kan isleme alinmamis bile biz kan vermisiz sistem gitmis.ordan napalim derken baska ozel hastaneye gittik verdik eve geldik 1 bucuk saat sonra dediler ve sonuc 116
Cokk sevindim kuzumm yaa saglikla kucagina al insallahhhSabahtan beri hastanelerde dolastik anliyacaginiz daha yeni ogrendik bizde insaallah saglikla devami gelir isteyen herkese nasip olsilun insallah
Evey cnm.oyle biraz daha iyiyim agrilarim var iyiye isarettir insaallah bugun biraz ayakta cok kaldimhiç stres yapma bak rabbim nasıl nasip ettiyse onu yaşıyoruz, merak etme Allahım onu korur sana bağışlar hayırlısıyla :)
6 ekimde olmustu 3.gun embriyosu 2 tane taze transfer cnm ilk 8.gun yaptim cok silikti 10.gun biraz dha koyuldu bugun 11 dha koyuydu cnm sonra da kan verdmCanım saglıkla buyusun saglıkla kıcagına al inşallahTransferin ne zaman olmuştu ,kaçıncı gun deverin bu ? İlk kaçıncı gun idrar testınde pozıtıf almıstın ?
Insallah cnm bnm hala cok saskin ve degisiyim insallah hepimiz alalim saglikla devam etsin hayirlisiylaCokk sevindim kuzumm yaa saglikla kucagina al insallahhhbugun kacinci gunundu
O şaşkınlık hepimizde var kuzum Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etainInsallah cnm bnm hala cok saskin ve degisiyim insallah hepimiz alalim saglikla devam etsin hayirlisiyla
O bendede var canim hala ruya gbiInsallah cnm bnm hala cok saskin ve degisiyim insallah hepimiz alalim saglikla devam etsin hayirlisiyla
Canım hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin. Taze transfer olması beni ekstra mutlu etti. Bana da umut oldun.6 ekimde olmustu 3.gun embriyosu 2 tane taze transfer cnm ilk 8.gun yaptim cok silikti 10.gun biraz dha koyuldu bugun 11 dha koyuydu cnm sonra da kan verdm
Geldin kizlar valla isler karisti bugun sabah hastaneye gittik kan vwrdik 3 saat sonra dediler eve geldik yine gittik sistem gitmis butub hastanenin bekledik gelir diye yokk ciktik yemek yedik bi dha aradik yine yok laboratuvari aramislar kan isleme alinmamis bile biz kan vermisiz sistem gitmis.ordan napalim derken baska ozel hastaneye gittik verdik eve geldik 1 bucuk saat sonra dediler ve sonuc 116
Bende çok merak ediyorumArkadaşlar ilk ultrason muayenesi doğum pozisyonunda mi oluyor yoksa düz zeminde mi ve vajinal mi olacak karından mi?
Bnmde oyle oldu 1 embroya oldu ıns seninde hepsını AA kalite olur5 tane toplandı bugün. 4ü Olgun yumurta diye aradılar.İnş hepsi döllenir yarın tekrar arayıp gidişatı HBr verecekler.
Sorunsuz bir hamilelik geçirmenizi dilerimsağlıkla kucağımıza alın inşallahGeldin kizlar valla isler karisti bugun sabah hastaneye gittik kan vwrdik 3 saat sonra dediler eve geldik yine gittik sistem gitmis butub hastanenin bekledik gelir diye yokk ciktik yemek yedik bi dha aradik yine yok laboratuvari aramislar kan isleme alinmamis bile biz kan vermisiz sistem gitmis.ordan napalim derken baska ozel hastaneye gittik verdik eve geldik 1 bucuk saat sonra dediler ve sonuc 116
Gözünüz aydın Sağlıkla al kucağına inşallahhGeldin kizlar valla isler karisti bugun sabah hastaneye gittik kan vwrdik 3 saat sonra dediler eve geldik yine gittik sistem gitmis butub hastanenin bekledik gelir diye yokk ciktik yemek yedik bi dha aradik yine yok laboratuvari aramislar kan isleme alinmamis bile biz kan vermisiz sistem gitmis.ordan napalim derken baska ozel hastaneye gittik verdik eve geldik 1 bucuk saat sonra dediler ve sonuc 116
Meraba kac yasindasiniz benim de bugun yumurtam toplandi kaliteleri icin yarin aricaklarmis5 tane toplandı bugün. 4ü Olgun yumurta diye aradılar.İnş hepsi döllenir yarın tekrar arayıp gidişatı HBr verecekler.
O şaşkınlık hepimizde var kuzum Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etain
Amin amin cok aminnO bendede var canim hala ruya gbi
Tesekkur ederim cnm cok sagol isteyen herkese insaallahSorunsuz bir hamilelik geçirmenizi dilerimsağlıkla kucağımıza alın inşallah
Gözünüz aydın Sağlıkla al kucağına inşallahh
Bende cok umutsuzdum cnm ama diger tedavilerim hep donmus transferdi dedim ilk defa taze deneniyo bi umut belki tutar cok sukur cnm darisi sana insaallahCanım hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin. Taze transfer olması beni ekstra mutlu etti. Bana da umut oldun.
Bende cok umutsuzdum cnm ama diger tedavilerim hep donmus transferdi dedim ilk defa taze deneniyo bi umut belki tutar cok sukur cnm darisi sana insaallah
Bahceci cem celikte tedavi olan arkadaslar var mi
Evet cnm sabah 2 estrofem akşam 2 estrofem pazartesi transfer yarın intralipid seruma başlıcam 3 saat denildi ve korkuyorum nedense serumdan8 ile 14 canim ilac kullnmsmiydin??
İntralipid mi ? Kaç kere alcaksınızMerhaba ben varım cnm cem hocanın hastasıyım haftaya transferim olacak ve bu cuma da serum tedavisi başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?