2019 EKiM TÜP BEBEK

İnşAllah olur canım benimkide aynı kaliteliydi bir problemde yoktu olmadı. Aklım ermiyor bu işlere ya ne tuhaf şeyler gerçekten ne olacağı belli değil

Kuzummm rabbim hayirlisini versin biliyorum uzulmemek elde degil

Sabahtan beri bakınıyorum sana
Çok. Şükür ki iyi. Sonuç aldın. Tekrar test istediklermi hangi ilaçlara devam ediyorsun
Kuzum bugun ole bulantim vardiki kafami kaldramdim uyudum hastaneden gelince sonucum cok iyi cok sukur 4 gun sonra test gunum canim o zamn ver dedi doktor.. progesteron igne,crinoe jel,oksapar kan sulndirici,estrofem bide vitaminler kullaniyorum canim.. sen naptin??

Kizlar bu opu islemi beni mahvetti kendime gelemiyorum , rapor aldim iki gundur evde yatiyorum. Sanki opu degil de ameliyat oldum. Sagimda ve solumda cok agri var. Ani kramplar giriyor nefes alamiyorum sanki. Cok rahat gecen arkadaslarim da olmus. Benim cok agrili oldu uyandiktan sonra. Tabi kisiye gore degisir. Allah herkese kolaylik, saglik nasip etsin. Allah kismet eder de anne olursam, poposuna vurcam bi tane belki de bikac tane

Yaa benimde öyleydi normal ameliyata grmis gbiydim 2 gün yürüyemedim:) kac yumurta toplandi

Insallah sağlıklı kolay bir gebelik yaşarsın

Ben daha adet olmayı bekliyorum dondurulmuş transfer olacak inşallah

2 gun sonra gecti mi yani? Insallah benim de gecer, yarin veli toplantim var. Herkesin karsisinda kivranmak istemiyorum 15 tane toplanmis canim
Geciyo ama yinede koşar adım gdemezsin hep şiş karnim göbekli gbi önden önden gdiyo. Benimde 13tü ama bugün 4.gün embriyolog 2,3 kalir anca diyo

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Allah herkese tez zamanda sağlıklı bebek doğurmayı nasip etsin. Benimde tüp bebek sürecim 24 ağustosta başladı. Histereskopi patoloji derken daha 2gün önce yumurtalarım toplanabildi. 18 yumurtam toplandı. 1. gün 15 i işlem görmüş ve 14'ü döllenmiş. Bugün 2. gün ve 14 yumurtamın 14'ü de hücre bölünmesine geçmiş. Fakat bu sayılar normalmi bilmiyorum. Şimdilik son güne kadar transfer için bekleyeceğiz dediler. Daha önce tüp bebek denemiş olup bilgi verecek biri olursa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…