- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Amin kuzum hic uzulme sen yarin de ben 3.gunde dondurulmasini istiyorum diyeTeşekkür ediyorum gerçekten sayenizde kafam netleşti. Hakkınızı helal edin. Alkah hepinizi muradına erdirsin. Canım seninde bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Kuzu yarın kan vericektin dimi ?Amin kuzum hic uzulme sen yarin de ben 3.gunde dondurulmasini istiyorum diye
Bu insanlari anlamiyorum ya nasil duygusuz olabiliyorlar bende hemsireyim ama cidden bazi doktor ve hemsireler cok acimasiz olabiliyorCanim doktorum telefonuma bile cikmadi.hatta benle ilgilenen hemsireler bile..ama bu kez baslamadan test yaptirdik.kan pihti sorunu varmis.o dr ona bakmamisti.sanirim ondn tutunamadi bebeklerim..
Evet kuzum insallh saglikla artar sen npcan idrar yptnmi tekrar?Kuzu yarın kan vericektin dimi ?
Ikinci tedavi icin epikriz raporunu bile vermek istemediler.ne yasandiysa,ne hatalar yapildiysa artik..gercekten kotu insanlar..Bu insanlari anlamiyorum ya nasil duygusuz olabiliyorlar bende hemsireyim ama cidden bazi doktor ve hemsireler cok acimasiz olabiliyor
insallh sağlıkla kucağına alırsın sendeValla ben çok memnunum canım görümcem de orda yapmıştı onundanoldunilkinde ☺
ben miSenin ilk denemen mi canım☺Transfer olmuş muydun unuttum da
Evet canım unuttum kusura bakmaben mi
Bugğn yaptım çok silik çıktı yine normal testteEvet kuzum insallh saglikla artar sen npcan idrar yptnmi tekrar?
benim transferin 2. günü bekliyorum 21 i kan vercem bakalımEvet canım unuttum kusura bakma
Ama vermk zorundalar neresi burasi canim?Ikinci tedavi icin epikriz raporunu bile vermek istemediler.ne yasandiysa,ne hatalar yapildiysa artik..gercekten kotu insanlar..
Ama normlde canim ilk yptigin erken gebelikti dglmi??Bugğn yaptım çok silik çıktı yine normal testte
Guzel sonucunu bekliyoruz insallh canimbenim transferin 2. günü bekliyorum 21 i kan vercem bakalım
insallh bakalım hazirandan beri bekliyoruz beklemenin zorlugunun tarifi yok dilerim herkesin kucağı dolar hayırlısıyla sizlerinde sağlıklı bi şekilde hamileliğiniz devam eder insallhGuzel sonucunu bekliyoruz insallh canim
Evet Canım ilki erken gebelikti.ama bu daha koyu çıktı diğerine göreAma normlde canim ilk yptigin erken gebelikti dglmi??
Sonunda cok uyduruk bi rapor verdiler cnm.elazig medikal park hastanesi.orhan ozdiller dr daAma vermk zorundalar neresi burasi canim?
hadi ya canım bu pıhtı testlerine falan neden ilk başta bakmıyorlarki çok saçma değilmi ya yazık bizlereCanim doktorum telefonuma bile cikmadi.hatta benle ilgilenen hemsireler bile..ama bu kez baslamadan test yaptirdik.kan pihti sorunu varmis.o dr ona bakmamisti.sanirim ondn tutunamadi bebeklerim..
Aminnn insallah caniminsallh bakalım hazirandan beri bekliyoruz beklemenin zorlugunun tarifi yok dilerim herkesin kucağı dolar hayırlısıyla sizlerinde sağlıklı bi şekilde hamileliğiniz devam eder insallh
Artiyor hcg kuzummEvet Canım ilki erken gebelikti.ama bu daha koyu çıktı diğerine göre
Canim keske diyarbakir bahceciye gtseydin.. ben elazigiyida cok arstrdim ama memnun kaln cok az olmus doguda en iyi yer bahceci diyen cok oldu gercktende memnun kaldimSonunda cok uyduruk bi rapor verdiler cnm.elazig medikal park hastanesi.orhan ozdiller dr da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?