2019 EKiM TÜP BEBEK

Kuzumm cokk sevindim rabbim saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin insallahhhh

Yeni transfer olan varsa kızlar rahim kalınlıklarını yazabilirler mi bir de ben transfer öncesi prednol ve antibiotik başladım 5 gün pazartesi transferim car hiç böyle olan duymamıştım cuma da intralipid serum var yan etki yaşayan varmı benim cd 56 sonucum %33 çıktı genele göre yüksek tutmamasından korkuyorum

İntralipid serum bende aldım ,transfere bir hafta kala ve transfer günü birer tane.sen ne zamanlar alcaksın? İlk tedavinmi

İntralipid serum bende aldım ,transfere bir hafta kala ve transfer günü birer tane.sen ne zamanlar alcaksın? İlk tedavinmi

Ben transferden 3 gün önce yani bu cuma .pzt transfer o gün takmıcam sonra tekrar cuma pozitif olursa mutlaka 12 hafta her cuma dedi doktor ..herhangi yan etki oldumu ilk serumunda ben bahçecideyim sen hangi merkezdesin

Ben transferden 3 gün önce yani bu cuma .pzt transfer o gün takmıcam sonra tekrar cuma pozitif olursa mutlaka 12 hafta her cuma dedi doktor ..herhangi yan etki oldumu ilk serumunda ben bahçecideyim sen hangi merkezdesin
Acıbadem. Ben birdaha takmıcam galıba birsey demedı .biz cd test yapmadık 1.tüp bebegım embrıyo kalıtelı olmasına ragmen tutmayınca ben istedım dr dan bu serumu ,o da tamam dedi

kızlar ekim adetimle bende transfer hazırlığına başlayacam. ilk denemem olacak ve yanlız olucam daha önce transfer olan arkadaşlarım tek başıma olmamda sıkıntı olurmu sizce yanımda birine ihtiyaç duyarmıyım ?

Merhabalar sanırım ben de bu sayfaya transfer oldum 40 yaşındayım 11 yaşında bir kızım var aşılama ile oldu sonra yıllarca çocuğumuz olmadı ta kiii Ağustos ayına kadar sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim çok sevindik ama maleseff 7. Haftada kese gayet düzgünken bebek görünmedi yani boş gebelikmiş Pazartesi kürtaj oldum doktorlar ısrarla tüp bebek yapmam gerektiğini söylüyorlar bende herhangi bir sorun yoktu eşimin değerleri biraz düşüktü şimdi size sormak istiyorum olaya nereden başlamalıyım?tahlillerimi devlette yaptırmak istiyorum çünkü maddi boyutu beni çok aşacak be zaman doktora gitmeliyim? Fiyatlar kaç civarı?MAslak Acıbadem ya da Amerikan hastasini düşünüyorum kızıma hamile kaldığım da aşılamayı da Amerikan hastanesinde yaptırmıştım

Hayırlı olsun canım

Çokk sevindim. Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin. Insallah biz de boyle guzel haberler verebilirzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…