- Konu Sahibi Gebelikaski
- #1.621
Ben büyükşehirde degılım canım ,belkı burda bilgisi olan arklar vardırCanım ben de maslak Acıbadem’i düşünüyorum aynı yerse doktor Öner’in olabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben büyükşehirde degılım canım ,belkı burda bilgisi olan arklar vardırCanım ben de maslak Acıbadem’i düşünüyorum aynı yerse doktor Öner’in olabilir mi?
Çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı olduTestlerinizi arastirma hastanelerinde yaptirabilirsiniz.oncelikle kendinize bir merkez secin esiniz ve siz muayene olun Gorunen bir sorun var mi bunu ogrenin.Esinizin sperm testi yaptirmasi gerekiyor genelde tedavi olacaginiz yer kendi bunyesinde yapilmasini ister ama elimizde sonuc olsun istiyorsaniz devlette yaptirin.Sizde adetinizin 2. 3.gunu hormon testlerinizi yaptirin tsh,fsh,lh,prolaktin ,e2 ,d vitamini hbalc1 ,seker,demir ,serbest t3 t4 ,bu testlerinizi aile hekiminizde yaptirabilirsiniz butun degerlerime bakilmasini istiyorum deyip.amh testi de yaptirin bunu genelde ozel laboratuvarlar yapiyor bu da yumurta rezervinizi gosterir size .
Fiyat konusunda bilgim yok Istanbuldaki merkezleri pek bilmiyorum ama sisli memorial forumlarda gordugum kadariyla basarili bir merkez.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Evet cnm en ustteki bugun 11.gun.bekliyorum sonuc cikacakKaçıncı gunu canım ,en koyu olan bugun mu tebrikler
Ya insaallah cnm 1 saate belli olur artikSenin kadar bende heyecanlıyım var var annesi miniğin senle
Çok heyecanlandım hadi çıksın artıkYa insaallah cnm 1 saate belli olur artik
Ben tüp bebek merkezine karar versikten sonra gidip doktorla görüştüm elimde sperm testi rahim filmi hormon testlerim vardı zaten.doktor da bikaç tetkik istedi onları araştırma hastanesinde yaptırdım.ben bursada tedavi oldum eurofertilde gayet memnun kaldım.iki tüp benek denemesi 10 binÇok teşekkür ederim çok aydınlatıcı oldu
Tesekkur ederim cnm hemsirelerde umutlu konustu testi gosterdim 11.gunumCanimm hayirli olsun kacinci gunundu bugun
Amin cnm isteyen herkese nasip olsun insaallah her zaman dua ediyorumhayırlı olsun canım :) darısı bize :)
Rabbim dağlıkla kucağına almayı nasip etsin nerede bu hastane acaba ben Avrupa yakasındayımBen tüp bebek merkezine karar versikten sonra gidip doktorla görüştüm elimde sperm testi rahim filmi hormon testlerim vardı zaten.doktor da bikaç tetkik istedi onları araştırma hastanesinde yaptırdım.ben bursada tedavi oldum eurofertilde gayet memnun kaldım.iki tüp benek denemesi 10 bin
Heycanla bekliyoruz canimTesekkur ederim cnm hemsirelerde umutlu konustu testi gosterdim 11.gunum
Hastane bursada canımRabbim dağlıkla kucağına almayı nasip etsin nerede bu hastane acaba ben Avrupa yakasındayım
Allaaalla noldu ki yawA angelbebekk canım öldük merakta ya
hayırlı olsun cnm allahh sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin :)Sabahtan beri hastanelerde dolastik anliyacaginiz daha yeni ogrendik bizde insaallah saglikla devami gelir isteyen herkese nasip olsilun insallah
Amin insaalah cok sagol cnm yalniz ben cok stresliyim ya inanamiyom resmen onca tedaviden sonra tek dilegim saglikla devam.etmesihayırlı olsun cnm allahh sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin :)
hiç stres yapma bak rabbim nasıl nasip ettiyse onu yaşıyoruz, merak etme Allahım onu korur sana bağışlar hayırlısıyla :)Amin insaalah cok sagol cnm yalniz ben cok stresliyim ya inanamiyom resmen onca tedaviden sonra tek dilegim saglikla devam.etmesi