• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Ben 7.gündeyim hiç lekelenmem olmadı herkeste olması gerekmiyo

Kızlar iki gündür çok soru soruyorum kusura bakmayın. Tedavide çok yeniyim, bilgim çok az. Bu 3. Gün 5. Gün embriyosu meselesi içime çok dert oldu. Neden beşinci günü bekleyip transfer iptalini göze alıyorlar ki. Zaten iki üç döllenmiş yumurtası olanları direk üçüncü günden koymaları gerekmez mi. Ben çok güvenirken hastaneden sağlam bi kazık yiyorum galiba. Sabah embriyoloğa sorunca tersleyip telefonu kapattı işkillendim. Bide Pazartesi’ye kadar hiç aramayacaklarmış birdaha, pzt gidince bide diyorum embriyo kalmadı derlerse nasıl bir şok olur. Tecrübesiyle bilgisi olan var mı?
Öyle sacmalik olurmu ya neresi burasi.tabiki hergün arıcak ayrica bazi doktorlarin prensibi 5e gelemeyeni koymuyo. Ama koyan yerler var

Emseyde tedavi görüyorum Canım. 5e gitmeyeni prensip olarak koymuyor olabilirler ama açıklaması, anlatması gerekirdi. Doktorumdan memnunum aslında ama galiba sıkıntı embriyologta. Aralıksız dua ediyorum, bebeklerim dayanın diye. Yaşamayan bilmezmiş, gerçekten çok zor bi süreçmiş bu tedavi. Allah hepimizin çabalarının karşılığını versin.

amin canım amin.Rabbim güç kuvvet versin sanada bebişlerinede

Arkadaşlar merhaba bu benim 3. Tedavim ve ilk kez bu tedavim de döllenme oldu. Diğerlerinde olmamıştı. Bugün embriyoların 3. Günü az önce aradılar labaratuvar dan. Döllenen 4 embriyodan ikisi iyi, biri orta ve diğeride zayifmis. Iyi olanlar 6- 7 hucreliymis anladgm kadariyla. Bugünde gelisimleri izlencekmis. Yarın tekrar haber vercekler. Bende en azndan bir tanesinin bugün dondurulmasini istedim fakat embriyolog yarında gelişimlerini görmek istedi. Kafam karisik ya hazır embriyolar yaşıyorken en azndan birini dondursalardi keske:KK43:

Kızlar 2tane falan kalir 5.güne dedi embriyolog daha bi günüm var benim:( ya ölürlerse

Herkese merhaba dün transferden sonraki 12. Günümdü hcg 77 çıktı cumartesi tekrar kan vereceğim artmış mı diye. Test günü 100 ün altında çıkıp sonradan artan oldu mu 77 çok mu düşük bir değer? Lütfen yardımcı olun çok endişeliyim. Bugün iç çamaşırımda kahverengi leke gibi bir şey gördüm ilaçları bırakmadan adet görülür mü?

Back