- 11 Ağustos 2018
- 442
- 332
- 53
- 30
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.021
Ya giremedim siteye dün geceden beri problem mi vardıKızlar sitede bir problem mi var diye denemek için yazıyorum
Canım gittiniz mi hastaneye? Konuşabildiniz miEmseyde tedavi görüyorum Canım. 5e gitmeyeni prensip olarak koymuyor olabilirler ama açıklaması, anlatması gerekirdi. Doktorumdan memnunum aslında ama galiba sıkıntı embriyologta. Aralıksız dua ediyorum, bebeklerim dayanın diye. Yaşamayan bilmezmiş, gerçekten çok zor bi süreçmiş bu tedavi. Allah hepimizin çabalarının karşılığını versin.
Canım hayırlısı böyleymiş. Elden ne gelir Rabbim böyle uygun hayırlı görmüş. Dondurulmuşun kaldı mı canımKan Sonucum negatif çıktı arkadaşlar malesef olmadı kendimi yorgun ve bitik hissediyorum nasip değilmiş napalım elden gelen bir şey yok Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kaçıncı günündu kuzucum rabbim sabır güç kuvvet versin yeniden başlaman içinKan Sonucum negatif çıktı arkadaşlar malesef olmadı kendimi yorgun ve bitik hissediyorum nasip değilmiş napalım elden gelen bir şey yok Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ölmezleer Allahın izniyle dayanacaklar. 1 günleri kaldı yavruların belki 2den fazla kalır dayanırlar yavrularKızlar 2tane falan kalir 5.güne dedi embriyolog daha bi günüm var benimya ölürlerse
Sağolasın canım .. aynen öyle napalım olmayınca olmuyor işte naparsak yapalım olmuyor ..nasipten öte yol yok .. Kaldı canım dondurulmuş var ama nasıl bidaha cesaret ederim bilmiyorum korkuyorumCanım hayırlısı böyleymiş. Elden ne gelir Rabbim böyle uygun hayırlı görmüş. Dondurulmuşun kaldı mı canım
9.günümdü kuzum amin inşAllah o güç ve inanç gelirKaçıncı günündu kuzucum rabbim sabır güç kuvvet versin yeniden başlaman için
Edersin kuzum niye cesaret edemeyesin. Kaybedecek neyimiz var ki? Allah çaresiz dert hastalık vermesin yeter ki. Biz çoğu kadına göre çok daha güçlü kadınlarız ne süreçler atlattık bugünlere geldik.Sağolasın canım .. aynen öyle napalım olmayınca olmuyor işte naparsak yapalım olmuyor ..nasipten öte yol yok .. Kaldı canım dondurulmuş var ama nasıl bidaha cesaret ederim bilmiyorum korkuyorum
Rabbim cenneti kazanmamızı istediği için veriyo bize bu imtihanı kızlar böyle düşününEdersin kuzum niye cesaret edemeyesin. Kaybedecek neyimiz var ki? Allah çaresiz dert hastalık vermesin yeter ki. Biz çoğu kadına göre çok daha güçlü kadınlarız ne süreçler atlattık bugünlere geldik.
Evet kuzum orası öyle kolay süreçler atlatmıyoruz güçlü olmasak hiç birine adım atamayız bu tedavilerin Allah yanımızda olsun vardır rabbimin bir bildiği napalımEdersin kuzum niye cesaret edemeyesin. Kaybedecek neyimiz var ki? Allah çaresiz dert hastalık vermesin yeter ki. Biz çoğu kadına göre çok daha güçlü kadınlarız ne süreçler atlattık bugünlere geldik.
Rabbim cenneti kazanmamızı istediği için veriyo bize bu imtihanı kızlar böyle düşünün
Evet cnm ozellikle sabahlari berbat oluyor bnm dekizlar merhaba Gonal f ve menopur kullanmaya başladım midem çok bulaniyo sizde de yan etki oldumu
benimde yok araştırma yaptımCanım benim de 3.günüm lekelenmem yok
sıkma canını Allah büyük embriyon varsa dondurulmuş tekrar denersin belki de çoğumuz bu süreçten geçeceğiz sabırlı olmamız lazım sanırsam doktor seçiminden memnun değildin bu kez daha çok araştırıp en iyisi için elinden geleni yaparsın tabi hastane iyi olup herşey yolunda gidip nasip değilse tutmayadabiliyo nasibimizi yaşıyoruz hepimiz bence inanırsak herşey daha güzel olabilir sen elinden geleni tekrar yaparsın bence ben inanıyorum hepimize. biz çok güçlüyüz hepimizhersey daha güzel olacak kizlar sadece inanalımKan Sonucum negatif çıktı arkadaşlar malesef olmadı kendimi yorgun ve bitik hissediyorum nasip değilmiş napalım elden gelen bir şey yok Allah hepimizin yardımcısı olsun
Teşekkür ederim canımsıkma canını Allah büyük embriyon varsa dondurulmuş tekrar denersin belki de çoğumuz bu süreçten geçeceğiz sabırlı olmamız lazım sanırsam doktor seçiminden memnun değildin bu kez daha çok araştırıp en iyisi için elinden geleni yaparsın tabi hastane iyi olup herşey yolunda gidip nasip değilse tutmayadabiliyo nasibimizi yaşıyoruz hepimiz bence inanırsak herşey daha güzel olabilir sen elinden geleni tekrar yaparsın bence ben inanıyorum hepimize. biz çok güçlüyüz hepimizhersey daha güzel olacak kizlar sadece inanalım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?