- 23 Ağustos 2018
- 224
- 161
- 103
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Dualarımız seninleBugün opu yapıldı ağrılıymış hakikaten. 7 yumurta toplandı, duruma göre Cumartesi veya Pazartesi transfer yapılacak. Nolur dua edin, lütfen
Ay canım kan sonucunu şimdi gördüm. Çokkk sevindim.Kizlarrr 34 cikti sonucumRabbime binlerce kez sukurler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Benim de 14 ekimtransfer inş .sizin kacıncı denemenız? Dondurulmus mu ? Regl gununuz neydi son ay?
Saol canım benim de sizinle. Kızlar Benimde dayanırsa bebişler Pazartesi. Üçümüz aynı gün transfere gitçez. Hadi inşallah hepimizinki tutarDualarımız seninle
İnşallah inşallahSaol canım benim de sizinle. Kızlar Benimde dayanırsa bebişler Pazartesi. Üçümüz aynı gün transfere gitçez. Hadi inşallah hepimizinki tutar
Kuzuuu cikmasa benimki cikmzdi 5 liralik adi testti.. seninki erken bide bence kan baktr esinede supriz yapKuzu ben napıcam bilmiyorum beynim durdu sanki kimseye söyleyemedim test ebakıp bakıp bu kadar erken çıkmaz yanlıştır diyorum bilmiyorum ..
Çok iyi geçti canım çok kolaymış 2 dk sürüyor. İnşallah tutunur bebeğim 2 saattir konuşuyorum onunla nolur tutun bana diyeKızlarr hızlı okudum ama sanki iki pozitif gebelik gördüm. İnşallah kan da çıkar çok sevindim.
Pineapple senin transferin nasıl geçti arkadaşım?
Canım 7 çok iyi maşallah; inşallah hepsi döllenir 5.güne giderler sağlıklaBugün opu yapıldı ağrılıymış hakikaten. 7 yumurta toplandı, duruma göre Cumartesi veya Pazartesi transfer yapılacak. Nolur dua edin, lütfen
Bitane daha yapcam bu akşam bakim çıkcak mı ?Kuzuuu cikmasa benimki cikmzdi 5 liralik adi testti.. seninki erken bide bence kan baktr esinede supriz yap
Çok sevindim canım. Tutunacak inşallah. Konuş Canım bol da dua et. Allah’ın izniyle seninde güzel haberini alıcaz.Çok iyi geçti canım çok kolaymış 2 dk sürüyor. İnşallah tutunur bebeğim 2 saattir konuşuyorum onunla nolur tutun bana diye ❤
Canım 7 çok iyi maşallah; inşallah hepsi döllenir 5.güne giderler sağlıkla
Hemşireye sordum çıkarmaz diğer ilaçlar dedi ya kurban olduğum MevlamKuzuuu cikmasa benimki cikmzdi 5 liralik adi testti.. seninki erken bide bence kan baktr esinede supriz yap
CikarrBitane daha yapcam bu akşam bakim çıkcak mı ?
Dedim yaHemşireye sordum çıkarmaz diğer ilaçlar dedi ya kurban olduğum Mevlam
İnşallah bende mutlu olurum senin gibiDedim ya
Insallh canim olacaksin inaniyorummİnşallah bende mutlu olurum senin gibi☺
İnşallah kuzum ne hissediyosun güzel hamişInsallh canim olacaksin inaniyorumm
Hayırlı olsun canım Rabbim pozitif sonuçlar görmemizi nasip etsinBende transfer oldum bugün 5.günüm
Amin canım idrardq gördüm ama inanamıyorum halaHayırlı olsun canım Rabbim pozitif sonuçlar görmemizi nasip etsin
Gözünüz aydın çok sevindim Rabbim sağ salim kucağınızada almayı nasip etsin İdrarda ve kanda kaçıncı günde test yaptınız benim bıgün 7. GünümKizlarrr 34 cikti sonucumRabbime binlerce kez sukurler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Çıkabilir aslında kaçıncı gün embriyosuGözünüz aydın çok sevindim Rabbim sağ salim kucağınızada almayı nasip etsin İdrarda ve kanda kaçıncı günde test yaptınız benim bıgün 7. Günüm
Benim 5. Gün embriyosu dondurulmuştu ve pgt yapıldıÇıkabilir aslında kaçıncı gün embriyosu
Cok guzel seyler hissediyorum canim gebelik haftami hesapladi doktorum 3+2İnşallah kuzum ne hissediyosun güzel hamiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?