- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.601
Allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :) darısı başımıza:)Kızlar çok mutluyum Rabbime şükürler olsun değerim 695 çıktıRabbim bu grupta olan evlat hasretiyle yanan herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ilk işim size dua etmek oldu öğrenince
Sağol canım seninki de yeni miHayırlı olsun canım
Çokk sevindim.Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin. Insallah biz de boyle guzel haberler verebilirzz
Çok sağolun kızlar Rabbim sizede nasip etsin inşallahAllah tamamına erdirsin, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :) darısı başımıza:)
Hayırlı olsun canım bugün kaçıncı günündüAllah tamamına erdirsin, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :) darısı başımıza:)
Yanlış oldu hay hakk için yazmıştım canımHayırlı olsun canım bugün kaçıncı günündü
Serumu bulabılıyor musun ben cok fazla aradım hiçbiyerde yok
Anladım canım bende alamamıştım o yüzden sordum dinlemek aklıma gelmemiştiYok Canım cesaret edemedim alamadım daha. Namaz surelerini okuyorum, diğerlerini dinliyorum. Namaz kılamadım daha. Bizim küvet çok yüksek o yüzden çekiniyorum.
Kızlar çok mutluyum Rabbime şükürler olsun değerim 695 çıktıRabbim bu grupta olan evlat hasretiyle yanan herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ilk işim size dua etmek oldu öğrenince
[/QUOTE
hayırlı olsun canım :) darısı bize :)Eki Görüntüle 2545799 arkadaslar gunaydin yine test yaptim vakit geldi artik kan vermeye gidecegim sonra dualarinizi bekliyorum
Kaçıncı gunu canım ,en koyu olan bugun muEki Görüntüle 2545799 arkadaslar gunaydin yine test yaptim vakit geldi artik kan vermeye gidecegim sonra dualarinizi bekliyorum
Devlet için bir bilgim yok canım ,ozelde goruyorum ben 10.000 civarıydıMerhabalar sanırım ben de bu sayfaya transfer oldum 40 yaşındayım 11 yaşında bir kızım var aşılama ile oldu sonra yıllarca çocuğumuz olmadı ta kiii Ağustos ayına kadar sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim çok sevindik ama maleseff 7. Haftada kese gayet düzgünken bebek görünmedi yani boş gebelikmiş Pazartesi kürtaj oldum doktorlar ısrarla tüp bebek yapmam gerektiğini söylüyorlar bende herhangi bir sorun yoktu eşimin değerleri biraz düşüktü şimdi size sormak istiyorum olaya nereden başlamalıyım?tahlillerimi devlette yaptırmak istiyorum çünkü maddi boyutu beni çok aşacak be zaman doktora gitmeliyim? Fiyatlar kaç civarı?MAslak Acıbadem ya da Amerikan hastasini düşünüyorum kızıma hamile kaldığım da aşılamayı da Amerikan hastanesinde yaptırmıştım
Teşekkür ederim hangi hastane acabaDevlet için bir bilgim yok canım ,ozelde goruyorum ben 10.000 civarıydı
AcıbademTeşekkür ederim hangi hastane acaba
Canım ben de maslak Acıbadem’i düşünüyorum aynı yerse doktor Öner’in olabilir mi?Acıbadem
Senin kadar bende heyecanlıyım var var annesi miniğin senleEki Görüntüle 2545799 arkadaslar gunaydin yine test yaptim vakit geldi artik kan vermeye gidecegim sonra dualarinizi bekliyorum
Testlerinizi arastirma hastanelerinde yaptirabilirsiniz.oncelikle kendinize bir merkez secin esiniz ve siz muayene olun Gorunen bir sorun var mi bunu ogrenin.Esinizin sperm testi yaptirmasi gerekiyor genelde tedavi olacaginiz yer kendi bunyesinde yapilmasini ister ama elimizde sonuc olsun istiyorsaniz devlette yaptirin.Sizde adetinizin 2. 3.gunu hormon testlerinizi yaptirin tsh,fsh,lh,prolaktin ,e2 ,d vitamini hbalc1 ,seker,demir ,serbest t3 t4 ,bu testlerinizi aile hekiminizde yaptirabilirsiniz butun degerlerime bakilmasini istiyorum deyip.amh testi de yaptirin bunu genelde ozel laboratuvarlar yapiyor bu da yumurta rezervinizi gosterir size .Merhabalar sanırım ben de bu sayfaya transfer oldum 40 yaşındayım 11 yaşında bir kızım var aşılama ile oldu sonra yıllarca çocuğumuz olmadı ta kiii Ağustos ayına kadar sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim çok sevindik ama maleseff 7. Haftada kese gayet düzgünken bebek görünmedi yani boş gebelikmiş Pazartesi kürtaj oldum doktorlar ısrarla tüp bebek yapmam gerektiğini söylüyorlar bende herhangi bir sorun yoktu eşimin değerleri biraz düşüktü şimdi size sormak istiyorum olaya nereden başlamalıyım?tahlillerimi devlette yaptırmak istiyorum çünkü maddi boyutu beni çok aşacak be zaman doktora gitmeliyim? Fiyatlar kaç civarı?MAslak Acıbadem ya da Amerikan hastasini düşünüyorum kızıma hamile kaldığım da aşılamayı da Amerikan hastanesinde yaptırmıştım
Canimm hayirli olsun kacinci gunundu bugunEki Görüntüle 2545799 arkadaslar gunaydin yine test yaptim vakit geldi artik kan vermeye gidecegim sonra dualarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?