2019 EKiM TÜP BEBEK

Canım gittiniz mi hastaneye? Konuşabildiniz mi

Kan Sonucum negatif çıktı arkadaşlar malesef olmadı kendimi yorgun ve bitik hissediyorum nasip değilmiş napalım elden gelen bir şey yok Allah hepimizin yardımcısı olsun

kizlar merhaba Gonal f ve menopur kullanmaya başladım midem çok bulaniyo sizde de yan etki oldumu

Kan Sonucum negatif çıktı arkadaşlar malesef olmadı kendimi yorgun ve bitik hissediyorum nasip değilmiş napalım elden gelen bir şey yok Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım hayırlısı böyleymiş. Elden ne gelir Rabbim böyle uygun hayırlı görmüş. Dondurulmuşun kaldı mı canım

Kaçıncı günündu kuzucum rabbim sabır güç kuvvet versin yeniden başlaman için

Canım hayırlısı böyleymiş. Elden ne gelir Rabbim böyle uygun hayırlı görmüş. Dondurulmuşun kaldı mı canım
Sağolasın canım .. aynen öyle napalım olmayınca olmuyor işte naparsak yapalım olmuyor ..nasipten öte yol yok .. Kaldı canım dondurulmuş var ama nasıl bidaha cesaret ederim bilmiyorum korkuyorum

Sağolasın canım .. aynen öyle napalım olmayınca olmuyor işte naparsak yapalım olmuyor ..nasipten öte yol yok .. Kaldı canım dondurulmuş var ama nasıl bidaha cesaret ederim bilmiyorum korkuyorum
Edersin kuzum niye cesaret edemeyesin. Kaybedecek neyimiz var ki? Allah çaresiz dert hastalık vermesin yeter ki. Biz çoğu kadına göre çok daha güçlü kadınlarız ne süreçler atlattık bugünlere geldik.

Edersin kuzum niye cesaret edemeyesin. Kaybedecek neyimiz var ki? Allah çaresiz dert hastalık vermesin yeter ki. Biz çoğu kadına göre çok daha güçlü kadınlarız ne süreçler atlattık bugünlere geldik.
Rabbim cenneti kazanmamızı istediği için veriyo bize bu imtihanı kızlar böyle düşünün

Evet kuzum orası öyle kolay süreçler atlatmıyoruz güçlü olmasak hiç birine adım atamayız bu tedavilerin Allah yanımızda olsun vardır rabbimin bir bildiği napalım

sıkma canını Allah büyük embriyon varsa dondurulmuş tekrar denersin belki de çoğumuz bu süreçten geçeceğiz sabırlı olmamız lazım sanırsam doktor seçiminden memnun değildin bu kez daha çok araştırıp en iyisi için elinden geleni yaparsın tabi hastane iyi olup herşey yolunda gidip nasip değilse tutmayadabiliyo nasibimizi yaşıyoruz hepimiz bence inanırsak herşey daha güzel olabilir sen elinden geleni tekrar yaparsın bence ben inanıyorum hepimize. biz çok güçlüyüz hepimizhersey daha güzel olacak kizlar sadece inanalım

Teşekkür ederim canım yok ben doktorumdan memnundum hastanedende öyle araştırıp gitmiştim. ama nasip değilmiş olmadı bir dahaki sefere inşAllah nasip bu işler istediğin kadar dikkat et naparsan yap olmuyor.Kendi adıma herşeyi yaptım.Ne yenip ne içilmesi gerekiyorsa yedim içtim.İlaçları mı saati saatine düzenli içtim.Transferden sonra yerimden kalkmadım aklınıza ne geliyorsa yaptım ama olmadı...

Kızlar merhaba çok üzgünüm sadece 4 tane istenilen sayıda folikül göründü.Tedavinin 6. günündeyim bugün.Daha fazla yumurta olamazmış sanırım yani 2 tane de 9 cm civarında var ama onlar yetişemez diğerlerine dediler.Diğerleri 15-16 arası çünkü.Toplanan foliküllerin içinin boş çıkma olasılığı da var tabi. Boğazım düğüm düğüm İnşallah bu dördünden işimize yarayacak embriyo elde ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…