2019 EKiM TÜP BEBEK

Hadi hayirlisi canim haberlerni beklyrz ne sorununuz vardi

Evet canim bilimsel olarak bana yapcagi dogru ama cok var daha bi anda gelsn istiyrum sen ne durumdasn canim nasl gdiyo. Ya neyi merak ediyrum transferdn snra akintiniz oldumu benim hep ic camasrmda birazda olsa akinti var beyaz yada hafif sari. Transferdn sonra akinti olursa düsermi bebek acaba

Canım valla canı tezlik bende de var seni anlıyorum ama daha sağlıklı olacaksa biraz geç olsun. Ben şuan iyiyim Canım çok şükür, pek kalkmıyorum yatırıyorum. Arasıra kalkıp dolanıyorum. Akıntı var bende de, transfer sırasında doktorum embriyolarla verdiğim sıvı akıntı yapacak merak etme demişti.

Bende namaz kiliyrum kizlar transferdn snra nasil yaptinz ya denk geldmde. Hic kilmasam gönlümde razi olmck

Bende namaz kiliyrum kizlar transferdn snra nasil yaptinz ya denk geldmde. Hic kilmasam gönlümde razi olmck
Canım dün kızlarla konuştuk burda. Duş teknesine girip eğilmeden abdest alıp ikinci gün oturarak namaza başlamışlar. Lavaboya bacağımı kaldırmaya cesaret edemedim, küvetim oturmalı ve kenarı çok yüksek küvetlerden, şuan abdest almaya korkuyorum. Doktorum üç gün sonra normal yaşantına dön demişti. Namaz vakitleri namaz surelerini okuyorum, Yasin’le Meryem dinliyorum. Tabi bu benim tercihim, bırakmamak daha doğru. Sonuçta O’nun rızası herşeyden daha önemli.

Kızlar çok mutluyum Rabbime şükürler olsun değerim 695 çıktıRabbim bu grupta olan evlat hasretiyle yanan herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahilk işim size dua etmek oldu öğrenince

Canım saglıkla kucagına al inşallah Allah razı olsun,eksik etme dualarını,aminnnnnnn

Masaallah cnm cok iyi tebrikler darisi yarin bana ve tum isteyenlere insallahh aminnn

Evet canim sagolasin nezaman test günün

Hayirli olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin bizlere de dua ett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…