• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim, benim 7. Günüm belim çok ağrıyor bugün sizin nasıldı belirtileriniz yerleşme lekelenmesi olmuşmuydu? Darısı başımıza inş
Amin kuzum darisi sizlere insallahhhh 8-) benim adet sancisi gbi sancim oldu hep halada oluyor belim catliycak gbi agriyor ve yaniyordu, cok gaz oldu ve ishaldim.. cok usudum gece titreyerek uyaniyordum canim

Amin kuzum darisi sizlere insallahhhh :cool: benim adet sancisi gbi sancim oldu hep halada oluyor belim catliycak gbi agriyor ve yaniyordu, cok gaz oldu ve ishaldim.. cok usudum gece titreyerek uyaniyordum canim
Canım göğüslerde değişiklik oldumu

Gebelikaski canim neden aglamaklisin sevinmen lazim.Hayirlisiyla basladin sonu da guzel olacak Allah'in izniyle.Ben de 1 ekimde İstanbul Tüp Bebek Merkezi Ozan Ozolcay da basliyorum Allah'in izniyle.Sabah doktorumuzla gorusmedeydik.Senin ilaclar ortalama ne tuttu canim.Bize 4 5 bin arasi dendi.

Çok iyi geçti canım çok kolaymış 2 dk sürüyor. İnşallah tutunur bebeğim 2 saattir konuşuyorum onunla nolur tutun bana diye ❤

Canım 7 çok iyi maşallah; inşallah hepsi döllenir 5.güne giderler sağlıkla 🤲🏻
[/QUO
Çok iyi geçti canım çok kolaymış 2 dk sürüyor. İnşallah tutunur bebeğim 2 saattir konuşuyorum onunla nolur tutun bana diye ❤

Canım 7 çok iyi maşallah; inşallah hepsi döllenir 5.güne giderler sağlıkla 🤲🏻

durumun canim

Back