- 21 Mayıs 2015
- 1.648
- 1.573
- 133
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Anladım canım, Allah sonunu hayırlı getirsin. Eurofertil istanbuldada var diye biliyorum aklımda olsun sağolasın.Ben bursa eurofertilde tedavi oldum canım ve çok memnun kaldım gerçekten.29yumurtam toplandı 24ü döllendi 21i 3.güne gitti 7 tanesidr 5.günde donduruldu
Rica ederiz kuzumSaolun canımlarım sayenizde çok bilgilendim, burada sizle olmasam öyle hastane ne diyorsa ona inanacaktım. Sayenizde belki embriyolarım kurtulacak. Yarın hastaneyle iletişime geçicem. Yazarım son durumu çok teşekkür ediyorum.
İnşallah öyledir kuzumArtiyor hcg kuzumm
Cnm o kdr yuksek cikti ki bu dr dedi ki testi tekrarlicam hala yuksekse hematolojide tedavi olman lazim.ki demistim ne test istiyosaniz yaptiralim diyeHadi ya ca
hadi ya canım bu pıhtı testlerine falan neden ilk başta bakmıyorlarki çok saçma değilmi ya yazık bizlere
Cnm aslinda gitmek istedim ama dbakir i esim istemedi.guvenli degil diye.bi de elazigda fethi hoca nin hastasiydim.onun sozune guvenip gittik..Canim keske diyarbakir bahceciye gtseydin.. ben elazigiyida cok arstrdim ama memnun kaln cok az olmus doguda en iyi yer bahceci diyen cok oldu gercktende memnun kaldim
Insallah bundan sonrasi guzel olur canimCnm aslinda gitmek istedim ama dbakir i esim istemedi.guvenli degil diye.bi de elazigda fethi hoca nin hastasiydim.onun sozune guvenip gittik..
Insallah cnmInsallah bundan sonrasi guzel olur canim
Anladım canım gerçekten pes yani baştan önlem alınması lazım şimdi kaçıncı günündesin canımCnm o kdr yuksek cikti ki bu dr dedi ki testi tekrarlicam hala yuksekse hematolojide tedavi olman lazim.ki demistim ne test istiyosaniz yaptiralim diye
Ignelerde 4.gunum cnm.yarin kontrolum var.insallh artik sorun cikmaz da pozitifi gorurumAnladım canım gerçekten pes yani baştan önlem alınması lazım şimdi kaçıncı günündesin canım
İnşallah canımIgnelerde 4.gunum cnm.yarin kontrolum var.insallh artik sorun cikmaz da pozitifi gorurum
14 ekim yazmıssınız? Değişti mim?@Kendinisevenbirii M Manolya15 hayırlı olsun tedaviniz kızlar bende ilaç kullanıyorum daha belli değil transfer zamanım. Sizin kacıncı günleriniz adetin
Ben inatla cok asırı sıkısık oldgumu birazını yapmak istedıgımı soyledım,yaptırmadı.transfer anı dr un üstune işememek için zor tıttum kendımı ,okdr sıkısıktım kı aklım trabsfere bıle gıdemıyordu.idrar tutmakla ugrasıyordum ,transfer bıter bıtmez kacırdım altıma zaten , sonra yataga gecıncede sürgu istedım 1 saat yapma kalkma dedıler ,kolaysa sen yapma ,kacırdım tabıkı de yataga gecen tedavım boyleydı.şimdi hiç sıkısmadan gıtmeyı dusunuyorum ,sakın abartmayın kızlar sıkısma olayınıBenim transfer öncesi hemşire ultrason ile sıkışıklığımı kontrol etti ve lavaboya gidip bir bardak yapıp atmamı söyledi yani aşırı sıkışıklık gerekmiyor böylece transfer sonrası ben 1/2 saat uzandıktan sonra lavaboya gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?