- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Vardi canim sen nasilsin ypmiycnmi testHadi ya canım ondan önce şişlik ve ağrı varmıydı
Ben igne kullaniyorum canimCoraspine ne zaman basladınız arkadaslar? Transfer gunu mu oncesinde mi onceyse ne kadar once?
Cnm doktorun kimdi merak ettimArkadaşım cevapların için çok teşekkür ediyorum. Rahmin aşırı uyarılması olayını duymuştum ne olduğunu anlamamıştım, kafamda oturdu. Doktoruma sorucam Pazartesi. İlk tecrüben için çok üzüldüm, Allah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah. Hepimiz için Meryem suresi okuyacağım bugün. Fiyat konusunda da haklısın. Aşağı yukarı tüm merkezler aynı. Ben Bahçeci umutla görüştüm bir ay önce. Doktorla hiç elektriğimiz tutmadı, sürekli tersledi beni, neredeyse ağlayacaktım. Fiyat vermek için bir buçuk saat beklettiler, o sırada sürekli sorun yaşayan ve söylenen hastalarla karşılaştık. Zaten altı aydır Emseyde ilaç tedavisi görüyordum ve doktorumu çok seviyorum gerçekten. Bahçeciyi çok başaralı dedikleri için denemek istemiştim, orda moralimi çok bozunca dedim ki önemli olan içine sinmesi ve doktoruna güvenmen. Bizim de vereceğimiz ücret senin saydığına yakın. Senin de içine bahçeci sinmiş. Umarım herşey hepimiz için çok güzel olur.
Hayır yapmadım 2 ekimde transferim oldu cuma günüde 11 ekimde kanda bakılacak çok korkuyorum tutmadı mı acaba diyeHiç yapmasın mı idrar testi canım
Ay evet benimde bugün çok ağrıdı belim bende ishal olmuştum şimdi iyi ishalim geçti ama ben feci üşütmüşüm transferden beri böyleyim aslında o gün hastanede üşüttüm önlükle 1 saate yakın beklettiler transfer odası vs çok çok soğuktu grip ilacı alamadığım için günden güne kötüledim bugün boğazımda şiştiAmin kuzum darisi sizlere insallahhhhbenim adet sancisi gbi sancim oldu hep halada oluyor belim catliycak gbi agriyor ve yaniyordu, cok gaz oldu ve ishaldim.. cok usudum gece titreyerek uyaniyordum canim
Valla canım cesaretim yok bakalımVardi canim sen nasilsin ypmiycnmi test
Belirtin oldu mu canım kaçıncı gün embriyosuyduHayır yapmadım 2 ekimde transferim oldu cuma günüde 11 ekimde kanda bakılacak çok korkuyorum tutmadı mı acaba diye
Kızlar ben kabız olmaktan korkuyorum ,gecen trabsferımde ıkılamak zorunda kalmıştım,kendiliğinden olması için onerılerınız neler,bir de tam crınone jelı kullanıp bisiklet hareketi yapıyorjm ozaman gelıyor buyuk abdestım,yaparsamçıkar diye de gecıktırıyorum,gecıktırıncede kusuyorAmin kuzum darisi sizlere insallahhhhbenim adet sancisi gbi sancim oldu hep halada oluyor belim catliycak gbi agriyor ve yaniyordu, cok gaz oldu ve ishaldim.. cok usudum gece titreyerek uyaniyordum canim
merhaba bn yeni katıldım Çarşamba bnimde transferim oldu dün ilk gecemizdi eğer bizi seferlerse 9 gün sonra kavuşacağızHadi inşallah benim de Çarşamba transfer olacak bebişlerim dayanırsa. Peşpeşe olucak transferlerimiz inşallah güzel haberlerimizi de peşpeşe vermek nasip olur aminn
İnşallh sıkı sıkı tutunur bebişin sana .merhaba bn yeni katıldım Çarşamba bnimde transferim oldu dün ilk gecemizdi eğer bizi seferlerse 9 gün sonra kavuşacağız
üzülme benim trabsferimde dün yani Çarşamba günüydü bursa acibademdeydi 2 dk sürdü trabsfer sonra odaya aldı hemşireler 1 saat dinlendim yanımda hemsreyle aşağıya indim bn de sordum doktor gelecekmi diye ama gelmck dediler bana da bankoya parayı ödeyip bizde çıktıkEvet malesef sistemleri böyle ben çıkarken bankoda hemşire vardı ben iyi akşamlar dedim oda iyi akşamlar dedi o kadar transfere girmeden embriyo hakkında vs bilgi verdiler hep ama sonrasında da doktor görmek isterdim
aynı şeyi bnde yapiyorum kendimden şüphelenmeye başlamıştımCanim yaa ben karnimi oksuyorum deli gbi karnimla konusuyorum
İnşallh sıkı sıkı tutunur bebişin sana .İlk denemen mi bide kaçıncı gün embriyosuydu
[/QUOTE insallh hep beraber istediğimiz sonucu alırız ilk denemem 27 yaşındayım dondurulmuş embriyo idi benimki aylarca bekledim polip ameliyatı sonrası
Ben de Bursada ART tüp bebek merkezinde transfer oldum fsmde. Yakınmışız baya :) inşallah bebişlerimiz şu an sıkı sıkı tutunuyorlardır hiç bir şey hissetmiyorum ya. Transfer sonrası doktorun gelmemesi çok büyük ayıp gerçekten, benim doktorum birsürü şey anlattı ilaçlarımı anlattı oksapar iğne vurucam birazdan kan sulandırıcı. Dostinex yazdı bi de progestan fitile devam. Havuç suyu sıktırdım fsmdeki akuğurdan, onu bol bol içiyorum yanında kabak çekirdeği ve ananasla avokado. Tutacağı varsa her türlü tutacak bebişim ama içim rahat olsun istiyorumşunu hep beraber yaşarız insallh
Kızlar ben kabız olmaktan korkuyorum ,gecen trabsferımde ıkılamak zorunda kalmıştım,kendiliğinden olması için onerılerınız neler,bir de tam crınone jelı kullanıp bisiklet hareketi yapıyorjm ozaman gelıyor buyuk abdestım,yaparsamçıkar diye de gecıktırıyorum,gecıktırıncede kusuyor
Kuzu ben napıcam bilmiyorum beynim durdu sanki kimseye söyleyemedim test ebakıp bakıp bu kadar erken çıkmaz yanlıştır diyorum bilmiyorum ..
söyle yaaa senin sevincini de üzüntünu de paylasacak olan ailen rahatlarsin bence olumsuzu düşünmeKuzu ben napıcam bilmiyorum beynim durdu sanki kimseye söyleyemedim test ebakıp bakıp bu kadar erken çıkmaz yanlıştır diyorum bilmiyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?