- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.081
Merhaba hoşgeldin aramıza. Benim de geçen hafta opu yapıldı 15 tane toplandı 13ü olgun çıktı 11i döllendi 4 tane 5. güne gitti 1’i yavruşum karnımda 3ü de dondurulduMerhaba arkadaşlar. Öncelikle Allah herkese tez zamanda sağlıklı bebek doğurmayı nasip etsin. Benimde tüp bebek sürecim 24 ağustosta başladı. Histereskopi patoloji derken daha 2gün önce yumurtalarım toplanabildi. 18 yumurtam toplandı. 1. gün 15 i işlem görmüş ve 14'ü döllenmiş. Bugün 2. gün ve 14 yumurtamın 14'ü de hücre bölünmesine geçmiş. Fakat bu sayılar normalmi bilmiyorum. Şimdilik son güne kadar transfer için bekleyeceğiz dediler. Daha önce tüp bebek denemiş olup bilgi verecek biri olursa çok sevinirim.
Cok sukur en azindan dondurulmusun var canim hic moralini bozmaVar kuzum hazır olduğumda deneriz inşAllah
Aynen kuzum tek tesellim oCok sukur en azindan dondurulmusun var canim hic moralini bozma
cooook sevindim darısı bizlere inşallah cnmBebegim bugun sabh hastaneye gttik 88 olmus degerimiz cok sukur
sayıların çok iyi seninde insallh bian once sağlıkla transfer islemin gerçekleşirMerhaba arkadaşlar. Öncelikle Allah herkese tez zamanda sağlıklı bebek doğurmayı nasip etsin. Benimde tüp bebek sürecim 24 ağustosta başladı. Histereskopi patoloji derken daha 2gün önce yumurtalarım toplanabildi. 18 yumurtam toplandı. 1. gün 15 i işlem görmüş ve 14'ü döllenmiş. Bugün 2. gün ve 14 yumurtamın 14'ü de hücre bölünmesine geçmiş. Fakat bu sayılar normalmi bilmiyorum. Şimdilik son güne kadar transfer için bekleyeceğiz dediler. Daha önce tüp bebek denemiş olup bilgi verecek biri olursa çok sevinirim.
Hahah benim annemle eşim de tam tersi hadi çıkalım hadi yürüyelim modundalarbenim eşim izin vermiyor bişey olur diye çok korkuyor annemde öyle ikiside bana bekçi gbiler. aslında bende gezmek istiyorum mesela cumartesi zafer plaza ya buray geliyor 1 saatliğine de olsa gitmek istiyorim arkadslarimla ama senle gidebiliriz aslında
Insallah canim seninde rabbim yuzunu guldursunInsallah sağlıklı kolay bir gebelik yaşarsın
Ben daha adet olmayı bekliyorum dondurulmuş transfer olacak inşallah
Kuzum ben bide gobegimden kan sulandirici yapiyorum onuda yaprsam maffolurumAngelnursee cnm insallah karistirmamisimdir guzel bi haberim var size.bugun dr kontrolum vardi.dedim nete okudum,popodan yapilan cok acitan transfer donemi ignesi varmis.cok korkuom dedim.dediler ki biz onun karindan yapilanini kullanıyoruz.fiyati az daha yuksek ama en azindn beze olusmuyor,kendin yapion,daha az aciyo bence dr nizle konusup o igneye gecin popisinizin sagligi icin
Aminnn insallah canim dualarimdasiniz hepcooook sevindim darısı bizlere inşallah cnm
Yok canim yapiyorum evin icinde yuruyorum 5 dk filan doktorum ole demisti kana karsyomus oleAngelnursee crınone jelı nasıl uyguluyorsun.bisiklet cevırme hareketı yapıyormusun
Biraz yatıp oyle mi kalkıp yuruyosun,direk mi kalkıyorsun?Yok canim yapiyorum evin icinde yuruyorum 5 dk filan doktorum ole demisti kana karsyomus ole
Direk kalkiyorum canim zaten akma filan olmuyor ..Biraz yatıp oyle mi kalkıp yuruyosun,direk mi kalkıyorsun?
Cnm bn suan gunluk 3 igne oluom gobektenKuzum ben bide gobegimden kan sulandirici yapiyorum onuda yaprsam maffolurum
Sagol canım,banada bısıklet surme hareketı yap 10-15 dk dedi hemşire ,yatarak.sonra kalkıp biraz yuruyorumDirek kalkiyorum canim zaten akma filan olmuyor ..
Hiç çocuğun var mı canım
Orasida dogruCnm bn suan gunluk 3 igne oluom gobektenpopistense gobek daha iyi bence.baskalari yapinca bnm daha cok aciyo cunku ama tabi sn bilirsin.ogrenince soliim dedim
Yinede yavas yap canim o hareketiSagol canım,banada bısıklet surme hareketı yap 10-15 dk dedi hemşire ,yatarak.sonra kalkıp biraz yuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?