- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.561
Hadi hayirlisi canim haberlerni beklyrz ne sorununuz vardimerhabalar,
ben ayın 10 da ilaç tedavisine başladım. gonal f vuruluyorum her gün. yarın ilk kontrolüm var bakalım kaç yumurta gelişmiş :) heyecanlıyım bakalım ne diyecek doktorum.
doktorum Tolga Ecemiş, çok sevdim güven veren bir doktor.ilk denemem, gelişmelerden haberdar edeceğim :)
Evet canim bilimsel olarak bana yapcagi dogru ama cok var dahaCanım ben seni transfer oldun sanıyordum yanlış anlamışım. Biraz araştırdım bu sabah. seninki daha iyi galiba. Taze transferde yumurta elde ederken verilen iğneler embriyonun tutunmasını zorlaştırıyornuş. Benimki taze transfer. Bakalım hayırlısı olsun.
Canim 2tanesi üst kalite 5aa 4tanesi daha alt kalite 4bb falan sizin kac tane var donuk kac tane transfr oldun kaliteleri nasldiKaç yumurtan dondrudu canım ? Rahim dinlendirme mi uygulanıyo şuan
Benim sekiz tane donduruldu hepsi 5.günde bitane transfer edildi beklemeseyimCanim 2tanesi üst kalite 5aa 4tanesi daha alt kalite 4bb falan sizin kac tane var donuk kac tane transfr oldun kaliteleri nasldi
8 ini de ayrı tüplere mi koymuslar canım ,benim ikişer ikişer koymuslar tuplere. Aynı tupten bir tane transfer edilip diğerı dondurulabılıomukıBenim sekiz tane donduruldu hepsi 5.günde bitane transfer edildi beklemeseyim
Canım valla canı tezlik bende de var seni anlıyorum ama daha sağlıklı olacaksa biraz geç olsun. Ben şuan iyiyim Canım çok şükür, pek kalkmıyorum yatırıyorum. Arasıra kalkıp dolanıyorum. Akıntı var bende de, transfer sırasında doktorum embriyolarla verdiğim sıvı akıntı yapacak merak etme demişti.Evet canim bilimsel olarak bana yapcagi dogru ama cok var dahabi anda gelsn istiyrum sen ne durumdasn canim nasl gdiyo. Ya neyi merak ediyrum transferdn snra akintiniz oldumu benim hep ic camasrmda birazda olsa akinti var beyaz yada hafif sari. Transferdn sonra akinti olursa düsermi bebek acaba
Tek tek dondurdular diye söylediler bize canım8 ini de ayrı tüplere mi koymuslar canım ,benim ikişer ikişer koymuslar tuplere. Aynı tupten bir tane transfer edilip diğerı dondurulabılıomukı
Hadi canim insallah zaman gecmyo dimi. Kaliteleri ney yumurtalarinin biliymusun benim 4tanesi 6.günBenim sekiz tane donduruldu hepsi 5.günde bitane transfer edildi beklemeseyim
Bende namaz kiliyrum kizlar transferdn snra nasil yaptinz ya denk geldmde. Hic kilmasam gönlümde razi olmckCanım valla canı tezlik bende de var seni anlıyorum ama daha sağlıklı olacaksa biraz geç olsun. Ben şuan iyiyim Canım çok şükür, pek kalkmıyorum yatırıyorum. Arasıra kalkıp dolanıyorum. Akıntı var bende de, transfer sırasında doktorum embriyolarla verdiğim sıvı akıntı yapacak merak etme demişti.
Canım dün kızlarla konuştuk burda. Duş teknesine girip eğilmeden abdest alıp ikinci gün oturarak namaza başlamışlar. Lavaboya bacağımı kaldırmaya cesaret edemedim, küvetim oturmalı ve kenarı çok yüksek küvetlerden, şuan abdest almaya korkuyorum. Doktorum üç gün sonra normal yaşantına dön demişti. Namaz vakitleri namaz surelerini okuyorum, Yasin’le Meryem dinliyorum. Tabi bu benim tercihim, bırakmamak daha doğru. Sonuçta O’nun rızası herşeyden daha önemli.Bende namaz kiliyrum kizlar transferdn snra nasil yaptinz ya denk geldmde. Hic kilmasam gönlümde razi olmck
Canım saglıkla kucagına al inşallahKızlar çok mutluyum Rabbime şükürler olsun değerim 695 çıktıRabbim bu grupta olan evlat hasretiyle yanan herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ilk işim size dua etmek oldu öğrenince
Masaallah cnm cok iyi tebrikler darisi yarin bana ve tum isteyenlere insallahh aminnnKızlar çok mutluyum Rabbime şükürler olsun değerim 695 çıktıRabbim bu grupta olan evlat hasretiyle yanan herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ilk işim size dua etmek oldu öğrenince
Evet canim sagolasin nezaman test gününCanım dün kızlarla konuştuk burda. Duş teknesine girip eğilmeden abdest alıp ikinci gün oturarak namaza başlamışlar. Lavaboya bacağımı kaldırmaya cesaret edemedim, küvetim oturmalı ve kenarı çok yüksek küvetlerden, şuan abdest almaya korkuyorum. Doktorum üç gün sonra normal yaşantına dön demişti. Namaz vakitleri namaz surelerini okuyorum, Yasin’le Meryem dinliyorum. Tabi bu benim tercihim, bırakmamak daha doğru. Sonuçta O’nun rızası herşeyden daha önemli.
24 ekim CanımEvet canim sagolasin nezaman test günün
Hayirli olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin bizlere de dua ettKızlar çok mutluyum Rabbime şükürler olsun değerim 695 çıktıRabbim bu grupta olan evlat hasretiyle yanan herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ilk işim size dua etmek oldu öğrenince
Amin darısı sizinde başınıza olsun inşallah ilk öğrendiğim an ağlayarak hepinize dua ettim kızlar birbirimizi en iyi biz anlarızHayirli olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin bizlere de dua ett
Canım ateşine çok aldanma bnim hala düşğk ateşim hatta okadar çok üşüyorum kiAteş ölçen bir arkadaş vardı burda sanki kimdi o ? Pozıtıfse artması mı gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?