2019 EKiM TÜP BEBEK

Ben bursa eurofertilde tedavi oldum canım ve çok memnun kaldım gerçekten.29yumurtam toplandı 24ü döllendi 21i 3.güne gitti 7 tanesidr 5.günde donduruldu
Anladım canım, Allah sonunu hayırlı getirsin. Eurofertil istanbuldada var diye biliyorum aklımda olsun sağolasın.

Saolun canımlarım sayenizde çok bilgilendim, burada sizle olmasam öyle hastane ne diyorsa ona inanacaktım. Sayenizde belki embriyolarım kurtulacak. Yarın hastaneyle iletişime geçicem. Yazarım son durumu çok teşekkür ediyorum.

Hadi ya ca

hadi ya canım bu pıhtı testlerine falan neden ilk başta bakmıyorlarki çok saçma değilmi ya yazık bizlere
Cnm o kdr yuksek cikti ki bu dr dedi ki testi tekrarlicam hala yuksekse hematolojide tedavi olman lazim.ki demistim ne test istiyosaniz yaptiralim diye

Canim keske diyarbakir bahceciye gtseydin.. ben elazigiyida cok arstrdim ama memnun kaln cok az olmus doguda en iyi yer bahceci diyen cok oldu gercktende memnun kaldim
Cnm aslinda gitmek istedim ama dbakir i esim istemedi.guvenli degil diye.bi de elazigda fethi hoca nin hastasiydim.onun sozune guvenip gittik..

Cnm o kdr yuksek cikti ki bu dr dedi ki testi tekrarlicam hala yuksekse hematolojide tedavi olman lazim.ki demistim ne test istiyosaniz yaptiralim diye
Anladım canım gerçekten pes yani baştan önlem alınması lazım şimdi kaçıncı günündesin canım

Ya kuzum hadi hayırlısı inşallah bebişin senledir

Pozitif gören herkesi tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Negatif görenler sakın umudunuzu kaybetmeyin herşey doğru zamanda olacak inşallah.

100sayfa oldu ve ben her sayfayı her arkadaşı takip ettim. Benim de Adetime az kaldı tek embriyo transferi için gün sayıyorum..

Rabbim sanada bizede nasip etsin inşallah canım

Bu gece hastaneye acile gitmek zorunda kaldım öksürüğüm m dayanılacak gibi değildi ve orada tabiki betahcg bakıldı sonuç negatif çok üzgünüm çok yorgunum

Ben inatla cok asırı sıkısık oldgumu birazını yapmak istedıgımı soyledım,yaptırmadı.transfer anı dr un üstune işememek için zor tıttum kendımı ,okdr sıkısıktım kı aklım trabsfere bıle gıdemıyordu.idrar tutmakla ugrasıyordum ,transfer bıter bıtmez kacırdım altıma zaten , sonra yataga gecıncede sürgu istedım 1 saat yapma kalkma dedıler ,kolaysa sen yapma ,kacırdım tabıkı de yataga gecen tedavım boyleydı.şimdi hiç sıkısmadan gıtmeyı dusunuyorum ,sakın abartmayın kızlar sıkısma olayını

kizlar 3. günde olup lekelenmesi gelmeyen varmı doktor kahverengimsi lekelenme olabilir demişti bende olmadı bu iyimi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…