kizlar bu süreçte moralin bize çok iyi geldiğine inanıyorum. bugün iğne yaptirmaya gittiğimizde acildeki hemşire bugün benimle o kadar çok ilgilendiki ne yalan söyleyeyim içimi bir mutluluk kapladi.
hayırlı haberlerini bekliyorum bizi de mujdelendir insallh senin gibi güzel bir kızın olur dedi eşimle şakalaştı eşim ayakkabı bagciklrimi bağlayınca ipleri eline verme bende erkek annesiyim dedi. bana da diyorki bugünlerin tadını çıkart çok şanslısın kaç erkek böyle yapar diyor. bana herşey moralle bitiyor kafada bitiyor dedi düşünmemeye caliscaksin kendini başka şeylere ver normal hayatına devam et ilaçlarını düzenli kullan yeter dedi.bu süreç gerçekten tek atlatilmiyo benim işyerinden bilmesi gereken herkes biliyor ailede öyle ve o yüzden bana nasıl davranacaklarını biliyorlar en azından bişey söylerken iki kere düşünüyorlar diyeceğim o ki kizlar saklamayın bilmesi gereken herkes bilsin bu bizim kusurumuz değil bizim geçirmemiz gereken bı süreç ve sizleri tanıdığım için yalnız olmadığımı bu yolda arkadslarimin olduğunu bildiğim için mutluyum