2019 EKiM TÜP BEBEK

Gidemiycek durumda olanlari 2.ve 3.gun donduruyorlar bunlar resmen sacmalamis canim ya

Ben bursa eurofertilde tedavi oldum canım ve çok memnun kaldım gerçekten.29yumurtam toplandı 24ü döllendi 21i 3.güne gitti 7 tanesidr 5.günde donduruldu

Gidemiycek durumda olanlari 2.ve 3.gun donduruyorlar bunlar resmen sacmalamis canim ya
Çevremdeki insanlar çok tavsiye ettiği için bu hasteneyi seçmiştim ama şuan keşke direk tüp bebek merkezi biyeri seçseydim diyorum. En çok da dün yumurta toplamada yaşadığım acıya yanıyorum. Ömrümden kaç sene gitti bugün bilmiyorum. Sanki bebeklerim canilerin elinde ve ben koruyamıyormuşum onları gibi hissediyorum. Eşim öğlenden beri Hastaneyi aramak istiyor, çok sinirlendi biliyorum bağıracak. Bebeklerimiz ellerinde kötü bişey yaparlar belki arama diyip duruyorum. Kendimi çok çaresiz hissediyorum şuan.

Neden o kadar ağrılı geçti canım narkoz almadın mı?

Onları burda ifşa et musterılerı azalsın bari , sacmalamıslar resmen

Canim benim ya

Kıyamam Bence aramayıp yarın direk hastaneye gidip konuşun canım para alırken iyi bütün sorulara cevap vermek zorundalar

Haklısın canım. Annemle konuştum şimdi o da aynı fikirde, yarın gidin diyor. Yemin ediyorum kafam durdu
Herkesin 5.güne gidecek diye bir kural yok ki bazı embriyolar laboratuvar ortamında büyümüyor ama ana rahminde büyüyor. 3.gün embriyosu da transfer ediliyor yani çoğu merkezde

Herkesin 5.güne gidecek diye bir kural yok ki bazı embriyolar laboratuvar ortamında büyümüyor ama ana rahminde büyüyor. 3.gün embriyosu da transfer ediliyor yani çoğu merkezde
Canım bu işte bi iş var, kafamda deli sorular ama en azından sayenizde sorularım netleşti. Bakalım inşallah yarın hastaneden bi sonuç alırım.

Bursa'dan bir kisi daha bende acıbadem maasallh senin yumurtalarin fazlaymış çok iyi senin adına sevindim bnim dörtcüktü eurofertil nasıl orasi çok iyi die duydum bnm devletteki kadın doğum doktorum laboratuvar olarak eurofertil bir acıbadem iki iyi tercih yapmışsın demişti tüp bebek merkezlerinin denetlenmesini yaptığını ve 2 sinin çok iyi oldugunu soylemisti

Hadi yaa hakan hoca dusunmustum ben yaa.semra hanimla da konusmustuk hatta.sonra ist olsun deyip fulya bahceciye karar verdim.remzi hocaya.esimde ileri hareket sorunu var bizim de.insallah cnm,cok cok amin

Valla ben çok memnunum canım görümcem de orda yapmıştı onundanoldunilkinde

Canım tutmama sebebi neymiş belli mi ? 2.ncde değişik bir yöntem uyguladılar mı ?
Canim doktorum telefonuma bile cikmadi.hatta benle ilgilenen hemsireler bile..ama bu kez baslamadan test yaptirdik.kan pihti sorunu varmis.o dr ona bakmamisti.sanirim ondn tutunamadi bebeklerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…