- 21 Mayıs 2015
- 1.648
- 1.573
- 133
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.381
Günaydın canım. Hem çok sakinim hem çok heyecanlıyım. Sen hamişsin, senin duan tutar. Dua et bize tutunsun bebişlerimiz. Sen nasılsın peki, hamilelik nasıl gidiyor?Kizlarr gunaydin nasilsiniz nasil gidiyor transfer sonrasi beklemeler
Her namazimda dua ediyorum sizlere canim hepinizin guzel haberlerini almak istiyorum guzel olcak insallah kacinci gunundu canim bugunGünaydın canım. Hem çok sakinim hem çok heyecanlıyım. Sen hamişsin, senin duan tutar. Dua et bize tutunsun bebişlerimiz. Sen nasılsın peki, hamilelik nasıl gidiyor?
Yaaa dinletirim tabiii inşallah tutmuştur canım valla zor sabrediyorumCanım hayırlı uğurlu olsun. Bebişin şuan içinde inşallah tutunmuştur sana. Ben şimdi Yasin dinleticem bebişlere, sen de dene çok ferahlatıyor.
Saol canım, ben dün transfer oldum. Benimde dünden beri arasıra sağ soldan karnıma bıçak gibi ağrı giriyor, hayra yormaya çalışıyorum. Bulantı ve göğüs uçlarında acı sağlıklı gelebiliğin habercisidir, çok güzel bişey aslında böyle erken bulantı başlaması.Her namazimda dua ediyorum sizlere canim hepinizin guzel haberlerini almak istiyorum guzel olcak insallah kacinci gunundu canim bugunbende bugun test gunum canim tekrar kan vericem yaa biraz agrilarim var ve cok bulantim oluyor bukdr erken olrmu dye srdum doktora olur dedi
Valla ben daha yeni katıldım aranıza bebişin tuttu Hee ne kadar güzel bir mutluluk rabbşm hepimize nasip etsin 5. Günüm yatmalı biraz kalkmalı geçiyor işteKizlarr gunaydin nasilsiniz nasil gidiyor transfer sonrasi beklemeler
Sende mi dün transfer oldun canım ? Benim iki tane 5.gün embrıyosu transferı oldu dün ,bu ikinci tedavim,ilkinde de ıkıntane 5.gub embrıyo transferı olmustu tutmadı,bunda biraz farklı şeyler uyguladık inşallah faydası olurda tutarCanım bana dün çift embriyo kondu, gösterdiler İtalyanların bi patates makarnası vardır gnocchi diye, ona benzer bi parlaklık gördüm o kadar:) yani hiç bişey göremedim. Ben de transferden sonra kırk dakika dayandım ama hastaneden çıkana kadar dört kere WC’ye gittim, ona çok takmıştım. Sağolsun burda rahatlattılar beni. Seninkiler kaçıncı gün transferleri oldular Canım? 24 Ekim’de test yap dediler kararlıyım, daha önce yapmıycam. İnşallah burdan beraber pozitif haberlerimizi veririz. Dün bide kendinisevenbirinin transferi vardı, naptı acaba.
Bende ilk çişime 40 dk falan dayandım ama sonra bilinçli olarak1-2 saatte bir wc ye kalktım cok gelmesede,kan akışı olsun rahme diye,takcagın bişey yok yani ,iyi bile yapmmıssınCanım bana dün çift embriyo kondu, gösterdiler İtalyanların bi patates makarnası vardır gnocchi diye, ona benzer bi parlaklık gördüm o kadar:) yani hiç bişey göremedim. Ben de transferden sonra kırk dakika dayandım ama hastaneden çıkana kadar dört kere WC’ye gittim, ona çok takmıştım. Sağolsun burda rahatlattılar beni. Seninkiler kaçıncı gün transferleri oldular Canım? 24 Ekim’de test yap dediler kararlıyım, daha önce yapmıycam. İnşallah burdan beraber pozitif haberlerimizi veririz. Dün bide kendinisevenbirinin transferi vardı, naptı acaba.
