- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Cok tesekkur ederim canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhh.. 6.gunumde yptim canim bugunGözünüz aydın çok sevindim Rabbim sağ salim kucağınızada almayı nasip etsin İdrarda ve kanda kaçıncı günde test yaptınız benim bıgün 7. Günüm
Hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim, benim 7. Günüm belim çok ağrıyor bugün sizin nasıldı belirtileriniz yerleşme lekelenmesi olmuşmuydu? Darısı başımıza inşCok guzel seyler hissediyorum canim gebelik haftami hesapladi doktorum 3+2
Canım sen ciddimisin ? Ay yerim ben yerimCok guzel seyler hissediyorum canim gebelik haftami hesapladi doktorum 3+2
Hiç yapmasın mı idrar testi canımBenim 5. Gün embriyosu dondurulmuştu ve pgt yapıldı
Amin kuzum darisi sizlere insallahhhhHayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim, benim 7. Günüm belim çok ağrıyor bugün sizin nasıldı belirtileriniz yerleşme lekelenmesi olmuşmuydu? Darısı başımıza inş
Ayy biz bebislerimizide ayni zamnda kucagimiza alcaz insallahhCanım sen ciddimisin ? Ay yerim ben yerim
Evet kuzu aynen öyle aynı gün idrar testinde gördük onları (ben hala inanamasam da )Ayy biz bebislerimizide ayni zamnda kucagimiza alcaz insallahh
Inan kuzum inan ne zmn kan vercen 8.gunde verseneEvet kuzu aynen öyle aynı gün idrar testinde gördük onları (ben hala inanamasam da )
Canım göğüslerde değişiklik oldumuAmin kuzum darisi sizlere insallahhhhbenim adet sancisi gbi sancim oldu hep halada oluyor belim catliycak gbi agriyor ve yaniyordu, cok gaz oldu ve ishaldim.. cok usudum gece titreyerek uyaniyordum canim
Eşime söyledim o da emin olamadı yarın bidaha idrar yapcam sonra kanda bakarımInan kuzum inan ne zmn kan vercen 8.gunde versene
Yok canim goguslerimdeki agri kayboldu resmenCanım göğüslerde değişiklik oldumu
Hadi bakalim canimEşime söyledim o da emin olamadı yarın bidaha idrar yapcam sonra kanda bakarım☺
Hadi bakalim canim
Dün akşam meraktan uyuyamamıştık bu akşam ne haldeyiz
Dün akşam meraktan uyuyamamıştık bu akşam ne haldeyizHadi bakalim canim
Sorma canim yaa daha burda keseyi ne zamn gorcez kalbi ne zmn duycaz dye konuscaz insallh kuzuDün akşam meraktan uyuyamamıştık bu akşam ne haldeyiz
Gebelikaski canim neden aglamaklisin sevinmen lazim.Hayirlisiyla basladin sonu da guzel olacak Allah'in izniyle.Ben de 1 ekimde İstanbul Tüp Bebek Merkezi Ozan Ozolcay da basliyorum Allah'in izniyle.Sabah doktorumuzla gorusmedeydik.Senin ilaclar ortalama ne tuttu canim.Bize 4 5 bin arasi dendi.
İnşallah canım benim inşallahhhhhSorma canim yaa daha burda keseyi ne zamn gorcez kalbi ne zmn duycaz dye konuscaz insallh kuzu
Hadi ya canım ondan önce şişlik ve ağrı varmıydıYok canim goguslerimdeki agri kayboldu resmen
Çok iyi geçti canım çok kolaymış 2 dk sürüyor. İnşallah tutunur bebeğim 2 saattir konuşuyorum onunla nolur tutun bana diye ❤
Canım 7 çok iyi maşallah; inşallah hepsi döllenir 5.güne giderler sağlıkla
[/QUO
Çok iyi geçti canım çok kolaymış 2 dk sürüyor. İnşallah tutunur bebeğim 2 saattir konuşuyorum onunla nolur tutun bana diye ❤
Canım 7 çok iyi maşallah; inşallah hepsi döllenir 5.güne giderler sağlıkla
durumun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?