- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Gidemiycek durumda olanlari 2.ve 3.gun donduruyorlar bunlar resmen sacmalamis canim yaİlk tedavim o yüzden iyi kötü ayıramıyorum. Ben Emseyde tedavi görüyorum. Bugüne kadar çok memnundum. Ama bugün çok kötü oldum embriyologla konuşunca. Küt diye suratıma kapattı diyemem ama gayet soğuk ve acele iki cvp verip kapattı telefonu. Son cümlesi de Pazartesi’ye kadar dayanmazlarsa transfer iptal edilecek oldu. O cümle bana yetti zaten, üç saat ağladım. Sonra biraz araştırdım benim gibi az yumurtası olanlarda üçüncü gün transfer yaptıklarını öğrendim iyice moralim bozuldu. Eşim arayıp hastaneyi bağıracaktı, zor tuttum, çok gerildik. Yarın arayıp sakin sakin konuşucam. Bu arada hay hakk embriyoskop çok ilginç geldi, nerde tedavi oluyorsun.
Ben bursa eurofertilde tedavi oldum canım ve çok memnun kaldım gerçekten.29yumurtam toplandı 24ü döllendi 21i 3.güne gitti 7 tanesidr 5.günde dondurulduİlk tedavim o yüzden iyi kötü ayıramıyorum. Ben Emseyde tedavi görüyorum. Bugüne kadar çok memnundum. Ama bugün çok kötü oldum embriyologla konuşunca. Küt diye suratıma kapattı diyemem ama gayet soğuk ve acele iki cvp verip kapattı telefonu. Son cümlesi de Pazartesi’ye kadar dayanmazlarsa transfer iptal edilecek oldu. O cümle bana yetti zaten, üç saat ağladım. Sonra biraz araştırdım benim gibi az yumurtası olanlarda üçüncü gün transfer yaptıklarını öğrendim iyice moralim bozuldu. Eşim arayıp hastaneyi bağıracaktı, zor tuttum, çok gerildik. Yarın arayıp sakin sakin konuşucam. Bu arada hay hakk embriyoskop çok ilginç geldi, nerde tedavi oluyorsun.
Çevremdeki insanlar çok tavsiye ettiği için bu hasteneyi seçmiştim ama şuan keşke direk tüp bebek merkezi biyeri seçseydim diyorum. En çok da dün yumurta toplamada yaşadığım acıya yanıyorum. Ömrümden kaç sene gitti bugün bilmiyorum. Sanki bebeklerim canilerin elinde ve ben koruyamıyormuşum onları gibi hissediyorum. Eşim öğlenden beri Hastaneyi aramak istiyor, çok sinirlendi biliyorum bağıracak. Bebeklerimiz ellerinde kötü bişey yaparlar belki arama diyip duruyorum. Kendimi çok çaresiz hissediyorum şuan.Gidemiycek durumda olanlari 2.ve 3.gun donduruyorlar bunlar resmen sacmalamis canim ya
Neden o kadar ağrılı geçti canım narkoz almadın mı?Çevremdeki insanlar çok tavsiye ettiği için bu hasteneyi seçmiştim ama şuan keşke direk tüp bebek merkezi biyeri seçseydim diyorum. En çok da dün yumurta toplamada yaşadığım acıya yanıyorum. Ömrümden kaç sene gitti bugün bilmiyorum. Sanki bebeklerim canilerin elinde ve ben koruyamıyormuşum onları gibi hissediyorum. Eşim öğlenden beri Hastaneyi aramak istiyor, çok sinirlendi biliyorum bağıracak. Bebeklerimiz ellerinde kötü bişey yaparlar belki arama diyip duruyorum. Kendimi çok çaresiz hissediyorum şuan.
Onları burda ifşa et musterılerı azalsın bari , sacmalamıslar resmenÇevremdeki insanlar çok tavsiye ettiği için bu hasteneyi seçmiştim ama şuan keşke direk tüp bebek merkezi biyeri seçseydim diyorum. En çok da dün yumurta toplamada yaşadığım acıya yanıyorum. Ömrümden kaç sene gitti bugün bilmiyorum. Sanki bebeklerim canilerin elinde ve ben koruyamıyormuşum onları gibi hissediyorum. Eşim öğlenden beri Hastaneyi aramak istiyor, çok sinirlendi biliyorum bağıracak. Bebeklerimiz ellerinde kötü bişey yaparlar belki arama diyip duruyorum. Kendimi çok çaresiz hissediyorum şuan.