Gnochii iki tane mi gordun canım tek miCanım bana dün çift embriyo kondu, gösterdiler İtalyanların bi patates makarnası vardır gnocchi diye, ona benzer bi parlaklık gördüm o kadar:) yani hiç bişey göremedim. Ben de transferden sonra kırk dakika dayandım ama hastaneden çıkana kadar dört kere WC’ye gittim, ona çok takmıştım. Sağolsun burda rahatlattılar beni. Seninkiler kaçıncı gün transferleri oldular Canım? 24 Ekim’de test yap dediler kararlıyım, daha önce yapmıycam. İnşallah burdan beraber pozitif haberlerimizi veririz. Dün bide kendinisevenbirinin transferi vardı, naptı acaba.
Tek gördüm canım, ben de senin gibi, iki tane görmedim. İnşallah bu sefer tutarlar Canım.Gnochii iki tane mi gordun canım tek mi
Insallah sende hayirli guzel sonuclar alirsin canimSaol canım, ben dün transfer oldum. Benimde dünden beri arasıra sağ soldan karnıma bıçak gibi ağrı giriyor, hayra yormaya çalışıyorum. Bulantı ve göğüs uçlarında acı sağlıklı gelebiliğin habercisidir, çok güzel bişey aslında böyle erken bulantı başlaması.
Saol canım ikimizde hiç bişey takmayalım kafaya.Bende ilk çişime 40 dk falan dayandım ama sonra bilinçli olarak1-2 saatte bir wc ye kalktım cok gelmesede,kan akışı olsun rahme diye,takcagın bişey yok yani ,iyi bile yapmmıssın
İnşallah canım ,rahatladım birazTek gördüm canım, ben de senin gibi, iki tane görmedim. İnşallah bu sefer tutarlar Canım.
Hosgeldin canim aramizaValla ben daha yeni katıldım aranıza bebişin tuttu Hee ne kadar güzel bir mutluluk rabbşm hepimize nasip etsin 5. Günüm yatmalı biraz kalkmalı geçiyor işte
Evet takmayalım. Bebişlerımız bizi sevmez yoksa bu anniş cok takıntılı dieSaol canım ikimizde hiç bişey takmayalım kafaya.
Kuzum niye boyle negatifsin uzuluyorum bak bebisinide uzuyosun hemmKızlar günaydın. Bir süreliğine buraya ara edicem. Hiç iyi hissetmiyorum artık düşünmekten kendmi dinlemekten çok yıprandım. Sonucum negatif olucak adım gibi eminim hissediyorum, o yüzden boş yere umutlanmak istemiyorum artık
Saol canım inşallah inşallah görürüm pozitifi. Gebelik belirtisi ile hamilelik belirtisi tıpatıp aynı. Ayırmak imkansız. Ama strese çok dikkat et. Bebeğe en zararlı şey stres.Insallah sende hayirli guzel sonuclar alirsin canimgogsumde hic agri yok sadece bulnti transfer oldgmu bilmesem hamilelikten suphelnmzdim o derece belirti olmadi adet belirtilerimi birebir yadadim
Canım benim stresini azaltacaksa tabi ki ara ver. Sadece kendini üzme. Ben seni pozitif hissediyorum, içini ferah tut. Değilse bile asla yılmak yok, daha önce gebelik geçirmiş ve düşük yapmış biri olarak söylüyorum, bi kere içine annelik girdi mi ölene kadar bir evham bulutu içinde yüzüyorsun, bebeğinin güçlü bir anneye ihtiyacı olacak.Kızlar günaydın. Bir süreliğine buraya ara edicem. Hiç iyi hissetmiyorum artık düşünmekten kendmi dinlemekten çok yıprandım. Sonucum negatif olucak adım gibi eminim hissediyorum, o yüzden boş yere umutlanmak istemiyorum artık
İnşallah arkadaşım yapışsınlar bize bırakmasınlar.Evet takmayalım. Bebişlerımız bizi sevmez yoksa bu anniş cok takıntılı die:) sıkıca tutunsunlsr ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?