- 11 Ağustos 2018
- 442
- 332
- 53
- 30
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #1.001
Öyle sacmalik olurmu ya neresi burasi.tabiki hergün arıcak ayrica bazi doktorlarin prensibi 5e gelemeyeni koymuyo. Ama koyan yerler varKızlar iki gündür çok soru soruyorum kusura bakmayın. Tedavide çok yeniyim, bilgim çok az. Bu 3. Gün 5. Gün embriyosu meselesi içime çok dert oldu. Neden beşinci günü bekleyip transfer iptalini göze alıyorlar ki. Zaten iki üç döllenmiş yumurtası olanları direk üçüncü günden koymaları gerekmez mi. Ben çok güvenirken hastaneden sağlam bi kazık yiyorum galiba. Sabah embriyoloğa sorunca tersleyip telefonu kapattı işkillendim. Bide Pazartesi’ye kadar hiç aramayacaklarmış birdaha, pzt gidince bide diyorum embriyo kalmadı derlerse nasıl bir şok olur. Tecrübesiyle bilgisi olan var mı?
Canım benim de 3.günüm lekelenmem yokkizlar 3. günde olup lekelenmesi gelmeyen varmı doktor kahverengimsi lekelenme olabilir demişti bende olmadı bu iyimi sizce
Ben kan sulandırıcı oksapar iğne vuruyorum transferden sonraki gün başladımKızlar coraspine transfer oncesi mi basladınız,sonrası mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?