2019 EKiM TÜP BEBEK

Allah yavrunuzu kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin insallh insalalh bizde o günleri hayırlısıyla görürüz

Canım hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin. İkizler mi, tek embriyo mu?

Ah canım inşallah bir tanesi bile dayansa çok mutlu olucam. Şu bir kaç gün nasıl geçecek bilmiyorum çok zor
Canım benim bilmezmiyim, Perşembe günü ne ağladım ben. Burda beni siz sakinleştirdiniz. Benden yedi aldılar, ertesi gün aradılar beşi olgundu, üçü döllendi, Pazartesi’ye dayanmazlarsa transfer iptal edilebilir dediler konuşma bitti. Çok korktum ama çok şükür dayandılar. Seninkilerde dayanacak içini ferah tut.

herkese kolay gelsin bol şanslar. Benimde opu yapılalı 2 haftayı geçti. o arada ohss geçirdim komplikasyon olarak. şükür o günler de geçti. embriyoların hepsi donduruldu. beklemedeyim şimdi. 11 adet 3. gün 8 adet 5. gün. 4 adette 6. donduruldu. benden 59 yumurta toplandı 49 olgun çıktı. 38 i döllendi.

Gözün aydın canım. inşallah bebişin sana tutunur. Amin darısı bana olsun inş çok teşekkür ederim

Gözün aydın canım. inşallah bebişin sana tutunur. Amin darısı bana olsun inş çok teşekkür ederim
İki taneler arkadaşım bebişler, dua et canım ikisi de tutunsun:) Kıyamıyorum ikisine de. Canım ben de senin için dua edicem. Ama bu arada içini ferah tut. Transfere çok güzel bir moralle gir. Beklerken beş gün Yasin, Meryem ve üçer tane Fatiha, ihlas, felak, nas, kafirunla birlikte kenzul arş okudum. Çok ferahlattı, güç verdi bana.

Merhaba arkadaşlar . Yaklaşık 3 senedir bebek deniyoruz.Bir kere bile hamile kalmadım.Gecen ay aşılama denedik ilk aşılama tutmadi. Artık önümüzdeki sene tüp bebek deniyecegiz. Ama ben depresyondayım resmen hiç hamile kalmayacak gibi hissediyorum kendimi yetersiz hissediyorum hiç birşey yapmak gelmiyor içimden çok üzülüyorum kimse beni anlamıyor. Üzülme takma kafana diyorlar ama ben çok üzülüyorum sadece paylaşmak istedim sizlerle.Birbirimize destek olalım diye

Ayyyy yerim onları maşallah Rabbim tamamıma erdirsin inşallah seni bırakmasınlar Az yumurta var ya ondan çok tedirginim ama Allah’ın dediği olur A stres çok dua dediklerini yapıcam canım

Kızlar aramızda bursalı bi arkadaş vardı nerelerde acaba

Masallah cnm nerde tedavi oldun,pcos musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…