2019 EKiM TÜP BEBEK

anladım canım o başka arkadaştı o zmn icin rahat herşeyi olması gerektiği gibi yaptin herşey gönlünce olsun ki insallh bı an önce hepimiz bu mutluluğu tadariz ne diyelim... mi

kizlar bu süreçte moralin bize çok iyi geldiğine inanıyorum. bugün iğne yaptirmaya gittiğimizde acildeki hemşire bugün benimle o kadar çok ilgilendiki ne yalan söyleyeyim içimi bir mutluluk kapladi. hayırlı haberlerini bekliyorum bizi de mujdelendir insallh senin gibi güzel bir kızın olur dedi eşimle şakalaştı eşim ayakkabı bagciklrimi bağlayınca ipleri eline verme bende erkek annesiyim dedi. bana da diyorki bugünlerin tadını çıkart çok şanslısın kaç erkek böyle yapar diyor. bana herşey moralle bitiyor kafada bitiyor dedi düşünmemeye caliscaksin kendini başka şeylere ver normal hayatına devam et ilaçlarını düzenli kullan yeter dedi.bu süreç gerçekten tek atlatilmiyo benim işyerinden bilmesi gereken herkes biliyor ailede öyle ve o yüzden bana nasıl davranacaklarını biliyorlar en azından bişey söylerken iki kere düşünüyorlar diyeceğim o ki kizlar saklamayın bilmesi gereken herkes bilsin bu bizim kusurumuz değil bizim geçirmemiz gereken bı süreç ve sizleri tanıdığım için yalnız olmadığımı bu yolda arkadslarimin olduğunu bildiğim için mutluyum

Akupuntura maasaja falan mı gıtsek nssıl rahatlatsak kafamızı ,aslında bu kulupte takılmamız bıle yankıs galıba

Akupuntura maasaja falan mı gıtsek nssıl rahatlatsak kafamızı ,aslında bu kulupte takılmamız bıle yankıs galıba
Bence de burada sürekli takılıp yazışmamız doğru değil dışarıda kafa dağıtmamız lazım. Ne olursa olsun dışarıda öyle güzel bir hayat öyle güzel mutluluklar var ki. Kaçırmamak lazım

Ilk denemede kesin tutacakmis gibi hissetmistm ve negatifi gordugumde kucuk bi sinir krizi gecirmstm lab onunde.seni cok iyi anliyorum.bnm dondurulmjs da yoktu.insallah onlar tutunur sana cnm
Sağolasın canım .. aynen öyle napalım olmayınca olmuyor işte naparsak yapalım olmuyor ..nasipten öte yol yok .. Kaldı canım dondurulmuş var ama nasıl bidaha cesaret ederim bilmiyorum korkuyorum
[/QUOTE

Ilk denemede kesin tutacakmis gibi hissetmistm ve negatifi gordugumde kucuk bi sinir krizi gecirmstm lab onunde.seni cok iyi anliyorum.bnm dondurulmjs da yoktu.insallah onlar tutunur sana cnm
Evet canım bende öyleydim ümitlenmiştim insan tüp bebek denince umud ediyor ama ne yazık ki sonuç hüsran.. Bende 2gündür ağlayıp duruyorum ama biliyorum ki kendimizide yırtsak çare değil .. İnşAllah bir dahaki sefere hepimizin kucağı dolsun

Amin inşallah.evet herkes öylr tüp bebek denince hemen tutucak zannediyoruz vakti saati gelmedi demekki

Birinci de benım de tutmadı ıkıncı için ugrasıyorum.ınsan bırkacgun cok uzuluyo ama sonra yenıden umut etmeye başlıyor.. inşallah isteyen herkese ve bizede nasip olur

Birinci de benım de tutmadı ıkıncı için ugrasıyorum.ınsan bırkacgun cok uzuluyo ama sonra yenıden umut etmeye başlıyor.. inşallah isteyen herkese ve bizede nasip olur
İçimizdeki şu umut hep yeniden filizleniyor. Tutmama sebebi belli oldu mu 2.de nasıl bir işlem uygulayacaklar canım belli

onu bende düşünmüyor değilim diyorum çok merak uyandırıyor açma sunu diyorum ama kendime engel olamıyorum

benim eşim izin vermiyor bişey olur diye çok korkuyor annemde öyle ikiside bana bekçi gbiler. aslında bende gezmek istiyorum mesela cumartesi zafer plaza ya buray geliyor 1 saatliğine de olsa gitmek istiyorim arkadslarimla ama senle gidebiliriz aslında

İçimizdeki şu umut hep yeniden filizleniyor. Tutmama sebebi belli oldu mu 2.de nasıl bir işlem uygulayacaklar canım belli
Histereskopiyle rahmı genıslettı 3 ay once,biraz kalp seklındeydı. Sonrakı 3 ay boyunca her ay bir tane lucrin depot 3.75 kullandım (gecıcı menopoz)(azıcıkta olsa adenomyosis varsa die) bi de intralipid serum istedım .pazartesi transferım var ınsallah olur gecenkınde embrıyolarım kalıtelı olmasına rahmen tutmamıstı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…