Canım tutmama sebebi neymiş belli mi ? 2.ncde değişik bir yöntem uyguladılar mı ?Oldu cnm haziranda.2 embriyo a kalite hem de blast ama tutunamadi
Canim benim yaÇevremdeki insanlar çok tavsiye ettiği için bu hasteneyi seçmiştim ama şuan keşke direk tüp bebek merkezi biyeri seçseydim diyorum. En çok da dün yumurta toplamada yaşadığım acıya yanıyorum. Ömrümden kaç sene gitti bugün bilmiyorum. Sanki bebeklerim canilerin elinde ve ben koruyamıyormuşum onları gibi hissediyorum. Eşim öğlenden beri Hastaneyi aramak istiyor, çok sinirlendi biliyorum bağıracak. Bebeklerimiz ellerinde kötü bişey yaparlar belki arama diyip duruyorum. Kendimi çok çaresiz hissediyorum şuan.
Kesinlikle boyle yerleri Allah bildigi gbi yapsin. Insanlarin caresizliklerinden faydalaniyorlarOnları burda ifşa et musterılerı azalsın bari , sacmalamıslar resmen
KıyamamÇevremdeki insanlar çok tavsiye ettiği için bu hasteneyi seçmiştim ama şuan keşke direk tüp bebek merkezi biyeri seçseydim diyorum. En çok da dün yumurta toplamada yaşadığım acıya yanıyorum. Ömrümden kaç sene gitti bugün bilmiyorum. Sanki bebeklerim canilerin elinde ve ben koruyamıyormuşum onları gibi hissediyorum. Eşim öğlenden beri Hastaneyi aramak istiyor, çok sinirlendi biliyorum bağıracak. Bebeklerimiz ellerinde kötü bişey yaparlar belki arama diyip duruyorum. Kendimi çok çaresiz hissediyorum şuan.
Haklısın canım. Annemle konuştum şimdi o da aynı fikirde, yarın gidin diyor. Yemin ediyorum kafam durduKıyamamBence aramayıp yarın direk hastaneye gidip konuşun canım para alırken iyi bütün sorulara cevap vermek zorundalar
Uzulme canim yaHaklısın canım. Annemle konuştum şimdi o da aynı fikirde, yarın gidin diyor. Yemin ediyorum kafam durdu
Herkesin 5.güne gidecek diye bir kural yok ki bazı embriyolar laboratuvar ortamında büyümüyor ama ana rahminde büyüyor. 3.gün embriyosu da transfer ediliyor yani çoğu merkezdeHaklısın canım. Annemle konuştum şimdi o da aynı fikirde, yarın gidin diyor. Yemin ediyorum kafam durdu
Teşekkür ediyorum gerçekten sayenizde kafam netleşti. Hakkınızı helal edin. Alkah hepinizi muradına erdirsin. Canım seninde bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Uzulme canim ya
Canım bu işte bi iş var, kafamda deli sorular ama en azından sayenizde sorularım netleşti. Bakalım inşallah yarın hastaneden bi sonuç alırım.Herkesin 5.güne gidecek diye bir kural yok ki bazı embriyolar laboratuvar ortamında büyümüyor ama ana rahminde büyüyor. 3.gün embriyosu da transfer ediliyor yani çoğu merkezde
Ben bursa eurofertilde tedavi oldum canım ve çok memnun kaldım gerçekten.29yumurtam toplandı 24ü döllendi 21i 3.güne gitti 7 tanesidr 5.günde donduruldu
Hadi yaa hakan hoca dusunmustum ben yaa.semra hanimla da konusmustuk hatta.sonra ist olsun deyip fulya bahceciye karar verdim.remzi hocaya.esimde ileri hareket sorunu var bizim de.insallah cnm,cok cok aminBenim amh değerim 1,01. Sağ tüpüm tıkalı.Eşimin sperm sonuçları tam sınırda.1, 5 yıl uğraştım 1 aşılamam oldu ama negatif.Hiç gebelik oluşmadı ve rezerv düşüklüğü sebebiyle tüp bebeğe karar verdik.Senin de tedavin en güzel şekilde sonuçlanır inşallah.Anatolia da Hakan Yaralı Hoca da tedavi görüyorum.Sen nerde başladın tedaviye canım?
Valla ben çok memnunum canım görümcem de orda yapmıştı onundanoldunilkindeBursa'dan bir kisi dahabende acıbadem maasallh senin yumurtalarin fazlaymış çok iyi senin adına sevindim bnim dörtcüktü☺ eurofertil nasıl orasi çok iyi die duydum bnm devletteki kadın doğum doktorum laboratuvar olarak eurofertil bir acıbadem iki iyi tercih yapmışsın demişti tüp bebek merkezlerinin denetlenmesini yaptığını ve 2 sinin çok iyi oldugunu soylemisti
Senin ilk denemen mi canımValla ben çok memnunum canım görümcem de orda yapmıştı onundanoldunilkinde ☺
Canim doktorum telefonuma bile cikmadi.hatta benle ilgilenen hemsireler bile..ama bu kez baslamadan test yaptirdik.kan pihti sorunu varmis.o dr ona bakmamisti.sanirim ondn tutunamadi bebeklerim..Canım tutmama sebebi neymiş belli mi ? 2.ncde değişik bir yöntem uyguladılar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?