- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.061
İnşAllah olur canımHistereskopiyle rahmı genıslettı 3 ay once,biraz kalp seklındeydı. Sonrakı 3 ay boyunca her ay bir tane lucrin depot 3.75 kullandım (gecıcı menopoz)(azıcıkta olsa adenomyosis varsa die) bi de intralipid serum istedım .pazartesi transferım var ınsallah olurgecenkınde embrıyolarım kalıtelı olmasına rahmen tutmamıstı..
Kuzummm rabbim hayirlisini versin biliyorum uzulmemek elde degilEvet canım bende öyleydim ümitlenmiştim insan tüp bebek denince umud ediyor ama ne yazık ki sonuç hüsran.. Bende 2gündür ağlayıp duruyorum ama biliyorum ki kendimizide yırtsak çare değil .. İnşAllah bir dahaki sefere hepimizin kucağı dolsun
Nasip ,Allah ol derse olacak ,inşallah ol der rabbimİnşAllah olur canımbenimkide aynı kaliteliydi bir problemde yoktu olmadı. Aklım ermiyor bu işlere ya ne tuhaf şeyler gerçekten ne olacağı belli değil
Kuzum bugun ole bulantim vardiki kafami kaldramdim uyudum hastaneden gelince sonucum cok iyi cok sukur 4 gun sonra test gunum canim o zamn ver dedi doktor.. progesteron igne,crinoe jel,oksapar kan sulndirici,estrofem bide vitaminler kullaniyorum canim.. sen naptin??Sabahtan beri bakınıyorum sana
Çok. Şükür ki iyi. Sonuç aldın. Tekrar test istediklermi hangi ilaçlara devam ediyorsun
Sağol kuzum inşAllahKuzummm rabbim hayirlisini versin biliyorum uzulmemek elde degil
Aynen öyle canım inşAllahNasip ,Allah ol derse olacak ,inşallah ol der rabbimhepimize
Dondurulmusun varmiydi kuzumSağol kuzum inşAllahnapalım yapcak birşey yok ki ..
Var kuzum hazır olduğumda deneriz inşAllahDondurulmusun varmiydi kuzum
Kaç yasındasınVar kuzum hazır olduğumda deneriz inşAllah
Yaa benimde öyleydi normal ameliyata grmis gbiydim 2 gün yürüyemedim:) kac yumurta toplandiKizlar bu opu islemi beni mahvetti kendime gelemiyorum , rapor aldim iki gundur evde yatiyorum. Sanki opu degil de ameliyat oldum. Sagimda ve solumda cok agri var. Ani kramplar giriyor nefes alamiyorum sanki. Cok rahat gecen arkadaslarim da olmus. Benim cok agrili oldu uyandiktan sonra. Tabi kisiye gore degisir. Allah herkese kolaylik, saglik nasip etsin. Allah kismet eder de anne olursam, poposuna vurcam bi tanebelki de bikac tane
2 gun sonra gecti mi yani? Insallah benim de gecer, yarin veli toplantim var. Herkesin karsisinda kivranmak istemiyorumYaa benimde öyleydi normal ameliyata grmis gbiydim 2 gün yürüyemedim:) kac yumurta toplandi
26 olucam bu ayKaç yasındasın
Kuzum bugun ole bulantim vardiki kafami kaldramdim uyudum hastaneden gelince sonucum cok iyi cok sukur 4 gun sonra test gunum canim o zamn ver dedi doktor.. progesteron igne,crinoe jel,oksapar kan sulndirici,estrofem bide vitaminler kullaniyorum canim.. sen naptin??
Geciyo ama yinede koşar adım gdemezsin hep şiş karnim göbekli gbi önden önden gdiyo. Benimde 13tü ama bugün 4.gün embriyolog 2,3 kalir anca diyo2 gun sonra gecti mi yani? Insallah benim de gecer, yarin veli toplantim var. Herkesin karsisinda kivranmak istemiyorum15 tane toplanmis canim
Daha yaşın çok genc olucak ınsallah ,beni bir de yaş konusu strese sokuyor..26 olucam bu ay
Bende 26 yım ama embriyolar ölüp duruyo bence yaşa takilma canim 40yaşnda benden saglikli embriyolari olan varDaha yaşın çok genc olucak ınsallah ,beni bir de yaş konusu strese sokuyor..
Hiç çocuğun var mı canımInsallah sağlıklı kolay bir gebelik yaşarsın
Ben daha adet olmayı bekliyorum dondurulmuş transfer olacak inşallah
Evet inşAllah sizin yaşınız kaçtıDaha yaşın çok genc olucak ınsallah ,beni bir de yaş konusu strese sokuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?