- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.581
Ben ikinci gunu basladim canim oturarak kiliyorum ayaklarimi dusa kabinde yikiyorum biseyde olmadi cok sukurBende namaz kiliyrum kizlar transferdn snra nasil yaptinz ya denk geldmde. Hic kilmasam gönlümde razi olmck
Kuzumm cokk sevindim rabbim saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin insallahhhhKızlar çok mutluyum Rabbime şükürler olsun değerim 695 çıktıRabbim bu grupta olan evlat hasretiyle yanan herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ilk işim size dua etmek oldu öğrenince
Kesinlikle bende donuyom resmenCanım ateşine çok aldanma bnim hala düşğk ateşim hatta okadar çok üşüyorum ki
Ben 4.gun ilik suyla aldim canimDuş kaçıncı gun aldımı,nelere dikkat ettiniz
Beno ilac mi yapti,ignelrr mi bilmiyorum ama ilk tedavimde 5 kg almistm
Ben beş gün sonra aldım cnm ayaktan ılık suyla aldım çok fazla hareket etmeden al duşunuDuş kaçıncı gun aldımı,nelere dikkat ettiniz
Kızlar abdest alma ile ilgili bi yasak yokmuş ben normal alıyorumBen ikinci gunu basladim canim oturarak kiliyorum ayaklarimi dusa kabinde yikiyorum biseyde olmadi cok sukur
4 ay onceydi,hatirlamiyorum cnmİnanmıyorum ben tuzu ve şekeri kestim korkumdan peki transfer yapıldığında rahim kalınlığınız kaçtı
İntralipid serum bende aldım ,transfere bir hafta kala ve transfer günü birer tane.sen ne zamanlar alcaksın? İlk tedavinmiYeni transfer olan varsa kızlar rahim kalınlıklarını yazabilirler mi bir de ben transfer öncesi prednol ve antibiotik başladım 5 gün pazartesi transferim car hiç böyle olan duymamıştım cuma da intralipid serum var yan etki yaşayan varmı benim cd 56 sonucum %33 çıktı genele göre yüksek tutmamasından korkuyorum
İntralipid serum bende aldım ,transfere bir hafta kala ve transfer günü birer tane.sen ne zamanlar alcaksın? İlk tedavinmi
Ayaklarını lavobaya kaldırma canım yinede dikkat etKızlar abdest alma ile ilgili bi yasak yokmuş ben normal alıyorum
Acıbadem. Ben birdaha takmıcam galıba birsey demedı .biz cd test yapmadık 1.tüp bebegım embrıyo kalıtelı olmasına ragmen tutmayınca ben istedım dr dan bu serumu ,o da tamam dediBen transferden 3 gün önce yani bu cuma .pzt transfer o gün takmıcam sonra tekrar cuma pozitif olursa mutlaka 12 hafta her cuma dedi doktor ..herhangi yan etki oldumu ilk serumunda ben bahçecideyim sen hangi merkezdesin
Serumu bulabılıyor musun ben cok fazla aradım hiçbiyerde yokAcıbadem. Ben birdaha takmıcam galıba birsey demedı .biz cd test yapmadık 1.tüp bebegım embrıyo kalıtelı olmasına ragmen tutmayınca ben istedım dr dan bu serumu ,o da tamam dedi
Sağol canım allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayirli olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin bizlere de dua ett
Hayırlı olsun canımKızlar çok mutluyum Rabbime şükürler olsun değerim 695 çıktıRabbim bu grupta olan evlat hasretiyle yanan herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ilk işim size dua etmek oldu öğrenince
Kızlar çok mutluyum Rabbime şükürler olsun değerim 695 çıktıRabbim bu grupta olan evlat hasretiyle yanan herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ilk işim size dua etmek oldu öğrenince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?